Rôzne

Poďakovanie za komentáre k ZBLANT_u

sracz - fotkasracz, 22. júna 2012

Veľmi pekne ďakujem Vám všetkým moji vážení a milí – Varešky, Vareškári i Vareškárčiatka – za nádherné komentáre k Našemu ZBLANT_u. Veľmi ma tešia všetky Vaše milé slová uznania, pochvaly, obdivov, prekvapení, odporúčaní i otázok. Dojímavé sú aj Vaše blahoželania mojej najsamkrajšejšej, najsamlepšejšej a najľúbeznejšejšej pani! Buď Vám všetkým zo srdiečok veľké ĎAKUJEMe! Veľmi si to vážime! Ľúbime Vás a aj my Vám všetkým, bez rozdielu rás, národností, vierovyznania, veku, pohlavia, hmotnostných a výškových kategórií, žičíme iba dobro, lásku, šťastie, spokojné dni v okruhu Vašich najmilších, ako aj vždy hrejivé Slnko nad Vašimi hlávkami a priazeň všetkých dobrých, usmievavých ľudí našej spoločnej mamky Zeme.
Nie, to nie, ja ani zďaleka nie som cukrár, to sa už radšej hlásim k funkcii pokročilý kuchár amatér. K pečeniu som iba pričuchol vďaka mojim nebohým, mamke Aňuci a hlavne babičke Lady Ann, ktorá na nás, smarkatých kotňakov a mačatá kapravé, mala viac času. Je to presne tak, ako je zvykom vravievať na Morave (kde som prežil jedenásť prenádherných mladých liet) a v Čechách: “Nouze naučila Dalibora housti”! Aj mňa k fušovaniu do pečenia koláčov, zákuskov a tort priviedla núdza a hlavne maškrtnosť. Moja milá mamnželka Mária Constane má vekom i chorobami strašne pokrivené a zdeformované kĺby prstov rúk a tak sme si funkcie v kuchyni i v starostlivosti o domácnosť vymenili. A ja doslova milujem jej pohľady, keď niečo dobre urobím a dobré navarím, či napečiem. Tak prečo by som aj nenapiekol, keď odmena je mnohostranne presladká! Takže 1+1 = som ješitný a vypočítavý egoista!
Ale nie soma ž taký dokonalý, ako ma zvyknete chváliť. Zdanie klame! Ojojóóóóój! Čo som ja všetko vyviedol a napáchal. Už dávnejšie sa snažím, inšpirovaný a posmelený Vašimi príspevkami a príbehmi (Sovka62, Čistinka, Stefanm, Hubatá, …….), napísať priznanie vo forme spovede aj o mojich vylomeninách, karambóloch a prehreškoch. Ale už druhý rok zápasíme so zdravotnými, technickými i pracovnými problémami. Veď to viete aj Vy, každý dom má svoj kríž! Ako je zvykom hovoriť v mojich rodných Košiciach: “Na segéňa aj budar spadne”, alebo všeobecne u nás na vihodze: “Furt ten plače, kemu chiža hori”! Ale ja sa postupne budem po a vylepšovať. To sľubujem a napíšem!
Jóóój a ešte k obr. č. 11 (@aroooo & @alexola ) – sú to naozaj moje ruky, veľkostný nepomer je zapríčinený chybou objektívu, odfotil ma náš sused, minulý rok sa im na rodil prvý potomok a aj na jeho krstiny som im napiekol Náš ZBLANT. Zožal neskutočný úspech a obdiv ich celej iowskej famílie.
Takže ešte “krát” srdečné ĎAKUJEM za komenty, prajem same dobro a teším sa na “dozdziveňa”, s pozdravom “Kuchyni Zdar a Sláva a Vareche zvlášť”!
P. S.: na Varecha.sk čas neskutočne beží, trieli, uteká. Závratnou, priam svetelnou, rýchlosťou. Veď iba včera som pridal rcp na ZBLANT a dnes už stránku posunulo nových 24 rcp. Aj podľa seba viem, že nie každý sa rád vráti na predchádzajúce stránky, tak som radšej poďakovanie za reakcie na náš rodinný skvost skopíroval aj sem na Diskusiu.

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
ííha a ja som tvoj ZBLANT nečítala .... už to aj pohľadám! Poom sa ešte ozvem.
hubata
Po nahliadnutí môžem len konštatovať, že tá tortisko je perfektná, a aj ty si šikuľka.
kuchticka
Nas mily @sracz , ja som tvoj zblant tiez este necitala (nestiham vsetko citat), ale pozriem sa. Napisal si pekne "yznanie" a ja si myslim, ze tvoja nepritomnot nejaky cas na Vareche chybala nam vsetkym co ta uz pozname. Tak sa poliecte, zahojte obaja a ja vam prajem co najkrajsie chvile spolu a budem sa tesit na tvoj - vzdy dobry - recept. Velky pozdrav "leti" z Northwest to Midwest svetelnou rychlostou.