Varenie

Posielanie foto.

turanec - fotkaturanec, 5. júna 2010

Važena redakcia obraciam sa na Vas s prozbou či by tu nemohla byt aj rubrika kde by sa dali poslat fotky s jedlom ktore som pripravil od čitatelov a priaznivcov varechy.Je tu množstvo receptov ktore su posielane Ale ak sa chcem varecharovi pochvalit a odfotit jeho jedlo a napisat že mi chutilo tak nemame kam.A to je najkrajšia odmena ked by tu videl svoj recept odfo.a napisane chutilo celej rodinke.To že niekto napiše chutilo mi to sa mi zda len take bla bla bla.Ale ked pridam fotku že sme to spravili to viac poteši.
Zaroven prosim varecharov aby ma podporili.

@zareaguj


Diskusia k téme

turanec
michsamat dakujem za podporuAle uznaj iba pišeme recepty a ked chcem napisat a ukazat tak nemam kam.To je potom len bla bla
A posielame a posielame ale či to ozaj aj niekto robi to už nevieme.Tak o čom to potom je.Len ukladat recepty a pisat?
sandratamer
@turanec , zatiaľ je to možné robiť tým spôsobom, že si fotky vložíš napríklad do svojho blogu a do komentáru vložíš linku na tú fotku. Inak funkciu pridávania fotiek do komentárov a k receptom máme samozrejme v pláne. Chce to trochu trpezlivosti. Čo sa týka komentárov k jedlám, prepáč, ale nemám ten pocit, že by to bolo len také bla bla bla. Ja keď niečo pripravím a dám to na stránku, a ľudia mi napíšu, aký je recept super a že ho vyskúšajú, tak sa veľmi teším a motivuje ma to. Skús pridať viac svojich receptov, a uvidíš sám, ako pozitívne môžu komentáre ľudí k tvojmu receptu motivovať.
turanec
Dakujem ja som to vyriešil tak že menim svoju fotku.Ale sa tešim na pridavanie fotiek.Ale mne sa jedna aj o to že nechcem poslat fotku len hotoveho jedla ale aj fotku napriklad surovin.Napriklad zelenu kari pastu ako to vypada alebo TOM YUM pastu .Niekto sa pyta čo je to za pastu a kde to hladat v obchode.
turanec
sandratamer ja viem že to motivuje ale viac poteši ked vidim na fotke že to spravil.Napisat sa da vela ako to chutilo ake to bolo dobre to je u mna to bla bla.Ale foto nepusti apod tym ked je to napisane to je potom super.Dnes ideme varit podla hkbarbie Šanghajske rezance a chcem poslat hkbarbie foto a to nemam kam. A o to mi išlo.
svetlana33
ak tu ten autor receptu má kontaktnú adresu - môžeš mu tú fotopochvalu šupnúť aj tam - pre mňa by to bola pocta, keby som také niečo do e-mailovej schránky dostala
bozulka
To je zatiaľ asi jediná možnosť ako píše @svetlana33.Aj mňa by to potešilo týmto spôsobom.Ale ja som bola rada aj keď mi napísali komentár k mojim receptom.
1x cuketa