Rôzne

Poďakovanie

zdenkas - fotkazdenkas, 28. decembra 2013

Ahojte milé varecháčky a varecháči ,
chcem sa poďakovať,za výborné receptíky ,ktoré ste sem popridávali a mne sa s nimi podarili upiecť chutné vianočné koláčiky. Napr. šuhajdy od @oriestok , medová roláda od @Sovka62 , linecké od @Matus113 , grilážky od @Mariaklara , tatrankove labky od @Egreska atď. Ešte raz ďakujem krásne.Foto sa pridá dodatočne.Tiež ďakujem redakcii za pomoc.
Do nového roku Vám prajem hlavne veľa zdravíčka ,šťastíčka a nech Vám to varí .

@zareaguj


Diskusia k téme

radost
k podakovaniu všetkým šikovným, tvorivým, nelenivým =varecháčom= sa pripájam..je to tu kuchyne škola..vdaka..želám pokojný život v radosti..a teším sa na dalšie novosti..:-)
radost
dodatok:
medovú roládu som robila prvýkrát...tak očarila môjho syna-že jej dala zlatú medailu a prosí robiť pri každej príležitosti..podarila sa vdaka @sovka62..mysl ím i @babi..a ešte nedávno ju tu dali pod názvom =ružomberský perník=..a tak som sa rozhodla..bolo to úspešné rozhodnutie..
sovka62
Som rada,, že sa vám recept páčil, ďakujem za pochvalu. Aj na našom vianočnom stole sa ocitol koláčik podľa receptu z Varechy, makové a orechové záviny z maslového cesta podľa receptu @abend . Vyskúšala som ich vopred, takže na Vianoce som piekla už na istotu. Piekla som 22.12., ešte je po kúsku z makového i orechového. Predstavte si, aj dnes sú úplne rovnaké ako boli čerstvé, nezmenili chuť, konzistenciu, nestvrdli (boli v chlade a zabalené do alobalu). Skvelý recept, @abend , ďakujem.
smejkad
toto je trefa do cierneho, ja menovat nebudem, ale tohorocne pecenie som si naozaj uzila, pouzivala som kompletne receptury aj ich casti a darilo sa fantasticky :-)
prvy raz som piekla uplne sama, s radostou a na jednotku :-)
aroooo
@sovka práve tento recept som dávnejšie hľadala na maslové záviny, mama ho pekávala a recept sa niekde stratil, a náhodou som našla v jednej kuch. knihe čo nám prišla jedna ponúkať knihy a nechala ich u nás v robote pár dní, skopírovala som a mám a aj som ti ho raz ponúkala a dala som sem aj diskusiu, či ho niekto nepozná. Mám ho v mojich receptoch ako Krehký makový-orechový závin a je ozaj dobrý a v chlade zabalený vydrž aj 3 týždne.
babav
Vdaka bohatemu vyberu receptov na Vareche som tento rok pridala nove ,
k mojim tradicnym vianocnym . Od @ marianne :Stolu pana Zideka( vyborna, ostane natrvalo v mojich receptoch).@ sonulienka ma inspirovala svojim receptom na suhajdy s karamelovou naplnou .Opite venceky od @ palokuchki boli tiez vyborne .@ ancicka ,tvoja plnka zo salka sa natrvalo umiestnila medzi fajnovymi .Dakujem vam vsetkym za inspiraciu a chutne pecivo.
2254_1348559633 - profilový obrázok
goe
goe
Aj ja ďakujem všetkým varecháčom a varecháčkam za pridané recepty, vďaka ktorým pečiem po celý rok. Na varechu pozriem každý deň i keď receptov moc nepridávam. Všetkým želám veľa zdravíčka a šťastíčka v Novom roku.
hubata
Ja zasa musím piecť zemiakové pagáčiky od @jerica takmer každú sobotu a teda samozrejme aj na Vianoce. Syn veľmi na sladké nie je a tie pagáčiky miluje, dva plechy som urobila a stále mu bolo málo, lebo používam malú formičku .......... Moja vďaka preto patrí najmä @jerici , ale mám veľa receptov v KK od @izabella624 , @sovka , @mariane , @ancicka , @cistinka a ďalších varecháčov ...... Vďaka a aby vám to tak pieklo aj v roku 2014 dievčatá a chlapci!