Varenie

Nemastne fanky

smajliqa - fotkasmajliqa, 3. marca 2014

prosim vas, potrebujem recept na fanky, ktore su minimalne mastne.. moja babka vzdy robila uzasne fanky..... nikdy sme necitili olej, .. boli nadychane a lahucke.... pomozte prosiim!!!

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
najdi si recept na fanky pecene v rure, su tu volakde :-)
eliska61
Ak chces robit typicke vyprazane tak dobre je pridat 2 lyzice rumu, budu trochu lahsie. Ale pridavam sa k nazoru, ze najzdravsie su ked su pecene v rure.
sovka62
Skúsila som tie pečené v rúre, hneď ako sa recept objavil. Boli dobré, zmizli ako sneh na slnku, aj keď chuťou to neboli celkom pravé fánky. A keď som si lepšie uvedomila použité suroviny, zaplo mi, že som ich síce nepražila v tuku, ale v ceste je tuku až-až.
pipnat
ja som nedávno vyskúšala tvarohové fánky od @Enge149 varecha.pravda.sk/recepty/fanky-tvarohove-velmi-dobre, síce sa vysmážali, ale len krátko, ale vôbec neboli mastné...:)
zuzulienka03
ja do cesta pridávam pochúťkovú smotanu a "nenapijú" sa toľko oleja pri vysmážaní,... podobne robím aj langoše - tiež do cesta pridávam pochúťkovú/kyslú smotanu...
hajny
@Milad (4.3.2014 16:31)

no, robila som dnes fanky podla toho receptu,na ktory si dala link a boli super..dala som jemny tvaroh,lebo som iny nemala a namiesto kyslej smotany som dala bielu aktiviu..fanky vsiakli minimum oleja,zostal skoro cely v panvici..fakt vyborneeeee..dakujem