Diskusie
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár včera 15:01
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 565 najnovší komentár dnes 21:27
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 565 najnovší komentár dnes 21:27
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár včera 15:01
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Ailuj82: čistenie sedačky 28 najnovší komentár 15. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 403 najnovší komentár dnes 21:27
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár včera 15:01
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 1 najnovší komentár 14. mája 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Avokádové krekry VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Orechovo-lekvárový veniec z cesta na pizzu VIDEO
-
Gnocchi z cottage syra VIDEO
-
Recepty od srdca: 15 jedál, ktoré nás naučili variť naše mamy a robíme ich dodnes
-
Pre chutnejší výsledok: Mrazíte si pečivo? S týmto trikom bude po rozmrazení chrumkavé ako od pekára
-
Strúhaný, sypaný aj linecký: 11 receptov na tvarohové koláče, ktorými sa zavďačíte celej rodine
-
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
-
Nezostaňte hladní: 12 večerí na spôsob čo dom dal. Zachránia vás, keď ste nestihli nakúpiť
-
Tajný trik cukrárov: Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
-
Nebude to nuda: 12 receptov na mäsové závitky. A nechýbajú ani obľúbené španielske vtáčiky
ja používam slnečnicový, občas olivový, hlavne na studené veci, pretože zohriaty olivový olej mi strašne zapácha a absolútne nechutí, tiež používam masť, tam kde treba a kde sa to hodí a občas, no málokedy maslo
posledných výskumov. Vývoj ide veľmi rýchlo dopredu a výskum taktiež. Dobrá rada na záver. Všetko s mierou
Viem, ze repkovy, kukuricny a ine oleje nie su velmi dobre pre beznu konzumaciu.
Ja mam doma iba EXTRA PANENSKY olivovy olej a CANOLA olej. Nic ine nepouzivam , teda okrem praveho masla. Zaiadne margariny a ine rastlinne tuky nemam. Domaca mast by mi viacej vyhovovala v niektorych receptoch, ale zialbohu, nemam moznost
ako má obyčajný smrteľník vedieť,kde je vlastne pravda?
co sa masla a masti tyka, je to zdroj cholesterolu, mast je velmi dobre tepelne odolna, ale obsahuje nasytene tuky, ktore maju zas ine nasledky pre telo, takze s tym opatrne
@2010 mas pravdu s tymi geneticky modifikovanymi, lenze ako ja viem ci u nas sa pouzivaju este tie normlane potraviny? obavam sa, ze na to sa spoliehat neda a tak sa aspon vyhybam kukurici a soji a cert svatenej vode :-) ale modifikuju sa aj zemiaky, paradajky a mnohe ine plodiny a su potom zasypane tonami roundapu, tak co mame jest? je to hroza, a ked tu vidim nejaky recpet a v surovinach hera, cera a pod. uz ani dalej necitam, lebo sa mi dviha zaludok
na nejaký problém, nahliadnem
glutenfree.sk/10119-kvalitne-oleje...
a viem, čo kupujem. Hlavne BIO oleje sa mi rátajú. Vie niekto aj o iných, ktorí také predávajú ?