Kuchyňa a vybavenie

Ponorny mixer

elenka21 - bez fotkyelenka21, 6. júna 2013

Ahojte, potrebovala by som poradit s vyberom KVALITNEHO ponorneho mixeru (cim viac kovu tym lepsie :) ). Chcela by som aby mal uzatvorenu mixovaciu hlavicu (alebo ako sa to vola.. :) proste by som rada uplne na jemno mnixovala aj vo velkych nadobach a nie len v malych ako to je nutne pri otvorenych hlaviciach.). Ocenila by som keby mal slahaciu metlu, nemal problem so zemiakovou kasou a zaroven keby mal ten mini kuter na sekanie zeleniny :)

Ospravedlnujem sa za moj neodborny popis.. :) Bude to moj prvy mixer a bola by som rada keby bol na par rokov aj posledny :) :)

Aby som nezabudla.. Cenou max. do tych cca 100-120€

@zareaguj


Diskusia k téme

olgal
Ahoj elenka21, ja som si kúpila minulý rok ponorný mixér v Lidli (myslím,že je zrovna teraz v akcii) ,teda aspoň tu v Dubnici okolo 20eur. Je super som s ním spokojná ,môžeš mixovať aj horúce, studené ,na placky a pod.
elenka21
Olgal: dakujem pekne za radu, ale nechcem to radsej moc riskovat s lidl mixerom :)
julica: ten co tam on odporuca je prave s "otvorenou hlavicou"
klaura: a co vsetko s nim robis ak sa smiem spytat? :) Nemas s nim ziadne problemy? Je robustny a dostatocne vykonny?
samanka
mám podobný ako Klaura, už asi 10 rokov a je bez závad. Mixujem ním aj paradajkový pretlak v 10 litrovom hrnci
klaura
@elenka21 je už na pohľad kvalitný, masívny ... robím s ním takmer všetko ... šľahám pisškótu, šľahačku, sekám mäso, orechy, bylinky ... mixujem nátierky, pretlaky ... zeleninu, ovocie ... čo treba ... má 5 rýchlostí ktoré si sama volíš, a dobrý výkon ... ETA je dobrá značka ... :)
1andy
Ahoj, ja mám ZEPTER a som veľmi spokojná. Je síce drahší ale mám ho už 13 rokov a mixujem a mixujem aj vrelé tvrdé hutné. navyše má svoj servis takže paráda.
elenka21
Nakoniec som si kúpila KitchenAid Tyčový mixér P2 že vraj je to kvalitná značka, tak som zvedavá :)
betka1234
ja som mala lacnejsi z datardu cca 30 euro stal uz neviem znacku, ale vyhodene peniaze, kdo chce mixer pouzivat kazdy den, teraz mam Vitamix TNC 5200, je drahsi ale investicia sa fakt oplatila, urobi proste vsetko, miesa, seka, mixuje, pouzivam ho kazdy den, je s nim dobra manipulacia a nezabere vela miesta na prac. doske...
 shop.vitarian.sk/vitamix-tnc-5200-19#FF0000...
milotka63
ja mam ponorny bamix, nestal vela iba 115 a je vykonny, uplne staci.