Rôzne

Parní čistič

kopretina - fotkakopretina, 15. apríla 2012

Dobrý den milí vařecháčci,
prosím, nemáte někdo zkušenost s ručním parním čističem. Od ponělí je v Lidlu akce za 499,- Kč. Není to zrovna málo, ale pokud by to fungovalo na kachlíky, okna, čištění pečící trouby apod. tak by to bylo dobré. Předem děkuji.

@zareaguj


Diskusia k téme

eva128
ja mam parny cistic a som snim spokojna, vsetko sa da vycistit bez pouzitia chemie, ide to lahko a hlavne rychlo, aj okna sa dobre a rychlo vycistia a taktiez aj koberce cistim parou a matrace
afataga
ja som tu uz mala diskusiu na tuto temu, skus si ju najst, je tam vela nazorov, ktore ale mna osobne od jeho kupy odradili
verik
Ked mozem poradit, kupte si profesionalny parny cisic, ktory dela opravdu co ma a vydrzi leta - je to rovnake ako s kvalitným vysavacom.
Ja si ho nasla na www.imv.sk, oni ho dojdou ukazat, co vsetko umi
jmatus
Ak niekto uvazujete o parnom cistici tak odporucam jedine v spojeni s vysavacomom. Samotny parny cistic je blbost. Kopu pary v miestnosti, kopec handier na utieranie, nasledne pranie..atd. Kdezto v spojeni s vysavacom je to fakt konfortne riesenie. Para spolu so spinou sa odsaje do nadoby s vodou, zaroven sa vam filtruje aj vzduch co je vhodne hlavne pre alergikov. Takych pristrojov poznam viacej no nechcem tu robit nikomu reklamu tak nebudem menovat. Cenovo to vychadza skoro za stejne peniaze ako samotny parny cistic.
Treba si ale dat pri vybere pozor a vediet ci chcete jednokomorovy system parneho cistica (co moc neodporucam) alebo dvojkomorovy.
Dalej si treba vsimat ci vysavac ma este nejake filtre alebo hepafiltre(co je v tejto kombinacii dost velka nevyhoda) alebo je rieseny tak ze nerpotrebuje ziadner filtre. No a treba tiez rozlisovat a vsimat si ci vysavac ma separator alebo nie. Separatorove su samozrejme omnho ucinejsie pretoze separator ma okolo 25 tis. otacok a zrazi do vody kazdu bakteriu, cervotoc i zarodky. Tolko na zakladne objasnenie a pochopenie tejto problematiky. Ak potrebujete vediet nejake dalsie informacie pripadne vysvetlenie mozete mi napisat na jmatus@stonline.sk
Ak budem vediet poradim. V kazdom pripade para je vinikajuca vec a v spojeni s kvalitnym pristrojom aj vinikajuci pomocnik pri upratovani a cisteni a ktory nielen setri cas a peniaze ale aj zdravire.
1x megii