Rôzne

On-Line chat ?

nbert - fotkanbert, 19. novembra 2010

Ahoj ludia, napadlo ma, ci by sa nedal spojazdnit real-time chat na vareche ?
Predpokladam ze sa to v redakcii preberalo a nechceme aby sa z toho stalo nieco ako pokec,
kde to hnije. V zaujme udrzania vysokej urovne stranky je jasne, ze by to musel niekto
kontrolovat a moderovat na plny uvazok aby sa mohli vyhodit idioti a spammeri. Len ma tak
napadlo.

@zareaguj


Diskusia k téme

dorisa
Ja som za, všetkými prstami, ale naozaj nemalo by to sklznuť do urovne iných stranok s chatom(pokec).
tomas
Verejný chat (na spôsob Pokec.sk), určite na Vareche nechceme a určite tu najbližšiu dobu nebude. Chatov/Pokecov je na internete zopár, Varecha je o varení, jedení, a chceme sa plne špecializovať, aby Varecha bola to najlepšie v spojení s jedlom.

Neoplatí sa nám platiť niekoľkých adminov, ktorí by 24 hodín denne kontrolovali chat (Pokec), radšej sa budeme sústrediť na nové funkcie v spojení s jedlom, varením a inými vecami, ktoré sú s tým spojené, ktoré ľudia oveľa skôr privítajú, lebo to budú novinky.
kuchticka
Ja si myslim, ze ten nas "pokec" co uz obcas prebieha docela staci. Myzlim tie rozne diskuzie a komentare ku setkemu, nielen k diskuziam a zazitkom, ale i k vareniu a pytanie sa na rozne doporucenia a rady. Mne toto staci. Casto som sa i cudovala, ze nas admin nenapomenul ked sme kecali o roznych zalezitostiak okrem varenia. VDAKA Tomas.
kuchticka
Ale!, ked ponahlam stale robim preklepy. Sorry - myslim, vsetkemu.
viedra
no ja som tu nova a len očim aku tu je super byt zaregisrovany dakujem vam všetkym aka tu je ochota dik
babidka
@nbert , tvoj navrh vyzera sice lakavo , ale @tomas ma pravdu . Na druhej strane - my si taky online chat obcas urobime aj na Vareche potom je z toho zabava ktora nas samych prekvapi .
1288_1276494884 - profilový obrázok
oco
oco
súhlasím s @tomasom ak by sme chceli s niekym pokecať tak nieje problém vymeniť si link na iné komunikácie ,čistotu treba chrániť tu síce sa občas iskry ale vrámci normy a v prospech diskutovanej témy .admin sa citlivo zapojí a je pohoda ktorú si spoločne strážme
altyn
Tomas má pravdu, @kuchticka to už napísala, ten náš "pokec" je naozaj dosť pestrý... :-)))
veronika1984
Jednu funkciu by som na vareche určite privítala :))) a to niečo na spôsob funkcie "like" teda "páči sa mi to" ako je na facebooku. To by človek nemusel vypisovať do komentárov, že sa mu daný recept páči a tým by tam na jednej strane nepribúdali zbytočné komentáre a predsa by dal najavo svoj názor na recept. :)))
tomas
@altyn @veronika1984 asi nemyslela priamo Facebookové páči sa mi, ale nejaké "Varechove" páči sa mi/vyskúšam uvariť/mňam, chutilo to...

Nad niečim takým uvažujeme... Pôvodne sme chystali novinky na október, k prvým narodeninám Varechy, ale z technických príčin sa poposúvali trochu, a myslím si, že do vianoc vás ešte príjemne prekvapíme:)

altyn
@tomas dík za vysvetlenie :-). A ak nabehne to čo píšeš, to "Varechové" hodnotenie, tak to sa zapojím aj ja s radosťou. :-))) Lebo na Facebook nechodím, z toho ma bolí hlava... :-))))))))
janazjarku
Ja tiež súhlasím s doterajším diskusným fórom , lebo tiež mám skúsenosti s chatom na iným fórach a potom by to zrazu bolo o všetkom možnom len o vareche nie :-) ja, keď si chcem pokecať live tak zájdem na FB, kde už máme svoju varechovú komunitu :-)
tinca
súhlasím s@tom ás pokecov je na internete až-až, varecha nech zostane varechou