Diskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 124 najnovší komentár včera 21:12
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 124 najnovší komentár včera 21:12
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 124 najnovší komentár včera 21:12
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 46 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Mandľové keksíky +fotopostup
-
Domáce kváskové tortilly +video
-
Tyčinky z dubajskej čokolády
-
Kačka pečená na zemiakoch a batatoch +fotopostup
-
Koláčiky z lístkového cesta s fetou, so špargľou a s parmskou šunkou
-
Niva cestoviny so slaninkou a s kukuricou
-
Jemná krémová pórová polievka s krutónmi +fotopostup
-
Pečená krkovička - nebíčko v papuľke +fotopostup
-
Jablková palacinka pečená v rúre +fotopostup
-
Mäkučká krkovička v lahodnej omáčke +video
-
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou +fotopostup
-
Pečené kuracie stehná na zelenine +fotopostup
-
Jemný krupicový jablčník bez tuku
-
Ako uvariť hovädzí vývar +video
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
Najobľúbenejšie recepty: Španielsky vtáčik, obrátené rezne aj sviečková na smotane. 10x nedeľná klasika z hovädzieho mäsa
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
Umytú a odstopkovanú papriku, môže byť v celku, alebo pokrájaná na polovičky, na štvrťky, na pásiky, podľa ľubovôle, dáme do vriaceho nálevu a povaríme do polomakka, vyberieme dierkovanou varechou a necháme odkvapkať. Takouto paprikou naplníme poháre celkom natesno a zalejem teplým nálevom, v ktorom sa paprika varila, tak 1,5 cm od vrchu. Nakoniec do pohára s paprikou nalejeme 1 PL oleja, uzavrieme viečkom a zasterilizujeme, aby chytilo viečko. U nás je veľmi obľúbená k chlebíku, na studenú kuchyňu. Nech sa vám vydarí, dobrú chuť.
Dakujem, vyskusam.
recept mám od kamošky,
je výborný, nie je treba sterilizovať, ale treba pracovať s horúcim materiálom.
Stranku mi nenaslo...
www.labuznik.cz/recept/cervena-paprika-kapia-v-oleji/...
Dakujem.
Nieco bez deka neexistuje?
Su tam same E...
Nasiel som jeden, kde namiesto deka idu horcicne semienka, skusim aj ten.
Ved si sprav svoj nalev, ako na zmojemske uhorky. Voda, sol, cukor, ocot, horc.semienko, cele cierne korenie, nove korenie, bobkovy list. Ja tak zavaram posledne tri roky a vsetko ok
Nálev robím sama - ale bez oleja. Sparím papriku v náleve a potom sterilizujem pár minút, aby chytilo viečka. Nikdy sa mi nepokazila a je výborná. Stále ju skonzumujeme z kyslých zaváranín ako prvú.
Presne tento isty som nasiel. Skusim podla neho. Dik.
Odskusane. Je super. Dakujem.
Tak to ma veľmi teší