Parížsky krém

kucharka100Kucharka100, 61 ročná žena, Galanta, 20. decembra 2011 14:52
Ďalšie jej recepty »

Toto je môj osvedčený recept na plnku do rezov ale aj na torty.

40 min
príprava

Suroviny

100 Dg
1  PL
1  dl
2 ks
15  Dg
2  ks /hera/

Postup prípravy

  1. 1

    Všetky suroviny okrem Palmarínu dáme do misy a nad parou šľaháme do zhustnutia. Necháme vychladnúť.

  2. 2

    Medzitým si v druhej miske necháme zmäknúť obidva Palmaríny a vymiešame.

  3. 3

    Potom obe hmoty spojíme dohromady a spolu ešte prešľaháme. Plnka je jemnej chuti a môžeme plniť...rezy, tortu atď.

ohodnoť recept:
Hlasovali 3 ľudia (4,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist