Kuchyňa a vybavenie

Nová pekárnička bez návodu

frauakbari - fotkafrauakbari, 5. júna 2012

Ahojte varecháči, včera som si z Kuflandu čistou náhodou kúpila domácu pekárničku chleba.Stála tam totižto samá taká opustená v regáli s cenovkou 25,99 €. No nekúp to! Prídem domov,rozbalím,vybalím,položím na stôl zapnem a potom mi došlo...návodu na použitie nikde :((( Do obchodu sa mi s tým opäť nechce chodiť,na internete som nenašla nič,tak sa chcem vás opýtať,či nemáte niekto takú istú,alebo aspoň niečo podobné "značky" PLU 23167. A ak máte,poraďte prosím ako v tom upiecť chlebík,aké max. množstvo múky do toho možno nasypať...

@zareaguj


Diskusia k téme

afataga
ja mam sice inu, pouzivam ju iba na miesenie cesta a mozem dat max. 0,5 kg muky lebo potom by mi cesto z nej uslo :-) ale ak nemas navod, neviem ako zistis, ktory program je len na miesenie a ktory aj na pecenie, asi by si mala ist fakt spat do obchodu, len ci ti uveria, ze tam ten navod nebol?
lusinkab
Ahoj frauakbari, skus si vyhladat hocijake recepty do domacej pekarnicky a budu fungovat aj v tej tvojej. Zakladom je ale stale zacat najprv voda, potom muka, ostatne ingrediencie a na koniec susene drozdie. Na internete je strasne vela receptov ktore ti mozu pomoct. Ja dokonca skusam aj recepty v normalnych pomeroch na kysnute cesto a stale mi to vyslo. Drzim palce pri hladani :-)
zdenkas
Samozrejme je fajn mať výborné recepty na DP,ale dôležitý je návod na obsluhu teda na akom programe sa čo pečie skús stiahnuť ako radí @dadabadi
evanaaa
Ano, najlepšie zistiť, ale nie z Lídla, @dadabadi , keď to kupovala v Kauflande, tak skúsiť, či to ide aj tam, alebo si pozrieť www.kaufland.sk, možno poradia. Návod sa dá dodatočne poslať.
frauakbari
veľmi pekne vám všetkým ďakujem za rady...skúšala som všetko,dokonca aj 2x som skúšala upiecť chlieb (podľa receptov do pekárničky) raz bol "chlieb" samá voda,druhýkrát nakysol na veľkosť žemle :( ...som z toho nešťastná...asi sa fakt poberiem späť do obchodu.
eva53
ja som v Kauflande natrafila na posledný tlakový hrniec, stojí 140 Eur a mali ho za 25 Eur,boli tam 2 hrnce + 2 pokrievky a parák,bez poškodenia, aj návod a záručný list - no niekedy sa oplatí . Koľko je asi výrobná cena?