Ahoj, varecháči! Chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosti s mrazenými bielkami. Mám ich niekoľko v mraziaku a chcela by som z nich upiecť parížske rožky. Dá sa z nich vyšľahať tuhá bielková pena?
@zareagujAhoj, varecháči! Chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosti s mrazenými bielkami. Mám ich niekoľko v mraziaku a chcela by som z nich upiecť parížske rožky. Dá sa z nich vyšľahať tuhá bielková pena?
@zareaguj
Prosim o radu, v akej nadobe ich dat do mraznicky. Urcite nemoze byt sklenena.
Doteraz zvyšné bielka dostavali naši havkáči, aspoň majú peknú lesklú srsť :o)
ak mate radi take bezkremove, tiez skladujem v mraznicke, prave mam 6 ks, tak to idem zajtra upiect, davam ale menej cukru, podla mna staci polovica