Zdravá výživa

Na zdravie!

babav - fotkababav, 10. augusta 2014

Diskusia k téme

babav
Zdravy drink na vycistenie pecene od toxinov.....
rea1
súhlasím s @marianne , tiež to radšej pacnem do odšťavovača. dužinu niekedy zjem, niekedy pridám postrúhané zemiaky a spravím placky, občas polievku. a občas vyhodím, čo už. ale najviac sa mi páči to citrónové odšťavovátko. hezkýýý. :-)))
bozulka
Ani vo sne by ma nenapadlo urobiť cviklovo-zemiakové placky...človek sa učí celý život :-)
Musím to niekedy urobiť.
babidka
Pravdupovediac - nevypila by som to, lebo cviklovu stavu " z duse neznasam":-)Ale to vrecusko na odstavovanie by som urcite prijala ! Lebo okrem cvikly mam rada cerstve stavy z ovocia aj zeleniny. @babav , mozes nam cim skor zistit ako a kde by som v US taketo vrecusko zohnala ? A mozno sa da kupit aj u nas - varechacky zo Slovenska , viete o niecom takom?
evanaaa
Vrecúško je ozaj praktické. A nedala by sa jednorázovo ( alebo aj viac-) použiť jemná pančucha ( podkolienka.....), samozrejme, nenosená, len na ten účel?
babav
@babidka , podla videa je to "strainer bag" a mozno ho kupit v "Health food stores",alebo v obchodoch s kuchynskymi potrebami .Ponukaju ich aj na Amazon.com.Neviem ci sa da kupit na Slovensku ..mozno ze :-).
babidka
Dakujem @babav , na Slovensku budem samozrejme patrat .Ale dcera je teraz v US na dovolenke , tak ju poverim ulohou :-)
hubata
Mrkvovú šťavu som pred 30 rokmi robila presne takto isto. To vrecúško vtedy nebolo z UH, ale som použila jednorazovo gázu.
jozka2
Pozerala som video,to vrecusko je vynikajuce ale ak nie je myslim si,ze silonkova ponozka je dost pevna a urobi tu istu sluzbu.Som ale prekvapena,ze nic nehovori o tom,ze cviklova stave hned po odstaveni sa musi nechat aspon 2-3 hod.odstat aby zreagovala so vzduchom az potom je lieciva,inac je toxicka co sa neda povedat o stavach z ostatnej zeleniny,
babav
@jozka2 , nikde som sa nedocitala ,ze cerstva cviklova stava je toxicka .....