Rôzne

Parenie knedlí

nancy - bez fotkynancy, 20. júna 2014

Ďakujem za nápad s parným hrncom.Knedle robievam doma,ale ak ma čas súri aj kúpim,ale iba v našej dobrej reštaurácii.Sú naozaj ako domáce,ešte teplé často im chýbajú.
Čo sa týka parenia v hrnci,radšej používam kastról ,lahšie sa vyťahujú.
Teraz po rade s papierom na pečenie sa vrátim späť k paráku ako býval v hrncoch na zaváranie.Som ho vyradila / našťastie nevyhodila / ako nehygienický teraz to papier zachráni! To bude pohodlíčko.Ďakujem Vám

@zareaguj


Diskusia k téme

jeka
Ja mám hrniec na varenie cestovin,a je tam aj sitko na zelninu a tak som sa donútila variť v tom(kedže námuž natreba tolko knedlí),sú síce menšie ako som robievala,ale sú také chutné ako velké.