Rôzne

Otázka

arasidka - fotkaarasidka, 19. januára 2011

Ako som si surfovala po gúgli na obrázkoch, našla som tam obrázok, ktorý som si požičala do avataru. Vravím si - fašiangy-turíce , čochvíľa aj tá Veľká noc búúúúúde.... začal čas plesov,maškarných karnevalov... trošku som sa zasmiala a potom som si sama sebe položila otázku - dokázala by som sa aj ja tak vyparádiť a ukázať svetu?Ak máte náladu, skúste si prispôsobiť aspoň na chvíľočku avatar ako ja, v tej spleti obrázkov na googli si nájdite obrázok, ktorý sa vám zdá vtipný. Mne sa tento obrázok zdá byť vtipný, a dokonca mám dojem, že dotyčná pani má zmysel pre humor a prežíva svoj život tak, aby si ho čo najviac užila - v pohode,kľude a s tabáčkem.
Tak prečo by sme si aj my - tu - na vareške nespravili týždeň karnevalový?

@zareaguj


Diskusia k téme

jerica
@arasidka celkom sa mi páči Tvoj nápad, ja som za každú srandu,idem hľadať,uvidím možno niečo nájdem. :-))
arasidka
já nemusím čakaaaať, jáááá ťa uš vidííííím....
arasidka
ako uznáš za vhodné, kľudne môžeš nechať toho pána, ktorého máš doteraz ...
janazjarku
Čo by som pre vás nespravila :-D na fotke som naozaj JA na jednom veselom stretnutí v Košicoch :-)
arasidka
:))))))jeho mraky.... jakáááá Fatima, ale ja-kááááá! Dobré ráno a veselo do nového dňa!
stefanm
@janazjarku na tej foto už ti chýba po boku len "charizmatický a drsne príťažlivý" Onur Aksal :)).
egreska
aj ja chcem íst na karneval :-)) som sa prezliekla...
arasidka
super, ešte nech sa pridajú ďalší a potom môže začať "pochod masiek".
frezia68
Mne sa nepodarila vtipná fotka-ostal čierny rámik,ale skúšam ďalej ...
frezia68
No dobre,ale sme "všední" a Ty to vieš s fotkami.....závidím :-)
dorisa
Ja som sa dala do maskáčov a beda ,pozor na mna.Tak, pozor , som v plnej polnej, haha.
dorisa
@egreska , ty si peknulinkáááááááááááááááááááááááááááá
dorisa
@stefanm , poďme, poďme, ty s tvojími schopnostami si už mal byť dávno prezlečený. Pohárik pivka si možeš aj tam zobraat.
stefanm
...dobre....@dorisa vyprovokovala ...tak sa vám ukážem ako "kráľ Ja Prvý"...môj priateľ kráľ "Boleslav Polievka - nafurt" mi sľúbil ,že mi na jar pošle koňa a plný voz valšskej slivovice.Ak ma zvolíte za kráľa Varechy , podelím sa s vami o funkcie!!! :).Podľa foto bude @dorisa môj minister vojny a mieru a @janazjarku minister pre "styk" s orientom!!!!@egreske pridelím ministerstvo predpubertálnej výchvy mládeže a@arasidke ministerstvo pre obnovenie vývoja poprsia!!!@frezia ty si počkaj,pravdepodobne budeš náš hovorca ale to si ešte overím v priamom kontakte s tebou....recesii zdar!!! :)))
dorisa
@stefanm , ty možeš iba ľutovať,že si nežil vtedy,pristane ti to. A kde máš čašu vínčiska?Si naš kraľ, ale ja, ako miniester obrany som veliteľ všetkých ozbrojených síl v kralovstve Varecha. Ža by sa k nám niekto ešte pridal????
frezia68
@stefanm :akosi mi to utieko...:-(( a Ty už si kráľ a mňa nevynovíš? Veď sme krajania a mali by sme si vypomáhať,no ta ňe?
anina43
pááááči sa mi to, ste úžasní, Arašidka čo si to vyhútala, haha pučím sa, na Dorisu som pozerala ako puk a to rovno pod vinovým keksom, no úžasné, pokračujte prosím, dobre sa bavím, ja nemám fotku, no chcem byť tiež vo vláde a chcem aj ONURA, neberte mi idol žien
egreska
