Rôzne

Poradte salaš pri BA

2baska4 - bez fotky2baska4, 11. mája 2014

Ahojte, poraďte mi prosím nejaký dobrý salaš s jedlom pri Ba.. Nie sme s priateľom odtiaľto a chceme na nejaký zájsť :) Ďakujem !

@zareaguj


Diskusia k téme

ela77
doporučujem presne to čo napísala @andreac. Je to v lese a veľmi príjemné prostredie, dokonca sa tam dá na určenom mieste aj opekať. Majú výborné halušky bryndzové, len predražené mliečne výrobky v tam existujúcom obchode, ale beriem to ako ostatné veci. Bratislavské ceny. Inak kuchyňa výborná, len ten obchod pri reštike tie ceny kritizujem u neho. Bola som tam síce už dosť dávno, ale radi tam chodia aj mladé rodiny s deťmi, ktoré sa tam vyšantia. Sú tam zaujímavé vzácne stromy. Historiu toho parku si prečítaš tam. Takže doporučujem.
ejta
Len ak tam chcete ist jest, neodporucam sobotu a nedelu presne na obed, to je tam hotove sialenstvo :-) Treba prist najlepsie uz pred jedenastou alebo cez tyzden. Pripadne si rezervovat miesto, ale aj na obsluhu sa vtedy dlho caka. Ale inak je to tam fakt super !
jujoska
par krat sme tam boli, ale fakt je tam cez vikend natresk, tiez odporucam ist tam skor. Rezervovat stol sa cez vikend neda...
evanaaa
@2baska4 , @hubata chcela povedať, že si tvojim dotazom a zároveň tým, že @andreac ti poradila, pomohla aj jej, a nielen jej, ale ani ja som nemala potuchy o tomto slaši, pritom je mi "na dosah ruky", aj keď sa mi zdá, že moja vnučka tam bola a má aj fotky, budem sa jej musieť spýtať.
arasid
Je to dobrý tip! Biofarma v Stupave je kľudným miestom, jednoduché zariadenie, ale radi tam chodíme, vraciame sa tam i s priateľmi, mám to miesto rada. A makové šúľance tiež! Aj bryndzové halušky, aj baraní guláš, aj .... aj..... aj.... odporúčam každému.!
evanaaa
Inak, pre rodičov s deťmi je zaujímavý aj Abeland, už som ho tu spomínala, každú sobotu majú akcie zamerané na staré remeslá a umenie, aj tematicky ( Vianoce- pečú koláče, Veľká noc- maľujú vajíčka, pletú korbáče, ap.), pletú košíky, modelujú z hliny, pečú chlieb v peci......sú tam zvieratká. Nájdete si na : www.abeland.sk
tiginko
...aj čučoriedkové gule @arasidka ! Veru aj ja to tam poznám, vyšliapneme si tam občas na bicykloch. Ale je fakt, že voľakedy to bolo zaujímavejšie, keď začínali a plánovali vystavať arborétum, a hlavne chodievalo tam menej ľudí na autách. Bol tam božský kľud, ako keby sme ani neboli na skok od civilizácie. Z arboréta nakoniec zišlo (pár nádherných a exotických stromov sa tam stále nájde), viac sa celý komplex skomercionalizoval, rozšírili sa reštauračné priestory, ale stále je to príjemné miesto hlavne pre rodinky s deťmi. Tie mestské si aspoň môžu ohmatať a "ovoňať" hospodárske zvieratá rôzneho druhu.