Rôzne

Potrebujem poradiť.

luwinka - fotkaluwinka, 4. marca 2016

Milí varecháči , je tu jeden recept , ktorý pridala @Inga , ja som sa spýtala v diskusii čo s ozdobou , zatiaľ sa mi neozvala , neodpísala . Viete mi poradiť prosím ? ďakujem. Jedná sa o tento koláčik: varecha.pravda.sk/recepty/jemny-kokosovy-kolac-/62869-rec...

@zareaguj


Diskusia k téme

nadas
Ja si myslím, že koláč po upečení ešte horúci treba potrieť medom a posypať strúhaným kokosom , ktorý sa tým prilepí.
evanaaa
No, ak by šlo len o to, že dotyčný ( autor receptu alebo diskusie ap. ) neodpovedá, redakcia by musela riešiť oveľa viac tých odpovedí. Nie je to jediný prípad. Najmä, ak niekto v diskusii požiada o radu, dostane viacej odpovedí, ale už sa neozve, nereaguje, nepoďakuje, takže nevieme, či naše rady padli na úrodnú pôdu, ako sa hovorí. Ale väčšinou sú to ľudia, ktorí sa zaregistrujú len kvôli otázke a odpovedi.
luwinka
Ďakujem už to dopísala, takže má sa nechať koláčik vychládnuť a potom potrieť medom a posypať kokosovou múčkou. Aj redakcií ďakujem .
luwinka
Dnes som ten koláčik upiekla . Ja som tú ozdobu na vrch spravila tak, ako ste mi tu viacerí poradili. Dala som ten med ešte na horúci koláčik a posypala kokosovou múčkou. S výsledkom som spokojná. Chcela som pridať aj obrázok, ale nejde mi ho pridať. Skúsim ešte ho pridať ku receptu od Ingy .
luwinka
No ani tam sa mi nedá pridať , čo mám teraz akože urobiť prosím ?
smejkad
ahoj @Luwinka , popros niektoru adminku :-)
mne to nefunguje od vcera, tiez som musela poprosit Andrejku, aj slubila zistit, kde je problem, ale zatial neviem :-(