no super,pekní ste..len by to chcelo asi zmenit názov diskusie na "karneval" nech sa zapoja aj ostatní :-)
frezia68
@dorisa :ďakujem,ale nie som na fecebooku.Ale,ak náhodou uspejem ako hovorkyňa-vynovím sa :-))),len ma čaká osobný pohovor s kráľom a bude asi ťažké splniť kritéria,lebo veď vek...:-( iste chce kočku mladúúúúúú.
dorisa
@anina43 , ja pridem to tej tvoje obce a ja ta osobne odfotím, nie ,že by to nebolo daleko, ale všetci ta chceme vidiet aj na karnevale,aj v živote, a ked tak tu fotku chceš!!! @arasidka , nemala by si zmenit nazov tvojho príspevku, lebo netušia, že je to tu taká sranda! na niečo príznačnejšie??????
evusik
aj ja sa hlásim do kráľovstva - som babka bylinkárka. Nemýľte si ma prosím s ježibabkou, tú už na Vareche máme. Ja zbieram bylinky a varím z nich liečivé odvary, ale keď ma raz naštvete uvarím vám taký bolehlah až no !!!!!
frezia68
A zábava naberá grády...:-)))))))) @evusik ,veď si tromfla aj môj nos :-( exceluješ. Som zvedavá,kto sa pridá ?
evusik
ale moje zlaté, chcela som byť večne mladá a krásna tak som si namiešala eleixír no a takto to dopadlo!!!! ale ináč som dobrá bylinkárka :-)
arasidka
a já idem objednať nejakú voľnú sálu, mala by som osloviť našich Krčmobrancov, či by si neurobili jeden deň sanitárny, že by si tie ich polovičky doma trošku oddýchli a vyspali sa. Veď viete si predstaviť, čo je to za prácu , starého o polnoci zobudiť, že by sa otočil na druhú stranu, aby mu tá pálenka kotol na jedno mieste neprepálila? A o piatej ráno zase, a keď by si mala trošku zdriemnuť, tak pred siedmou hačapír jeden už s patama šuchoce, aby stihol "štikačky" na Terezke!l
arasidka
Anina - nemáš masku ? Tak ťa berieme ako Neviditeľnú- ducha Varechy.
hubarka35
mi dve s mojou šupinkou vás schladime trošku vdunajských vodách...
garanco
mne sa to podarilo, mohla by som robiť nejakého poradcu- ešte neviem akého, ale prispôsobím sa...
frezia68
Ak ma kráľ stanoví za hovorcu,beriem Ťa @garanco za poradcu,ale dobrovoľná a neplatená funkcia.Ale párik to podarený a hlavne reprezantatívny pre nášho dobrého kráľa,nie? Určite bude nami nadšený,už len čakám na milostivé schválenie.....
arasidka
a kurňadrát, mám dojem, že vás povýši aj do šľachtického rodu a jedným som si istá, keď príde Bolek na Slovensko, zvolíme uvítací výbor a Garanco dá kráľovi Polívkovi za náš kolektív pusu cez celú hlavu. A ešte niečo - ten Bolek má fakt priliehavé meno k našej Vareške!!!
evanaaa
Hubárka, ty si ministerka zelene, záhrad a kvetov. J anemôžem byť nič, lebo som zo španielskej dediny, nik ma nenaučil prezliekať kabáty, bohužiaľ, nemám ani poňatia ako to urobiť. Ale vy ostatní ste dokonalí, karnevalu hanbu nespravíte, júúúúch.
evanaaa
A Frézia je tuším slečna Marplová, môže robiť hovorcu ministrovi spravodlivosti a poradkyňu......
arasidka
evička, nie je to ťažké, vaeď si nájdi na googli obrázok - daj si do vyhľadávača trebárs slovo - karnelavé masky, vyberieš si, ťukneš pravou stranou myšky na to a uložíš si to do trebárs Moje dokumenty a nazveš si to "maska". Potom sa sem vráť a uprav si fotku v avatare tak, že svoju zrušíš a tam ti to samé ponúkne prehľadávať, ťukneš do toho okienka a v mojich dokumentoch si nájdeš "maska", ťukneš na to a potom máš pod tvojími bla bla bla o sebe žlté okienko ULOŽ, ťukni na to a si ako nová. Dúfam, že ti to dobre píšem.
