Rôzne

Pre @evusik.

stefanm - fotkastefanm, 21. júna 2012

Už druhý krát som pracoval pri príprave kuracieho stehna podľa receptu od @evusik  varecha.pravda.sk/recepty/plnene-kuracie-stehna-fotorecep...
hoci tento krát som zvolil inú plnku . Ale tento príspevok má byť o tom , že som to spracoval preto lebo sa mi páčil jeden jej komentár , teraz neviem pri akej príležitosti to bolo , že sa jej a jej manželovi páčia naše ľudové pesničky . Tak som si pomyslel , keď už som robil podľa jej receptu , že by sa jej mohla páčiť táto čo spieva pán spevák Bošeľa . A myslím si , že trocha oddychovej nálady tu prospeje .





@zareaguj


Diskusia k téme

evusik
krásna je tá naša Stará Turá, hlavne príroda okolo, aj z výšky a z blízka ešte krajšia, aj staničku vlakovú máme peknú, aj pesničky ľudové sme len toť minulý týždeň na Myjavských slávnostiach vyspevovali.... veľmi pekne ti @stefanm ďakujem, spravil si mi veľkú radosť... a ty si zas krásne navaril... tak nech sa nám všetkým darí :-)
babav
@evusik miluje aj operu .... moja najoblubenejsia aria z Carmen
ta iste tiez potesi ;-) .


evusik
jój pripadám si ako oslávenec :-) také krásne darčeky.... @babav ďakujem, Carmen je krásna opera.... keby som si mala vybrať ktorú mám najradšej asi by som sa nedokázala rozhodnúť.... u mňa je to aj podľa nálady, momentálne Anna Netrebko, začali sme ľudovkami cez operu až po vážnu hudbu spracovanú ako klip, pre niekoho kacírstvo ale, posúďte sami.... možno niekto ďaľší pridá celkom inú hudbu, takú akú má rád :-)
 www.dailymotion.com/video/x5ud4d_anna-netrebko-puccini-la-b...
letisia
A môžem aj z iného súdka? Keďže som kedysi "chodila na klavír", tak mám rada klavírnych virtuózov, napríklad tohto chorvátskeho, volá sa Maksim Mrvica a vyzerá úplne netypicky na klaviristu vážnej hudby.








a pri tomto nestíham ani sledovať jeho ruky



kuchticka
Velmi pekne a dakujem vsetkym vam za sprijemnenie dnesneho vecera krasnou hudbou ktoru milujem.@stefanm , ktory to zacal, @babav , @evusik , @letisia.
Naramne sa mi hodilo po dnesnj "honicke". Mam vas vsetych rada :-))