Rôzne

Nová varecha(vareškárka)

mariaklara - fotkamariaklara, 26. novembra 2010

Už nejaký ten týžďeň,som zbierala odvahu,aby som prišla medzi vás.Nemám veľké skúsenosti s písaním na PC,preto vás prosím o prepáčenie ak niečo zbabrem.Myslím,že to bola bazulienka,ktorá písala predomnou na podobnú tému.Ak sa trochu oťukám,určite vám napíšem nejaký recept z mojich obľúbených.Veľmi sa teším, že je tu taká "Super partia vareškárov",a verím, že budem mať veľa,veľa nových priateľov,ktorí mi poradia,keď to budem potrebovať.Ďakujem,že ste si našli chvíľku na prečítanie môjho príspevku a budem rada ak mi niekto napíše.

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Mariaklara, sem netreba odvahu, vareškári radi prijmú nového člena, potešia sa, ako sa rozrastáme.Ako som raz písala, dobrých ľudí nikdy nie je dosť. Nájdeš tu dobré rady, diskusie, pekné zážitky a hlavne veľa, veľa dobrých receptov.A veľa dobrých ľudí, s ktorými sa ľahkoé spriatelíš, aj keď len takto, i keď niektorí sa už stretli. Čítam, že pochádzaš odtiaľ, odkiaľ bola moja mamina a kde vyrastala aj moja staršia sestra a my mladší sme tam, u starej mamy ( vtedy- mamastarká), trávievali prázdniny. Mám veľa pekných spomienok na tie časy. Mimochodom, bývali na Sládkovičovej ceste, tuším tak sa to volalo, ak to ešte existuje.
michsamant
Ahoj tesim sa na tvoje dobrotky a kludne sa pytaj, ak nieco nebudes vediet. Varechaci ti urcite poradia ;)
babulienka
zdravim jTa ja som tiez nova ,tiez mam poroblemy teraz pre zmenu ako dostat dodatocne z mojho emailu fotku uz sa o to pokusam uvidim ci dnes budem uspesna. Vitaj medzi nami
zdezda
Ahoooooj, vitaj medzi nami, neoľutuješ, že si sa k nám pridala, naozaj sú tu supiš varecháčky a varecháči :-)
kucharronald
Ahooooooj :) Vitaj :) Určite budeš spokojná s varechou a po čase sa aj ty staneš závisláčkou :)
mariaklara
Ďakujem za privítanie medzi vami,priznám sa,veľmi som sa potešila,keď som zbadala,koľko mi pribudlo milých priateľov.kucharroland má pravdu,asi už začínam byť závisláčka,ale nevadí!Teším na vás!Želám všetkým krásny deň!
jerica
vitaj !! pripájam sa , je to pravda ako píše náš VARECHA talis(GROS)man , @kucharronald , to sedí ako r.. na šerbli. :-))
klaura
tiež ťa tu vítam, je tu veľmi fajn :) a irčite sa nikdy na @vareche nebudeš nudiť :)
akned
Ahoj varecháčky a varecháči,tiež nejaký ten týždeň som prihlásená vo vareške ,ale stále nie a nie sa zapojiť do diskusie. Ale musím sa priznať,že nedočkavo sadám k emailu, čítam diskusie a pozerám receptíky A keď nemôžem niektorý deň,tak potom šup šup čo najskôr.Badám na sebe prvky ,,závislosti" a už som naverbovala aj mamku.
sovka62
Teším sa ako sa nám pekne "rodinka" rozrastá, vítam všetkých nových členov, budúcich závislákov.
1288_1276494884 - profilový obrázok
oco
oco
@mariaklara ,@akned každí z nás ma množstvo skúseností a poznatkov z nášho koníčka a je dobré keď ich posuniete ďalej.Poznanie nového jedla prinesie potešenie
cistinka
aj ja ťa vítam v tejto skvelej "varecháčskej" komunite :-)))
mariaklara
Milá evanaaa,Sládkovičova ulica stále existuje,ja som bývala len o jednu ulicu ďalej,oproti zákl. škole,potešilo ma,že sa ti u mamastarkej páčilo.Ak niekedy zavítaš do našej obce, rada sa s tebou stretnem.
andys
Ahojte, ja som sa tiež pridala práve dnes :) Doposiaľ som len chodila "odkukávať" vaše recepty, ale prišiel čas podeliť sa so svojimi...
evanaaa
Mariaklara, som rada, do tej školy chodila sestra , ľudí naokolo som trochu poznala, ale väčšina z nich je už na Božom pokoji. A teraz by som sa tam asi nevyznala, keď sú paneláky miesto rolí.
azucena
Aj ja ťa vítam.Som síce stará varecháčka, ale dodnes som nenašla odvahu pridať obľúbené recepty.Ty nemaj strach ani obavu.Určite sa z receptov všetci potešíme.Varecha sa číta niekedy lepšie ako detektívka.Keď som bola mladá a moja teta čítala recepty a hneď podávala komentár ktorý recept aký bude, tak som sa v duchu smiala, ako to môže vedieť.A veru mala pravdu. Veľa šťastia všetkým vareškárom.
emica
ja sa tiez pridavam do diskuzie ja som uz staronova ale neviem ako mam pisat recepty dufam ze mi moje mile deti pomozu rada by som sa s nimi podelila s Vami prepacte mi ze som len taky spion ale i toto je uspech ze som si otvorila diskuzie byvam v Prahe ale slovenky sa nezapru dakujem Vam
vcelka
Vitaj, Mária Klára, nová Varešuľka (ostatní si vravia Varecháči, ale mne to neznie "libo" a všetko okolo jedla by predsa malo dobre znieť...) Chodievaš do pizzerie vo Vrábľoch? Počula som, že kto tam má cestu, a pozná to, tak sa tam nastopro zastaví...
mariaklara
vcelka, ďakujem za privítanie, do pizzerie nechodím, robím si ju doma, môj synovec v jednej vypomáha a chváli ju.(tú pizzu, čo robí). Neviem, ktorú pizzeriu myslíš, sú tu asi tri, ďaľšia je na obzore.
teodora
Ahoj,mariaklara,ja som sa len pred chvíľou zaregistrovala na vareche. Máš veľmi milé detúrence,na Vianoce muselo byt u Vás rušno v kuchyni . ja mám už dospelé dcéry,ktoré vždy spomínajú ako sme spoločne piekli na sviatky.Nikdy som ich neodháňala,ked chceli pomáhať. Prajem všetkým ,, varechárom" hlavne dobré zdravie, spokojnosť v Novom roku 2011.