arasidka
tak a teraz ide bábrla spať, vedľa mňa tu pri PC sa uložil môj vnúčik radostný, zajtra má záverečné skúšky tretieho ročníka - v profesii kuchár, tak ho nechám dobre sa vyspať, nech zajtra neurobí hanbu sebe a celej našej podarenej rodiny. Tak idem spať, držať palce, aby mu to všetko dobre dopadlo. Dobrú noc dievčatká a klapečkovci naši, teším sa na zajtrajší deň "konečne pijááátok". dobrú....
marikasu
Ja sa tiež hlásim do služby kráľovi trebárs ako dvorná tigrica a budem ho chrániť zubami nechtami :))
evanaaa
Arašidka, ty si zlatá, ale pre mňa je aj to tá " španielska dedina, ja tým mnohým výrazom nerozumiem, tak je to zbytočné, ale si to napíšem, snáď.....A pred týmto komentárom som dala ešte jeden, siahodlhý a aj som klikla a nevytlačil sa mi, neviem, čo sa mi to robí, lebo inde som ani neklikla avytlačili sa mi dva naraz. Chcela som len napísať, že aj keby som postupovala podľa rád oid Tonicka 53, neviem, kde sa mi to, čo chcem mať napísané ( recept+fotky), má vytlačiť, mimo PC? Lebo ja ho viem akurát len sem uložiť a to som rada, že som na to prišla.Ale aj tak ďakujem.
evanaaa
A prajem tvojmu vnúčikovi, nech sa mu podarí spraviť skúšky, aby pre nás všetkých potom vyváral dobré jedlá a vypekal ešte lepšie sladké dobroty (Už tretí kuchár, po Kucharronald, a aj syn Palokuchki mal nedávno mať skúšky).
babinka
a co ja? dvorna dama? aj s mojimi konkurencieschopnymi dcerami??? ha ha, pardon, dama sa smeje hi hi :)))
garanco
&arašidka , u nás sa hovorí piatoček! A toho Polievku vybozkám, prečo by nie, len nech donesie tej slivovice hodne-hodne!
frezia68
Čo poviete,nemám si da chytro urobiť nové zuby? Či bude náš milostivý kráľ so mnou spokojný?Ale počkám si,či vôbec tú funkciu dostanem,lebo až sa trasiem,tak som nažhavená...ale nedivte sa,veď som dosť stará a takú vysokú funkciu mi nikto nikdy neponúkol,až teraz.A či aj na plastiku nosa nemám ísť? Háby mám dobré? Ale šak aj Bolek má úctyhodný nos???
arasidka
Frezijka, len pssst, ani nespomínaj "vysokú funkciu", lebo jeden nevie, čo to môže byť. Čo keď potrebujú komíny vyčistiť - a to ti bárs vysoká funcija...na samom vrchu!
arasidka
no joooo........... šeci len funkcije, funkcije ....ej , vy oddaní poddaní...a na pánskom do bude robiť?
jezibabka1
že sa tu máme zaregistrovať, tak sa registrujem:))))) @ara šidka super uletený nápad, ja takéto hovadiny zo srdca milujem:)))))))))) držím palce vnučikovi:)
janger
@frezia , zubky by sa ti veru zisli nove, ta papulka je nejaka vpadnuta :-))). Pozri, ake pekne zubky mam ja!!!!! A ja tiez nejaku funkciu chcem, co budem necinna? Som skromna, staci mi aj nieco jednoduchsie...
stefanm
práve som sa vrátil od uja zubára (22E) a na dnes vyhlasujem "Deň hymny"!!!Naše fašiangové kráľovstvo,ktorého vlády sa týmto samozvolením ujímam potrebuje ako prve hymnu aby sme si mali pri varení čo pospevovať!!!Takže do večra pridávajte svoje návrhy a potom moja hovorkyňa @frezia68 ,ktorú týmto povyšujem na moju pravu ruku v spolupráci s @jezibabku1 ,mojou ľavou rukou (ja som ľavák!!) vyberú našu hymnu,ktorú si budeme púšťať vždy,keď prvý krát navštívime "Varechu"!!!Tu sú moje tipy :













