Prosím Vás,mohol by mi niekto poradiť ako sa robí parížsky krém? Nie parížska šľahačka. Vopred Vám ďakujem a želám krásne Vianoce.
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 272 najnovší komentár dnes 22:02
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár včera 01:40
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 272 najnovší komentár dnes 22:02
- Mariena1: Candida albitas-protikvasinkova dieta. 28 najnovší komentár včera 17:16
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 31 najnovší komentár včera 16:52
- Marienka54: Teplovzdušná fritéza Delimano 40 najnovší komentár včera 07:21
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár včera 01:40
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 272 najnovší komentár dnes 22:02
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 115 najnovší komentár 1. júla 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár včera 01:40
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
Na párty aj ku gulášu: 11 receptov na slané chuťovky zo zemiakového cesta
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Upečte na víkend: 10 receptov na fantastické višňové koláče, osviežujúce a plné šťavy
-
11x zeleninová polievka: Ľahká, ale aj s haluškami, krutónmi či domácimi cestovinami
200ml sladkej smotany na slahanie
200g cokolady na varenie
200g praskoveho cukru
200g masla alebo Hery, Helie.
Do smotany postruhaj cokoladu, pridaj cukor a za staleho miesania uvar hustu kasu, nechaj vychladnut a po vychladnuti pridaj maslo, vyslahaj ako klasicky krem a mozes podavat.
100g cokolady na varenie
Smotana na šľahanie 1 téglik
Cukor 200 g
Tuk Helia 125 g
Nalámanú čokoládu vysypeme do hrnca so smotanou a cukrom. Za stáleho miešania varíme, kým sa čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnúť. Potom vyšľaháme aj so zmäknutou Heliou alebo iným tukom do krémov. Nanášame na koláč.
varecha.pravda.sk/recepty/parizsky-krem/23151-recept.html...
varecha.pravda.sk/recepty/marcipanky/20156-recept.html...
smotana na šľahanie 1 téglik
cukor 200 g
tuk Cera 125 g
Nalámanú čokoládu nasypeme do hrnca so smotanou a cukrom. Za stáleho miešania varíme, kým sa čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnúť. Potom vyšľaháme aj so zmäknutou Cerou alebo iným tukom do krémov.