Varenie

Poraďte- čo na obed?

zmizka - bez fotkyzmizka, 4. septembra 2012

Ahojte ! Inšpirujte ma a poraďte mi, čo zajtra na obed. Čo varíte vy dnes, zajtra ..? Iba sa hrabem na Vareche, nemám žiadny nápad :o( Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

michsamant
Ja mam na plane karfiolove placky a zemiaky uvarene v supke a potom opecene na panvici, posypane jarnou cibulkou. Plus nejaky salat z cerstvej zeleniny.
irenaw
v rámci obmedzených časových a priestorových možností teraz varím len rýchlo, jednoducho a na viac dní. momentálne máme polievku z hokaida, pohánku ako jaternicu (z Varechy), ražný chlieb, miešaný zeleninový šalát . kombinujeme podľa hladu a chute :-)
fany1602
dneska som robila plnení kapustny list a zajtra bryndzové halušky.
amia
dnes: pečené kura na kyslej kapuste a zemiakoch-všetko v jednom pekáči. zajtra: perky (z rohlíkov) s lekvárom podľa @cistinka
rea1
plnenú papriku !!!! za kastról, aby vydržala aspoň tri dni. :-))) bez knedle a podobných zbytočností, len paprika v omáčke. slinty - slinty.
1x dr
medulienka122
dnes som mala vrtuľky so syrovou omáčkou, polievku od nedele, zajtra asi dačo sladké, slivky sa pýtajú na druhý svet - asi slivkové gule
margaretka28
Dnes zeleninová polievka s krupicovými haluškami,bravčové pliecko na rasci a ryža,zeleninový šalát,zajtra rajčinová kapusta a slivkové gule zo zemiakového cesta.
lubjak
hlivovy perkelt s nokami, dezert melon, hadam si dam este kavicku
maminka1
fasirky so zemiakovou kasou + paradajkovy salat s cibulou ;-)
lusinkab
haha trosku som to poplietla...vcera...dnes....zajtra :-)
babidka
Vo woku rychlo opecenu , na jemno nakrajanu zeeninu zo zahrady / brokolicu , cukinu , patizon , cviklu , mangold/ s korenim garam masala posypanu posekanou koriandrovou vnatou , predvarene opekane malicke zemiaky v supke s cesnakom , no a zvysky peceneho kurata a kacice z nedele .-)
pusta
dnes na obed boli rýchle špagety s cesnakovo -paradajkovou zmesou bez konzervovania - recept tu 11. mája 2012, na večeru robím vyprážaný syr bez obaľovania so zemiakmi - recept tu 9.2.2012. zajtra celkom obyčahná fazuľová polievka na kyslo - recept tu 22.11.2011 a celkom obyčajné lángoše - recept tu 18.2.2012.
turistka
zajtra budem dojedať španielské vtáčky s ryžou a uhorkou
evanaaa
Dojedali sme segedínsku kapustu, chcela by som robiť zapečenú brokolicu, prípaden aj s karfiólom, potom mám na pláne aj držkovicu, a zapečené palacinky podľa jedného linku( videa) odtiaľto.
celeblith
ja by som hlasovala za tu plnenu papriku, mam na nu chut uz asi mesiac :))) my sme mali doma pecenu zeleninu na plechu (cukina, paradajky, paprika, cibula a sampiony) a k tomu nalozene morcacie masko a nadstavene so sojovymi rezancami :)
marcy
fašírka s rozmarínom,zemiaková kaša a tekvicový prívarok :))
ajuschka
ja som dnes robila lasagne, a zajtra bude cestovinovy salat s tym co osklbem / vykopem / vseobecne najdem v zahrade. + sme mali cez vikend slepaci masaker, tak aj s kuracimi prsami :).
rulik
dnes som robil držky na paprike a na zajtra som kúpil pekný karfiol
anina6
včera boli rezance s tvarohom, dnes som urobila hríbovú omáčku s cestovinkami a bude aj na zajtra. V sobotu budú halušky ešte neviem s čím.
alicaz
ja som robila vcera langose (recept odtialto z varechy), dnes alebo zajtra planujem plnenu kapustu ;)
mariadra
dnes som robila brokolicové rizoto so strúhaným syrom, zajtra budem robiť rezance s tvarohom naslano s opečenou slaninkou, pozajtra kuracie prsia so syrovou omáčkou a ryžou.
cuketa
a ja rada zverejním, že som robila cestoviny s bazalkovým pestom a syrom padano, šalát z čínskej kapusty a pre dalších stravníkov máčanku s klobásou a zemiakmi