« Apríl |
Máj 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Rozkošné madlenky: 9 receptov na chutné francúzske pečivo v tvare mušle
Na raňajky, na desiatu, aj ako dezert ku káve či k čaju.
Všetko, čo ste nevedeli o mangolde: Vyzerá ako dúha, chutí ako špenát a dá sa pestovať aj v kvetináči
Možno ste mangold ešte nikdy v kuchyni nepoužili, ale táto listová zelenina plná vitamínov a vlákniny určite stojí za zoznámenie.
Vylepší aj vývar: 12 receptov, v ktorých využijete bohatú chuť parmezánu. Ani tvrdá kôrka nepríde nazmar!
Univerzálnosť parmezánu je naozaj veľkolepá.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: