Kuchyňa a vybavenie

Odložený štart

samanka - fotkasamanka, 11. novembra 2010

Nedávno sa @sandratamer v diskusii pýtala, aké majú varecháči skúsenosti s odloženým štartom pri pečení chleba v pekárničke. V diskusii som jej odpovedala a sľúbila som, že pridám obrázok keď budem chlebík piecť. Tento chlebík je podľa receptára, ktorý bol k pekárni pripojený-taliansky biely, program sendvič. Bolo 23.30, keď som zapla pekáreň, odpočítala som 8 hodín a chlebík bol ráno 7.30 upečený. Práve som čítala aj otázku od @Tatranka , takže môžeš poprosiť Ježiška o pekáreň. Dúfam, že sa obrázok zobrazí.









Tak a tu je obrázok upečeného chleba, je trocha vyšší, lebo som zabudla vymeniť miesiace lopatky za menšie.



@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
Zobrazil, ale skús kliknúť pravým tlačidlom na myši na obrázok a zaklikni "kopíruj adresu obrázka" . A potom sa nastav na diskusiu, opäť pravé tlačidlo a zaklikni "vložiť". Vtedy sa ti zobrazí obrázok priamo v diskusii.
samanka
Sandri, nemám foto, ale v piatok budem piecť, potom foto pripojím.
dorisa
@sandratamer , toto som potrebovala, polopatisticky napísať, ako sa pridávajú obrázky k diskusii. Idem vyskúšať k mojim semienkam na sadenie(Hokaido) drž palce- sorry, že je to mimo témy.
samanka
@dorisa veď toto je tá naša technická zručnosť. :-))) A to mám za sebou skúšky z informatiky a internetových aplikácií...:-)))))
dorisa
@samanka ,nie je to s nami také zlé, veď , veľa mnadých nevie takéto "finty" samozrejme sa to podarilo, len skúsiť bolo treba, pridala som si obrázok k mojej ponuke na semiačka tekvice hokaido.
sovka62
Redakcia, vďaka, Ani netušíte koľkú počítačovú gramotnosť som ja už kvôli Vareche získala! Stiahnuť obrázok z fotoaparátu, dokonca ho zmenšiť, vyhľadať a pridať do receptu, atď...... Teším sa z toho.
bozulka
No ja som natom ešte horšie,ešte stále dosť vecí jed moje chápanie hoci aj ja som už trošku pokročila.Keď si spomeniem,že ja som klepala na klasickom stroji a posledné 2 mesiace na elektrickom a to bol vrchol mojej techniky.Pridávanie fotiek sem ešte stále dosť nechápem,ale to je asi tou pokročilou dobou.Aspoň dúfam...@samanka , chcem sa opýtať,ja som tiež neskúšala odložený štart-a čo tie miešače,tie sa ti zapečú?
samanka
@bozulka miesiace lopatky sa tam pekne zapečú a potom ich vyberiem pomocou háku, ktorý bol priložený k pekárni. Už to mám aj nafotené, len som nemala čas stiahnuť foto do PC. Ale dnes večer to pridám. A čo sa týka PC gramotnosti, robím už 20 s PC a ešte stále neviem všetko. Najzábavnejšie je, že ja som učila môjho syna a teraz je dááááleko predomnou....:-)))
klaura
Ja väčšinou pečiem cez odložený štart ... ráno ma budí vôňa čerstvo upečeného chleba ... netreba sa toho báť, je to jednoduché ... :)
samanka
@klaura aj ja, lebo syn prichádza domov v piatok z BA,takže pečiem z piatka na sobotu, aby sme mali ráno čerstvučký...