Varenie

potiahnut zmrznuty krém

smajliqa - fotkasmajliqa, 13. apríla 2014

Prosím vás, v jednej relácii som videla, že cukrarka,ktorá potrela tortu krémom, ju dala asi na hodinu či dve do mrazaku,aby ten krém stuhol,a až po stuhnuti ju potahovali fondanom...máte s tým skúsenosť? Nezačne sa mi pri potahovani ten krém potom rychlo topiť pri izbovej teplote? Ďakujem vopred za odpovede a radu.

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
tusim som to tu v niektorých diskusiách videla, ze potahovat sa ma studena torta, aby potah dobre drzal a nepotil sa po case :-)
ak ma pamat neklame :-)
jeka
Stačí si popozerať na Diskaveri TLC,reláciu "CAKE BOSS"_ide každý deň(aj večer ak chodíš do práce).
martanka
@smajliga nemusíš nič prekladať. Stačí kliknúť pod názvom príslušného rcp na SK - to je skratka pre recepty v Slovenčine :-) Alebo si klikni na jej blogu na HELP a prečítaš si všetko ako sa kam dostaneš a po Slovensky. A nakoniec je tam aj kontak, tak ak sa inak nedá, jej napíš :-)