Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 35 najnovší komentár dnes 09:21
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 35 najnovší komentár dnes 09:21
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 509 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 35 najnovší komentár dnes 09:21
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár 22. novembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Kokosové medvedie labky a tyčinky +fotopostup -
Univerzálne bezlepkové medovníkové cesto +video -
Linecké koláčiky -
Pomaly pečený bravčový bôčik -
Krehké koláčiky v tvare hríbov +video -
Mandarínková marmeláda so škoricou a s vanilkou. Bude úžasná nielen na vianočku +video -
Apolenkin cesnekáč so slaninkou +fotopostup
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO -
„Pošťastilo“ sa vám pripáliť omáčku? Takto ju ešte môžete zachrániť VIDEO -
Nemáte poruke košík na nakrájaný chlieb? Poskladajte si ho z utierky! VIDEO
-
Mesiac do Vianoc: 15 najklikanejších sladkých receptov minulých sviatkov -
Čo variť tento týždeň: 14 inšpirácií na obedy a večere počas pracovných dní aj na prvý adventný víkend -
Tajomné hurmikaki: Ako trpký plod premeniť na šťavnatú sladkú explóziu chuti -
11 hrnčekových receptov: Bábovka, muffiny, buchty, medovníky aj krémové zákusky, ktoré upečiete aj bez váhy -
12x pudingový koláč: Upečte si kysnutý závin, prešívanú deku alebo rezy macocha -
Známe aj nové: Knedlo-vepřo-zelo, výpečky aj segedín. 11 receptov na nedeľný obed s hlávkovou kapustou -
TOP rebríček: 15 najlepších novembrových videí, to je predzvesť Vianoc aj recepty na všedné dni
ja používam slnečnicový, občas olivový, hlavne na studené veci, pretože zohriaty olivový olej mi strašne zapácha a absolútne nechutí, tiež používam masť, tam kde treba a kde sa to hodí a občas, no málokedy maslo
posledných výskumov. Vývoj ide veľmi rýchlo dopredu a výskum taktiež. Dobrá rada na záver. Všetko s mierou
Viem, ze repkovy, kukuricny a ine oleje nie su velmi dobre pre beznu konzumaciu.
Ja mam doma iba EXTRA PANENSKY olivovy olej a CANOLA olej. Nic ine nepouzivam , teda okrem praveho masla. Zaiadne margariny a ine rastlinne tuky nemam. Domaca mast by mi viacej vyhovovala v niektorych receptoch, ale zialbohu, nemam moznost
ako má obyčajný smrteľník vedieť,kde je vlastne pravda?
co sa masla a masti tyka, je to zdroj cholesterolu, mast je velmi dobre tepelne odolna, ale obsahuje nasytene tuky, ktore maju zas ine nasledky pre telo, takze s tym opatrne
@2010 mas pravdu s tymi geneticky modifikovanymi, lenze ako ja viem ci u nas sa pouzivaju este tie normlane potraviny? obavam sa, ze na to sa spoliehat neda a tak sa aspon vyhybam kukurici a soji a cert svatenej vode :-) ale modifikuju sa aj zemiaky, paradajky a mnohe ine plodiny a su potom zasypane tonami roundapu, tak co mame jest? je to hroza, a ked tu vidim nejaky recpet a v surovinach hera, cera a pod. uz ani dalej necitam, lebo sa mi dviha zaludok
na nejaký problém, nahliadnem
glutenfree.sk/10119-kvalitne-oleje...
a viem, čo kupujem. Hlavne BIO oleje sa mi rátajú. Vie niekto aj o iných, ktorí také predávajú ?