Rôzne

Plynova pec

renka157 - bez fotkyrenka157, 27. februára 2012

AHOJTE VARECHAčI MALI SME MI ZA VIKEND BOžE MôJ NO
PRESTALA NAM KURIť PEC A Už SOM V SMUTKU A TO PRETO,žE
LETNA DOVOLENKA JE V OHROZENI PRETOžE NOVA PEC STOJI
1500 EčIEK A PRETO TIE NERVAKY A PRAVE čAKAM čO POVIE
SERVISNY TECHNIK DUFAM,žE TO BUDE LEN MALA CHYBIčKA .....PA
PA

@zareaguj


Diskusia k téme

orchidea
Neviem akú pec potrebujete, záleží to od veľkosti domu a výhrevnosti, ale zdá sa mi tá cena veľká, my sme museli meniť plynovú pec vlani, pri povodni nám ju v kotolni zalialo, nás to stálo 1000 euro aj s prácou.
viera1
Neboj,reštartuje a bude teplo.Nám na zajtra sľubujú -18°C a v L.Mikuláši -21°C,táto zima už je nekonečný príbeh.Držím ti palce.
renka157
huraaaaaaaaaaaa je to len kameň myslim tym že bola upchata kameňom z vody bude to sice stať 100 evri ale to je supeeeeeeeeeeeeeeeer..................
marianna76
super.... u nás to až také nie je, dnes začal tiecť plyn.kotol a nič sa s tým už nedá robiť.... takže, potrebujeme nový
duschko
Je to asi 5 rokov, co som musel menit kotol. Kupil som Proterm. Je aj s prietokovym ohievacom vody. Zaveseny na komine, takze mu nehrozi vytopenie. Vyhrieva cca 500 m3 priestoru. Som s nim velmi spokojny. Stal okolo 30 tis. Sk. Pre "renku157", som rad, ze to bol len "kamen", hlavne, ze uz kuri.
majo51
ja som mal niekedy predajňu so sporakmi a kotlami a keď ti môžem poradiť,nechaj si namontovať na potrubie elektromagnetický alebo magnetický prístroj,ktorý ti zabraňuje tomu aby sa ti kameň neusadzoval v kotli.Niektoré firmy si to dávajú ako podmienku pri montáži nového kotla aby sa nestratila garancia.Prístroj stojí od 50 eur a viac.Magnetický je najdrachší lebo tam netreba elektrinu.Čo sa týka kotla,nedá sa kúpiť kotol výkonný a spolahlivý.A keď je 4 členná rodina tak aby mal aspoň 40l zásobník.