arasidka




no, dúfam, že sa mi to sem podarilo dať, ak nie, pán Kráľ, Vaše blahorodenie, hlav pomazaná - ponížene pekne prosím, opravte to za mňa - je to Lucka Bíla a jej Plyn už syčí z trouby ven ...
jezibabka1
@ara šidka no hej, len mi pri spustení, nie mňa, ale toho videa, vypisuje "error":((( Ale toto by som dala do "osudia" na hymnu:)))))))) poznám a stráááááášne véééééééľmi sa mi to pááááááči:)))))
frezia68
@jankazjarku :Ty sa tu nejak vymykáš z kolektívu,si nejaká krásna a fajnová a odkiaľ že si ?A čím tu chceš byť,princeznou?Veď mi pripadáš,ako anjelik,hoci aj takých tu treba...:-)
jezibabka1
@michsamant myslím, že to tu už bolo dlho bez "šťavy", takže sa maximálne teším, že sa tu objavila @ara šidka a je to tu znova, ako za "našich mladých čias na vareche" :)))))))
frezia68
@jezibabka :veľmi rýchlo reagujem na ľavú(podotýkam hlavnú,lebo ľavák je kráľ) ruku a ak sa Ti páči Lucka Biela,tak je aj môj favorit a veľký na prvý šup jednoznačne.A teraz rozhodni:čakáme na demokratické hlasovanie kolektívu a ďaľšie návrhy,alebo z pozície sily vyhlásime Plyn už syčí z trouby ven? Hodí sa do kuchyne.....tak ako?
jezibabka1
@frezia68 hlasom" veta" môžeme rozhodnúť, ale počkajme si na ďalšie návrhy, lebo, ako poznám "strelenú" časť varecháčov, tak sa tu po pracovnej dobe objavia také tipy, že nám bude horúco pri rozhodovaní:))) ale zatiaľ u mňa "Number one - Trouba":))))))) šak moja sestra, ta ňe ??????????:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
evusik
@stefanm a ty čosi vdovec??? už si tu vymenoval kdekoho ale svoju manželku pani kráľovnú ešte nie, tak ktoráže bude tá šťastná a zasadne po tvojom boku?
evusik
@janazjarku že aká krásavica, aj ja som taká chcela byť len som to s tými elixírmi prehnala a aha čo so mňa zostalo.... ale uši mám dobré a tvoj posledný spevavý prídavok sa mi moc páči - to by bola hymna !!
frezia68
Tak sa priznávam(neviem,či tým nespadnem z funkcie? ) že mám pomalý internet a keď si púšťam pesničky,tak to ide ako pokazený a spomalený trabant: hŕŕŕ´-ticho-hŕŕŕ-ticho....a tak dookola,kto má na to nervy vydržať do konca? A tak posúdim to,čo poznám,aj nepoznám :-))))))))))))))))))))) ako v Kocúrkove. Po zrelom uvážení sa dobrovoľne vzdávam vysnívanej funkcie (fuj,to mi odľahlo.Veď som lepšia ako niektorý minister) ci pirko!
stefanm
...no a toto by mal mať uložené v pc každy "správny" "Varechar"!!!




frezia68
@michsamant :no a to dokedy chceš tu pobehovať a rehliť sa s tými kufriskami?Šak ich zlož,naber inú (ľahšiu ) masku,ako budeš na karnevale s takou ťažobou? Už aj meň :-))))) a to som zvedavá,že na akú sa zmeníš?
michsamant
sak ked ja uz bych sa najracej zbalela a letela domu, tos uz aspon take virtualne kufriska ponasam :)
arasidka
a ja, že v nich máš náhradné masky - na ráno, na obed a na večer):)))
frezia68
@mich....t :nuž,nečudo,že si nedočkavá a kufre už ťaháš všade...veď ja tiež kolty neodložím od seba...každý niečo(arašidka cigáro
egreska
ježiš ,to sú blbci na tom videu,sa rehocem :-)))))))))
stefanm
...mám kamaráta Vinca (dnes je Vincenta) a tak o chvíľku odchádzam s "domácou" kráľovnou blahoželať a pod.Ráno ideme na pol ôsmu ku švagrinke na raňajky a kávu (23-ho má narodeniny) a večer na ples,takže týmto dočasne predávam vládu svojej pravej a ľavej ruke.Prídem tu asi až v nedeľu lebo mi bude zle (ale tak "fajne" zle).Tak sa dovtedy dohodnite na hymne lebo zruším fašiangové kráľovstvo a bude po srande!!!Jasné?!?!



arasidka
Ufff, a to je náš pán kráľ vo funkcii sotva dva dni a už chce zrušiť monarchiu !
evanaaa
Prepáčte, že sa sam pchám takto v civile, ale berte tot ako masku, lebo keby ste ma videli teraz, o tých 20 rokov neskôr, tak ma nespoznáte. Frézia, nehrala si ty náhodou hlavnú úlohu vo filme: " Pozor, lebo mamička vystrelí? " A naša Ježibabka tuším zasa čarovala a prečarovala sa na mladšiu. No a vážne, dnes som sa dozvedela veľmi zlú správu o jednej známej ( poznám ju od mala), potrebujem sa trochu rozvesekliť, takže vám vďaka, vy viete dať človeku zabudnúť na zlé zvesti ( a prepáčte, to sem nepatrí asi....).
arasidka
Taký je život - koleso sa krúti - raz hore, raz dolu...
Zostanú len spomienky - malé , trblietavé diamanty,obrúsené časom.
Sedím si tu sedím, čvaňháro je už celé uslintané , ale vidíte, že sa mi z neho nedymí! Odúčam sa fajčiť - a odkedy tu takto sedím v tých cukríkových teplákoch a držím havanu v hube, normálne ma chytajú kŕče do čeľustí - a keby som si ju aj pripálila - márna sláva - nevládala by som urobiť ani šluka. Tak teda - dievčence a chlapci - berte tento avatar ako návod pre tých, čo majú problémy s nikotínom - teda fajčiari. Keď skúsite túto met´du - sedieť a držať cigaretlu takto v zuboch, možno to zaberie a odnaučíte sa fajčiť. Tak čo - ktorá hymna sa nám hodí?
frezia68
Júúúj,ale sa rehocem,lebo ten môj kráľ ma tuším pozná,veď ešte aj moju výšku odhadol a neprijal moju rezignáciu(veď tajne som to aj čakala),takže idem si vypočuť posledný šláger :-)))
garanco
To video "Varecha" by bolo aj výstižné, ale sa nedá "spívat", a... (aj takých spoluobčanov tu máme dosť- stačí aj na dva životy), tak ako poradkyňa hovorkyne navrhujem "Bez servítky" . Ale tu to vidíte, jeho veličenstvo pán kráľ sa ide zabávať a Vy - plebs, vraj, zatiaľ niečo vyberte!
frezia68
Ja by som veľmi skromne trvala na Lucke a jej TROUBE a PLYNE,ale čakáme ďaľšie návrhy a ďakujem @garanco za aktuálny príspevok.
arasidka
No, keď sa započúvaš do textu tej piesne o trúbe - prídeš na všelijaké myšlienky, až máš z toho strach... ale pozri na konci, Lucka sa rozhodla - trúba je na to, aby sa v nej pieklo.
arasidka
Varila myšička kašičku

na zelenom randlíčku.

Tomu dala na mištičku,

tomu dala na varešku,

tomu dala na lyžičku,

tomu dala na vidličku.

Poslednému nič nedala,

lebo s ním už nerátala...

tizian1cat
boze, lezim tu na posteli a asi sa pocikam od smiechu....
medvedku, daj labku, pojdeme na svatbu...ak sa vsetky neopijeme....a nepopadame ako tie medvede..:-)))
arasidka
vydrrrrž - už je pijááátok večer - kocúr je preč a my myši máme hody..../myslím tým pána kráľa Štefana/ a hneď mi prišla na rozum stará - prastará pesnička s baladickým textom o uhorskom Štefan kráľovi : Žil raz Štefan kráľ uhorský, podmaniteľ ten panenský,
všechny pany od podvedol, enem tu Andulku nemohol....
Pozná ju ešte niekto z vás?Nemyslím tým Tú Andulku, ale túto pesničku. Je taká dlhá, lebo Andulka sa toľko bránila, než prišla o svoju poctivotsť, že než ju dospievam, aj namočená fazuľa začne klíčiť.
frezia68
Nepoznám,ale iste by bola dobrou uspávankou v čase splnu?@garanco ,milá poradkyňa,splnomocňujem Ťa v mojom zastúpení na spoluprácu s @je žibabkou pri výbere pesničky.Trocha spolieham na TRÚBU s Luckou.....,ale možná že dôjde k vzbure,keď chýba hlava kráľovstva-no,uvidím,lebo nakuknem tu až v sobotu podvečer a ďakujem za spoluprácu-odmena Ťa neminie :-)))))))))
arasidka
Ketty - páči sa mi to - myslím tie slová v pesničke o Máši - pampúšiku, jaksi sa mi zdá, že tá Máša je naša !!!
evanaaa
A ja, že čo tá Ketty chce, a prečo už nie je pre mňa tu miesto a našla som ho až na samom spodku. Táák, ja by som bola za Bamboleo, alebo aj za Lucku, ale nebolo by zlé ani ( ak poznáte) : Ženilo sa motovidlóó´,bralo si to staré krídllololo.....
jerica
@ararasidka , to akože si otvorím varechu a spustí sa mi hymna,pokiaľ neskončí budem poľa nej tancovať s varechou v ruke?
Čo tak na "centrálnom trhovisku:-)"? Lojzo!
babinka
Jedna druhej riekla,
ked kolace piekla,
pozicaj mi Varechu,
ked si uz napiekla :)))
kuchticka
Tak som raz hlasovala za Bamboleo Boy, lebo by sa naramne hodil k tomuto karnevalu. Neodoslalo mi to. Skusam znovu.
Tancovala tlsta s tlstu v komore za kapustu,
tancovala tenka s tenku v komore za putienku.
janazjarku
Naše pekné tradície :-) záver špeciálne pre varechových chlapcov !!



jezibabka1
@kuchti čka tak to ÁNO:) len tam je - tancoval tlstý s tlstou, v komore za kapustou, mačka im gajdovala, slamené gajdy mala....:)))
zdezda
:-))))))mňa picne, pridávam sa za dvorného šaša :-))))))) veselý víkend prajem všetkým
evusik
a mne sa konečne podaril môj elixír a už som sa pustila aj do tanca
evusik
a ja hlasujem za Lojza - Na centrálnom trhovisku. Je to taká správna odrhovačka aj krepčiť sa na ňu dá aj ju všetci poznáme a tak :-)
garanco
@ara šidka, tú Tvoju myšičku upravili v jednej škole huncúti deviataci:
vraj: tomu dala,
tomu dala,
tomu dala,
až sa z myšky,
k.... stala.
A o hymne budem ešte premýšľať, teraz idem na čerstvý vzduch, nakŕmiť vtáčiky v záhrade.
frezia68
@garanco :len som prišla nakuknúť,či spolupracuješ s @jezibabkou ,lebo včera o 21,09 hod. som Ťa poverila :-))))),pretože ja nemám čas.Idem naraziť pivo na večierok a postarať sa o občerstvenie-veď som pravá ruka?
arasidka
to je nápad Lojzo! Číro slovenské, číro naše , Centárlne trhovisko máme enem jedno - jako fašangy! A teraz idem na luft - ešte neviem kam, ani prečo a ani koľko ma to bude stáť!:)
stefanm
...všetky vaše návrhy na hymnu sú perfektné.Ale preto,že ste nerozhodli,rozhodnem Ja Prvý!!Hymnou Varechy bude pre každého tá melodia,ktorá sa mu práve páči.Je len jedna podmienka,že si ju,podľa možností,musíte spievať pri varení nahlas.Uvidíte,že vami uvarené jedlo bude "veselšie"....Ešte jedna drobnosť...Váš kráľ si pri varení "hubovej mačanky" (lebo tá mu na druhý deň po plese najviac chutí a pomáha) porezal tretí prst pravej ruky.Prosím o pofúkanie!!!
evusik
@stefan demokracia je pekná vec, ale ty si kráľ tak musíš rozhodnúť... hymna má byť len jedna a hotovo a ak sa niekomu nebude páčiť a bude reptať šup s ním do šatlavy, nech si nemyslí že môže kráľovi odporovať .... samozrejme virtuálne fúkam a zobrala som si na pomoc moje dve kamarátky tanečníčky... len aby ti nato žena neprišla, že sa tu o teba iné ženy starajú .-)
jezibabka1
@stefanm FUUUUUU, FUUUUU, FUUUUU, už je dobre? No a teraz daj konečne hlasovať, kým sa znova nevrhneš do výru zábavy:))))))))
jezibabka1
@evusik tak si ma dostala, teraz sa asi určite prikloním k Lojzovi:))) nejde mi Tvoje videjko, ale pospevujem si.......na hrášok, na kaleráb....:))))
frezia68
Máme múdreho kráľa-súhlasím,aspoň s Luckou mi pôjde práca dobre....proti gustu žiaden dišputát a každý bude spokojný.Len čo mi dve s Katy rezňom budeme schvaľovať,keď už každý má svoju?Fúúúúúúúúúúúúú...
arasidka
TAk vravíš, Stefanko, že bolo všetko červenééééé... bŕŕŕŕŕ....
zdezda
Na Centrálnom... je dobrá, ja dávam hlas jej, inak aj Nemelem, nemelem,... sa mi ľúbi :-)
garanco
Ja som sa vrátila z čerstvého luftu a dumala som, dumala, až mi prišlo na okuliare, že pri tých všetkých výborných receptoch tu na Vareche o chvíľu budeme bojovať s tou Zitkou - Obezitkou. Nie som veľmi zručná v pécéčku, tak len




tot Vám viem ponúknuť: Lojzo, ako vyšitý so svojou Zitkou!
garanco
tam bol link na video a ostala len džura. Poraďte mi, prosím.
garanco
@evusik , ja som sa po tom Tvojom okienku zľakla, že sa už nedá pokračovať, až po chvíli som to stiahla nižšie a pochopila som, ale veď mnohé veci sme sa už naučili. A či nie???
frezia68
@garanco :pre najvernejších a čo hlasujú za TRÚBU mám aj koláče z trúby.A Tebe zvlášť odmenu k pivku"plnenú panenku s džuru",v ktorej je mleté mäso. Plyn už syčí s trouby ven........ale som ho včas zastavila a pečiem plnú tepšu,nech je jej dosť pre všetkých....
tatranka
Po dvoch dňoch som prišla na to,že hlavná zábava je tu na tejto stránke,kde je to pod názvom / Otázka./Škoda,že som aj s inými varecháčmi neprišla na to skôr.Debatuje a fašianguje sa na troch miestach. No nič to.Zábava je všade.
arasidka
A je mi tak trochu smutno - chcela som vyhlásiť dámsku volenku... ale sme dopadli, čo? My máme vlastne "babský bál" s kráľom na čele.Ale som si istá, že je tu aj nejaký chlap, musím si to prezrieť, ale radšej ho neprezradím,pretože by mu tu išlo o život, utancovali by sme ho k smrti.
arasidka
Nehovorím, je ich viacej ako jeden,len sa v tom dave stratili.
klaura
Uf, dostala som sa v čítaní až nakoniec ... aj som sa veru dobre zabavila ... podobne ako @tatranka som až teraz sem prikvitla, nevadí ... nevadí ... tancujeme ďalej ... a chlapcov som už dávno nabádala aby sa pridali ... asi čítajú len recepty, diskusie sú im ukradnuté ... a poďte k nám do bažiny ... všetky ...


