Rôzne

Nie je mäso ako mäso .

akeber - fotkaakeber, 14. marca 2013

Na FB som našla ....a ostala som v nemom úžase , ešte že mäso
nekupujem . Určite stojí za pozornosť čítať čo kupujeme .

 www.stream.cz/peklonataliri/799741-peklo-na-taliri-ce...

maso
Odporúčam pozrieť až za titulky .

@zareaguj


Diskusia k téme

turistka
@akeber , je to dobrá stránka, občas tiež sledujem. Už robili veľa podobných kontrol, na rôzne výrobky. Preto sa snažím o to, aby som robila domáce výrobky i keď všetko sa nedá.
violeta
Ano, je to smutne, pustili sme si sem retazce, nie je sa co cudovat :( Tradicia poctivych zivnostnikov sa u nas nezachovala, je to stale horsie, mne je to velmi luto. Zo zahranicia sa sem nosia smejdy a nasi obchodnici sa snazia drzat krok :(
fany1602
tak toto je fakt smutné no bohužiaľ je to presne takto!!!za oto si chováme všetko sami doma od moriek kačíc sliepok až po kurence aspon vieme čo jeme!!!!
hubata
Sme tu samé gazdinky ktorým by malo záležať na zdraví rodiny: kupujte preto ovocie, zeleninu, hydinu, vajcia z najbližšej dediny, nájdite si svojho nezamestnaného, dôchodcu - a máte dodávateľa. Pomôžete sebe a aj nezamestnaným na dedinách keď nám politici nedovolia jesť naše zdravé potraviny. V každej dedine sa dá kúpiť od mäsa, mäsových výrobkov, mlieka, syrov až po ovocie a zeleninu všetko, len sa treba opýtať v najbližšom dome kto-čo predáva.

Ja rada kupujem aj v záhradkárskych osadách, choďte sa tam prejsť a záhradkári vám radi na mieste predajú lacno svoje prebytky.
evanaaa
Ja kupujem aj v Bille a som spokojná, ale máme aj dobrého mäsiara, a nie je taký drahý ako vo veľkoobchodoch.