Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 17 najnovší komentár dnes 13:22
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár včera 11:55
- Katka4: Hľadám recept na dánsku tradične vianočnú pochúťku 3 najnovší komentár 2. októbra 2024
- Daniela15: Marhuľový kompót 2 najnovší komentár 20. septembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 17 najnovší komentár dnes 13:22
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár včera 11:55
- Pumbaa: D-manosa na močové cesty? 21 najnovší komentár 29. októbra 2024
- Slnecnica1: Suché oči 16 najnovší komentár 21. októbra 2024
- Dm: Parná rúra 6 najnovší komentár 16. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 184 najnovší komentár včera 11:55
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 17 najnovší komentár dnes 13:22
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Kokosové ježe naopak +video
- Halloweenska bábovka +fotopostup
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou +video
- Fit bryndzová nátierka plná proteínov
- Bezlepkové lokše s kačacou pečienkou a karamelizovanými jablkami
- Bezlepkové slivkové gule zo zemiakového cesta +video
- Makaróny s kuracími prsami a šampiňónovo-smotanovou omáčkou
- Priveľa námrazy v mrazničke? Pomôžte si od nej týmto malým trikom VIDEO
- Kulajda VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Zapekané rezne so šampiňónmi a s cibuľou VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Drahá surovina: 12 zákuskov bez masla. Do týchto krémov ho nepotrebujete ani gram
- Navarte si rýchlo: 11x nenáročná teplá večera. Do polhodinky už môžete jesť!
- Rýchlovky aj klasiky: Čo variť tento týždeň cez pracovné dni aj predĺžený dušičkový víkend
- Chutí celej rodine: Keď neviete, čo navariť, kura na paprike to istí. 9 receptov na obľúbenú klasiku
- Strašidelné Pečie celé Slovensko: Budú sa piecť aj rakvičky. Máme recept aj dobré rady známeho cukrára z českej verzie sladkej šou
- S pomocníkmi v zálohe: 9x jablková štrúdľa rýchlo a jednoducho. Takto ju zvrtnete aj v strede týždňa
- Niečo aj pre padavky: Máte jablká nevhodné na skladovanie? Toto je 10 tipov, ako z nich mať úžitok
Umytú a odstopkovanú papriku, môže byť v celku, alebo pokrájaná na polovičky, na štvrťky, na pásiky, podľa ľubovôle, dáme do vriaceho nálevu a povaríme do polomakka, vyberieme dierkovanou varechou a necháme odkvapkať. Takouto paprikou naplníme poháre celkom natesno a zalejem teplým nálevom, v ktorom sa paprika varila, tak 1,5 cm od vrchu. Nakoniec do pohára s paprikou nalejeme 1 PL oleja, uzavrieme viečkom a zasterilizujeme, aby chytilo viečko. U nás je veľmi obľúbená k chlebíku, na studenú kuchyňu. Nech sa vám vydarí, dobrú chuť.
Dakujem, vyskusam.
recept mám od kamošky,
je výborný, nie je treba sterilizovať, ale treba pracovať s horúcim materiálom.
Stranku mi nenaslo...
www.labuznik.cz/recept/cervena-paprika-kapia-v-oleji/...
Dakujem.
Nieco bez deka neexistuje?
Su tam same E...
Nasiel som jeden, kde namiesto deka idu horcicne semienka, skusim aj ten.
Ved si sprav svoj nalev, ako na zmojemske uhorky. Voda, sol, cukor, ocot, horc.semienko, cele cierne korenie, nove korenie, bobkovy list. Ja tak zavaram posledne tri roky a vsetko ok
Nálev robím sama - ale bez oleja. Sparím papriku v náleve a potom sterilizujem pár minút, aby chytilo viečka. Nikdy sa mi nepokazila a je výborná. Stále ju skonzumujeme z kyslých zaváranín ako prvú.
Presne tento isty som nasiel. Skusim podla neho. Dik.
Odskusane. Je super. Dakujem.
Tak to ma veľmi teší