arasidka
No.... ale aj tak si myslím, že otváracie kolo mal odtancovať kráľ s kráľovnou. Ospravedlňuje ho iba to, že včera absolvoval dôležitú kráľovskú misiu, a dnes mu už nezostalo toľko síl. A ešte k tomu ten úraz, to nie je špás.Hádam len nestratil veľa krvičky, lebo... povedzme si to úprimne,kde by sme mu narýchlo zohnali modrú krv?
cica2
Ahojte, môžem sa pridať? Ale neviem kde si zoženiem takú origoš masku ako máte vy:D.....sa tu idem popučiť od smiechu, zajtra môžem monitor leštiť čo som ho oprskala svojimi výlučkami slinných žliaz.....nemáte chybu!!! A ešte tie videa do toho, bombaaaaaaaaaa....a to už všetci spíte?????Halooooooooooooooo, bububu!!!!!
arasidka
Cicka moja, verabože sme spali!A ako sladko! Snívalo sa nám o krásnom lesklom parkete, kde v rytme valčíka, polky, tanga a iných prahistorických tancov sme sa zvŕtali ako kedysi na "čaji o piatej".A keď kapela dohrala, sadli sme si za dlhánsky stôl pekne , prestretý bielym obrusom, plný oškvarkových pagáčov, kuchár Roland nosil aj s kuchtíčkou Jericou dobre prepečené,voňavé kúsky kačaciny až Bamboleo Boy nemohol spievať čo toľko slintal , pokým k nemu neprišla Lucka Bíla a nestiahla mu sombréro hlboko do čela, že by nezávidel.... ae aj tak nám to nebolo nič platné, v každej "tancpauze" ho Bolek Polívka pozval na štamperlu slivovice s tým, že to je naša čsl. Cocacola, jktorá mu dodá síly za púl kapely, takže v druhej tretine môjho sna už boli obaja aj bez masky ako Lolek a Bolek, každý se jich lek, ale bolo to náááádherné, jak si ty dva rozumeli!?! Bolek ho otcovsky držal kolem krku, na hlave mal jeho sombréro a Boy Bamboleo sa svojou hlavičkou opieral o Bolkovo plece , detsky špúliac pusu , neustále opakujúc slohu piesne: Aj ty naši píjavali, aj.........
Keď mal začať pochod masiek, sakrišmordijééééé... zobudila som sa...
tatranka
Ja som si zatancovala so schrekom,ale mi tak postúpal po nohách,že mám z toho problém.Ani chodiť nemôžem.Musím sa trochu pozviechať.Čakala som na nejakého princa,ale nikto neprišiel.No prišla som na to,že ako Pi-pi dlhú pančuchu ma berú za nezletilú.A ešte s tou opicou na krku,no kto by si vybral takú tanečníčku?Takže sedím na boku a čakám,kto ma vyzve do tanca.Tancovať viem !!!!!!!!!!
remcula
Ježkovy oči!!! našla jsem vás, ale to je šňůra teda!!
remcula
Bílá paní a Pipi punčochatá, jééé, to bude boj! :-))))
garanco
Vaša Výsosť, pán kráľ, to predsa nemôže byť na fašiangovom bále - s bielou kravatou !
arasidka
A čo keď ...hm, že sa nám pán Kráľ oženil v sobotu? A totok tutok tancuje aj s hlavnou družičkou?
No, vážení, je nedeľa večer - chce sa vám už prezliecť do "civilu", alebo sa necháme ešte unášať v rytme fašiangovej nálady?
zdezda
fašiangy budú tento rok ešte dlllllllllllho :-), je to tu veselšie s tými maskami, či nie :-), mne sa to páči
arasidka
aj mne, taká optimisticky naladená ako som na tom avatare som už dávno nebola.
frezia68
Juchuchúúúúú! Po celodennom varení a pečení som sem nakukla,reku zábava v plnom prúde,ale akosi stagnujeme a tančí len pán kráľ?Tak sa môžeme odmaskovať?Alebo si toho zajka aj nechám,veď som omladla a páči sa mi s tým pivkom :-))))
arasidka
nepnáhľaj sa, veď kedy si mala také krásne uši ako teraz. Nečuduj sa, je nedeľa večer, každý sa chystá na pondelok do práce. Enem my dúchodci blbneme po svojom. Ja som napríklad dnes skoro celý deň vyšívala šerpu, ak sa to tak dá nazvaťa chcem to dovyšívať, pretože už slintám na obraz, ktorý si naskicujem na plátno, obrázok som si našla v googli - tak to bude paráááda, aj som na tanec zabudla. Ale na zasmiatie: Dnes som dostala mejlík tohoto znenia:Starček napísal ďakovný list do parlamentu: Ďakujem Vladimírovi Mečiarovi, Mikulášovi Dzurindovi, Róbertovi Ficovi a pani Radičovej za moje šťastné detstvo. "
