O Varecha.sk

O vareche

bedomedo60 - fotkabedomedo60, 8. septembra 2012

Pravidelne si odkladám každé vydanie varechy rád skúšam recepty z varechy a tiež mám veľa dobrých receptov ale v súťaži môžu byť len recepty z foto.Nedolo by dobré dať i sútaž bez foto.Skúste popremýšlať.

@zareaguj


Diskusia k téme

turistka
@bedomedo60 , recepty s fotografiou sú v časopisoch pútavejšie, no mohli by sa pridávať aj bez obrázkov, potrebovali by ale iný spôsob písma, aby tiež upútali, možno také starosvetskejšie písmo. To by sa páčilo i mne.
frezia68
@bedomedo60 : Pri mojom recepte Kysnutý slivkáč si písal v diskusii,že sa dajú zavárať slivky bez cukru a nálevu a po otvorení sú,ako čerstvo odtrhnuté.Pretože nechcem kompót kvôli cukru,zaujíma ma,že ako dlho sterilizovať,či po umytí musia byť celkom suché,či máš s tým osobné skúsenosti? Ďakujem za odpoveď :-)
bedomedo60
Frézia 68. Trnky omyjem a osuším naložím do pohárov završkujem a dám do pare na 15 min na 80°sterilizovať a dajú sa používať ako čerstvé.Skús a určite budeš spokojná.
frezia68
@bladomedo6O : Ďakujem za odpoveď,pýtala som sa na slivky,ale to platí asi aj pri nich.Nepoznám tento spôsob,ale pre mňa veľmi výhodný,teda vyskúšam a želám pekný deň :-)