Rôzne

PECENE PARADAJKY SO STRUHANKOU A PARMEZANOM

reteza - bez fotkyreteza, 17. marca 2015

DOBRY DEN, NEMOZEM NAJST TU NA VARECHE RECEPT NA PECENE PARADAJKY POKRAJANE NA KOLIESKA SO STRUHANKOU A PARMEZANOM. ESTE MINULY TYZDEN SOM HO TU CITALA - NO NEZAPAMATALA. PROSIM O POMOC PRI HLADANI. DAKUJM A PEKNY DEN ☺

@zareaguj


Diskusia k téme

nadia56
sice nie je to recept z varechy, mozno bude vyhovovat : Paradajky prepolíme, poukladáme do zapekacej misy, osolíme, okoreníme, posypeme strúhankou, strúhaným parmezánom a provensálskym korením. Podľa chuti pridáme cesnak, podlejeme olivovým olejom a pečieme pri teplote 200 stupňov 15-20 minút.
 dobruchut.azet.sk/recept/1518/saltimbocca-s-talianskym-ri...
reteza
DAKUJEM VSETKYM ZA OCHOTU. NAJVIAC SA K TOMU POVODNEMU PODOBA RECEPT, KTORY MI NASLA ZDENKA. DAKUJEM / VELKE PISMENA SA LEPSIE NIEKOMU CITAJU .../ PEKNY DEN VSETKYM ☺
reteza
CASTO CITAM KOMENTARE A UZ SA NECUDUJEM ... I JA LUTUJEM, ZE SOM POPROSILA O POMOC. ...NO HLAVNE, ZE PRAVOPIS JE V PORIADKU. CITAT BUDEM DALEJ, ALE RADSEJ SA NEBUDEM ZAPAJAT. NECHCEM DRAZDIT. PEKNY DEN ☺
tatranocka
Nepomohlo ani slušné vysvetlenie pred rokom v jej diskusii plech na muffiny:
huck, 19. februára 2014 o 17:55
@reteza , velmi dobre chapem, ze informacia o dobrej a kvalitnej kupe plechu na muffiny ti je viac ako potrebna, ale preco tak kricis?? Totiz pisanie velkymi pismenami v internet.komunikacii znamena: krik, agresia, nadhlasovanie, zvyseny ton nie prave prijemny... Predpokladam , ze to urcite nebol tvoj ciel.... skor som presvedcena, ze si si to neuvedomila pri pisani , alebo nevedela... Prajem ti , aby sa ti podarilo zohnat super kvalitny hladany plech :)
používateľ nemá avatar
gm
gm
Teraz rozmýšľam či môžem ďalej diskutovať lebo viem že zo všetkých čo tu vypisujete najviac gramatických chýb píšem ja.Aj ma to pri písaní upozorňuje ale keby som mala každé slovo či písmeno po sebe opravovať tak by som takých pár viet písala do polnoci.Sori ale je to tak!!!!
smejkad
pre @gm
tento prispevok si zvladla takmer bezchybne, vyrazny pokrok, zasluzis si uznanie :-)
a o opravovani svojich prispevkov - casom to dostanes do oka a ked tvoje ani nie rocne babatko bude skolacik, budes mat pri domacich ulohach pevnu podu pod nohami - myslim, ze to stoji za to :-)
používateľ nemá avatar
gm
gm
Ďakujem ti smejkad.Lenže okrem ďeveť mesačnej dcérky mam 7ročné a 14ročné dievčence.Obe majú problémi z diktatmi no keď najstaršia pí še na počitači ide jej to skvele.Ona ma presvedčila aby som sa zaregistrovala na varecha.sk.Ale budem sa snažiť pri písaní robiť čo najmenej chýb.
perla61
No, tak ja som tu už bola tiež "zvrzaná" aj keď nie za pravopis, ale aj tak sem chodím a musím priznať,že rada.No mám pocit,že sa tu už niektorí "Varecháči poznajú,čo mi vôbec nevadí,veď aj mne sú niektorí viac ,iní menej sympatickí,no myslím si, že žiadne invektívy sem nepatria.Sme predsa ľudia rôznych profesií a rôzneho vzdelania či zmýšľania.Ale hlavne nás baví varenie a tu buď hľadáme inšpiráciu (aj môj prípad) alebo chceme prezentovať svoj rcp, čo je naozaj najdôležitejšie a pre ostatných inšpirujúce. Prepáčte, ale som tu rada, a naozaj sa nechcem ani hádať ani nikoho urážať. Mám Vás všetkých naozaj rada a budem sem chodiť aj ďalej.