Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s. © 2009-2025.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Vyrobené na Slovensku
ja používam slnečnicový, občas olivový, hlavne na studené veci, pretože zohriaty olivový olej mi strašne zapácha a absolútne nechutí, tiež používam masť, tam kde treba a kde sa to hodí a občas, no málokedy maslo
posledných výskumov. Vývoj ide veľmi rýchlo dopredu a výskum taktiež. Dobrá rada na záver. Všetko s mierou
Viem, ze repkovy, kukuricny a ine oleje nie su velmi dobre pre beznu konzumaciu.
Ja mam doma iba EXTRA PANENSKY olivovy olej a CANOLA olej. Nic ine nepouzivam , teda okrem praveho masla. Zaiadne margariny a ine rastlinne tuky nemam. Domaca mast by mi viacej vyhovovala v niektorych receptoch, ale zialbohu, nemam moznost
ako má obyčajný smrteľník vedieť,kde je vlastne pravda?
co sa masla a masti tyka, je to zdroj cholesterolu, mast je velmi dobre tepelne odolna, ale obsahuje nasytene tuky, ktore maju zas ine nasledky pre telo, takze s tym opatrne
@2010 mas pravdu s tymi geneticky modifikovanymi, lenze ako ja viem ci u nas sa pouzivaju este tie normlane potraviny? obavam sa, ze na to sa spoliehat neda a tak sa aspon vyhybam kukurici a soji a cert svatenej vode :-) ale modifikuju sa aj zemiaky, paradajky a mnohe ine plodiny a su potom zasypane tonami roundapu, tak co mame jest? je to hroza, a ked tu vidim nejaky recpet a v surovinach hera, cera a pod. uz ani dalej necitam, lebo sa mi dviha zaludok
na nejaký problém, nahliadnem
glutenfree.sk/10119-kvalitne-oleje...
a viem, čo kupujem. Hlavne BIO oleje sa mi rátajú. Vie niekto aj o iných, ktorí také predávajú ?