O Varecha.sk

Neviem najst recepty

regri - bez fotkyregri, 21. októbra 2016

Podobne ako viaceri varechaci neviem (nedaju sa) vyhladat recepty stranka bola velmi dobra,ale ako ste zacali -vylepsovat je to len horsie ,

@zareaguj


Diskusia k téme

evelynba
@Redakcia (21.10.2016 16:16)

Milá redakcia, môžem sa opýtať, prečo som Vám nesympatická? Už 2x som písala, čo konkrétne som nenašla a vôbec ste nereagovali. V čom je problém, že na ostatných reagujete a na mňa nie?
1x joho
redakcia
@Evelynba (21.10.2016 20:26)

Ospravedlnujeme sa, ze sme nereagovali na Vase otazky v predoslej diskusii. Napravime to.
evanaaa
Niekomu sa darí vyhľadávať recepty po novom, inému nie, ale ako vidím, tých nespokojných je asi dosť. Len nechápem jedno - redakcia bez toho, aby si zisťovala, jednoducho spraví úpravy v domnení, že tým nám spraví aj dobrú službu, ale koľko našich prianí a námetov zostalo nepovšimnutých, dokonca aj tie, ktoré sľubovala vylepšiť......prečo? Nechcem spochybňovať Vašu prácu ( v redakcii), urobili ste a aj robte pre nás dosť, za čo Vám ďakujeme, ale niektoré veci či úpravy nie sú dotiahnuté a spravené k spokojnosti ostatných
1x ula2
joho
chcem najst recepty napr. na pecene zemiaky a najde mi 1 recept?? nieco je spatne..


redakcia
@Joho (25.10.2016 14:51)

Máte navolené až 4 vyhľadavané výrazy naraz (2x pečené zemiaky a 2x pečené kura). Najprv treba kliknuť na zelenú linku Začať hľadať odznova (tým sa Vám predchádzajúce vyhľadávané výrazy vymažú).


redakcia
Potom do druhého okienka, ktoré je určené na vyhľadávanie podľa názvu alebo textu zadáte vyhľadávaný výraz. Vo Vašom prípade teda pečené zemiaky.


redakcia
Následne Vám Varecha vyhľadá recepty, v ktorých sa hľadaný výraz nachádza (v názve receptu alebo v texte receptu). Vo Vašom prípade našlo 100 receptov, v ktorých sa nachádza výraz "pečené zemiaky" buď v názve receptu alebo v jeho texte.


joho
to je sice pekne, naslo mi 46 receptov kde prilohou su zemiaky, aj jedla bez zemiakov a ziadny recept len na pecene zemiaky.
joho
dalsia vec.
po vyhladani receptov by mohla byt moznost, zoradit recepty podla oblubenosti/lajkov/ , komentov.. teraz su zoradene od najnovsieho po najstarsi
joho
@Frezia (25.10.2016 17:30)

to ano, len by ma potesilo, keby sa vyriesil problem na stranke, s ktorym ma evidentne problem viac ludi.
frezia
@joho , ja som uz taktiez viackrat nieco hladala, ale cez Varechu nenasla. Vzdy tam prislo nieco, co som nehladala. Nerozumiem, preco to vyhladavanie tak skomlikovali. Predtym to bolo celkom jednoduche. Teraz sa uz ani nesnazim. Zadam si to , co potrebujem do "Google" a pride mi aj to na Vareche. Naco stracat cas a znervoznovat sa.
tomas
Vrátili sme pôvodné vyhľadávanie. Momentálne fungujú obe, pôvodné sa zjaví hore.

(nové kritizované) Chladničkové/surovinové vyhľadávanie s dvoma okienkami je na www.varecha.sk/chladnicka - to ešte prerobíme, kedže táto verzia mala príliš veľa kritiky a následne budú fungovať dve verzie vyhľadávania ako na starej Vareche.
1x joho
frezia
@tomas , dakujem pekne. Vyskusala som a hned som hladane nasla. Zelam ti krasny vikend.
joho
dakujeme, ze ste nam vyhoveli!
afataga
no to je ozaj super, lebo toto staronove vyhladavanie mi nefunguje vobec, nech napisem cokolvek, vzdy mi ponukne len vyber z novych rcp, to nove mi fungovalo bez problemov, presne ako hovoril Joseph Heller: kazda zmena vedie k horsiemu.