Ihneď ho navštívili a s úsmevom mu hovoria: Deduško, ale veď títo ľudia, ktorých ste vymenovali, ešte nežili, keď vy ste prežíval svoje detstvo .
šak to je ono....vďakabohu!"
kuchticka
Coze??? Nekoncite tento karneval, ved som si este nestacila ani " skocit" ten dupak. Hrali dudy u pobudy ja jsem je slysela, davali mi kominika ja jsem ho nechtela ...... Este som sa ani nestacila ohodit, ked som v tom lese zabludila.
garanco
@arasidka , ten mejl bol prekrásny, premúdry.... ale mi pokračujme v karnevale! Veď nakoniec to musia rozhodnúť ich výsosť Pán kráľ.
arasidka
A veď. Jede jede mašinkaaa, a mňa čaká mňaminka, upečené tousty - od synka.... Juchu, ale najprv sprchu!
tonicka53
Tak som vás našla, darmo ste sa poskrývali po báloch! Kto si so mnou skočí, dupne, zakrepčí? A či už vám dochádza para? Ste sa tu navyvádzali, že :-))) jake masky !
klaura
Piatok - sviatok - pondelok ...bál pokračuje ďalej ... srandy nikdá nie je dosť ... prvoradá je veselosť ... aj keď ráno odišiel aj posledný hosť ...
prajem pekný deň na vareche, prídem kuknúť zas až večer :)
frezia68
@arasidka :Skoro ráno som odišla z bálu a hodila som sa do civilu,lebo som myslela,že do nedele laptop neotvorím.Ale návšteva príde zajtra,mám čas a tak Ti chcem poďakovať za skvelú zábavu,ktorej si bola autorkou.Ale aj všetkým,ktorí k tej zábave prispeli,je tu skvelý kolektív,ktorý sa rád baví.Tak sa zabávajte,ešte sú fašiangy,mňa volajú povinnosti,ale budem si pospevovať:"Plyn už syčí............:-)
tatranka
Celkom príjemné spestrenie v našom uponáhlanom a nie vždy veselom svete.A dnes ešte tá tragédia v Rusku na letisku.Otrasné.
Ďakujem @ara šidka,za tvoj nápad.
arasidka
Opakovane si čítam o tej tragédii a vravím si , čo je to vlastne dnes s naším svetom? Čo sú to za ídei, ktoré dokážu niektorých ľudí priviezť až na okraj šialenstva? Komu to vyhovuje? Čo je to za nenávisť človeka proti inému človeku? A mám obavy, čo všetko ešte ľudia dokážu. Kruci, svet je taký krásny, a my sme tu len na tak krátky čas, a ešte si nevieme nájsť cestu jeden k druhému.
Teraz si spomínam, v súvislosti s tým, že jednou z ranených je aj naša Zuzka Fialka, na jednu udalosť. Ordinácia v ružovej záhrade je z veľkej časti filmovaná v uliciach nášho mesta, a teraz vám niečo prezradím.Ako áno, ako nie, stalo sa, že som bola oslovená TV Markízou, či by som bola ochotná dať im zvolenie, aby hrob neb. Vaška / manžela Milky Vášaryovej, teda pani Vaškovej /, bol upravený na hrobe rodičov môjho manžela. Keď si pamätáte, tak v tomto seriáli Zuzka ako lekárka kdesi v Afrike príde pri atentáte na nemocnicu o život.... juj, aké desivé po dnešnom atentáte v Moskve. A je pochovaná do hrobu svojho otca. Zvláštne, ako vie život napísať podobný scenár, veď po krátkej dobe od onoho príbehu sa Zuzana stala očitým svedkom a zároveň jedna zo zranených pri atentáte na letisku. Na šťastie tento scenár bol pre ňu lepší, zostala žiť, ale v spomienkach celý život uvidí pred sebou tých, ktorí to neprežili.
garanco
@arasidka , vymyslela si pre nás peknú zábavu, v civile vyzeráš oveľa!!! lepšie, ako s tou cigarou. Páči sa mi, keď sa ľudia vedia odosobniť, urobiť pre zábavu aj zo seba srandu a potešiť druhých. Nech Ti podobne veselo plynú ďalšie dni, aj napriek nešťastiam okolo nás - nie je v našich silách im zabrániť, ale musíme na to myslieť.