Nedavno som tu dala diskusiu o dietnej panvici a ty si mi napisala, ze ste uz na nej vselico porobili, ja som zatial skusala iba zemiaky, aby som sa s nou naucila, ale prvy krat mi prihoreli a vnutri boli surove a druhy krat sa urobili, ale trvalo to asi 40 min. Prosim Ta o zopar rad, ako s nou narabat, ci podliat a kolko asi, maso som sa zatial neodvazila, mam varnu dosku, ktora ma 10 urovni teploty, robila som na 3-ke, neviem, ci to nebolo malo. Tebe kolko trva kym sa urobia aj zemiaky s masom? Hladala som na nete, ale nic som nenasla, tak ak budes taka dobra a trochu mi poradis, budem rada.
Dakujem.
Pýtaš sa konkrétne na zemiaky, tak ťa asi sklamem, lebo to je to jediné, čo som na panvici nerobila. Najviac ju používame na prípravu mäsa. Vždy jemne podlejem olejom, ale v malom množstve, pretože ak tam uložím mäsko, ktoré je pripravené k upečeniu, je už aj nasolené a pod pokrievkou veľmi rýchlo pustí dostatok šťavy. A teraz si mi dala červíčka do hlavy. Aaby som to vyskúšala aj ja, tento týždeň skúsim na tejto panvici pripraviť aj opečené zemiaky , a predstavujem si to tak,že počas pečenia zemiakov, ktorým dám ako základ trošku oleja a posolím ich, pred finále na niekoľko minút priložím jemné plátky údenej slaninky. A dám ti vedieť, ako to dopadlo.
Vysledok bol pecene zemiaky ako z pahreby.