Rôzne

Moji obľubení.

dorisa - fotkadorisa, 31. januára 2011

Chcem sa opýtať asi redakcie, že keď som si pridala medzi mojich obľubených dajme tomu 20 ľudí,prečo mi stále na ich profile priše: pridaj medzi oblubených. Nedalo by sa to tak, že by každy mal už napísané pri tom ktorom profile, že už je zaradený do oblubených. Tak,ako je to aj s receptami. Potom ja osobne sa čudujem, že niektorých som si pridala a zas sa mi to na profile ukazuje. Aký mate na to názor, Varechači???

@zareaguj


Diskusia k téme

tinca
@dorisa máš pravdu aj ja som si to už dávnejšie všimla, neviem či @redakcia s tým niečo môže urobiť??
arasidka
A ja zase premýšľam, prečo musí táto rubrika obľúbených byť. V podstate mám všetkých obľúbených, a ak ma niekto osloví, či ma niečim zaujme - odpíšem. Keby sa ma niekto spýtal, koho mám najobľúbenejšieho - nevedela by som odpovedať, pretože by som naozaj nevedela, koho uprednostniť. Okrem nás - bežných varecháčov sledujem i pána Fedora, pretože je "od nás" a zaujal ma tým, že okrem toho, že je znalec vína, píše zaujímavé recepty, aj keď sa mi zdá, že keď ho niekto osloví - neodpovedá :)))Dúfam, že aspoň číta názory tých, ktorí na jeho príspevky reagujú :)))
tinca
@arasidka tu nejde o to či máme niekoho radi alebo nemáme, ja za tú dlhú dobu viem kto aké recepty pridáva a aké mi vyhovujú. Iným vyhovujú iné, čiže ak hľadám rcp tak sa prebrázdim svojimi obľúbenými. A to, že p.Malík, ale aj iní zo super drahých reštík neragujú, snáď nám to vysvetlí @redakcia. Načo potom sem vôbec prispievajú?? My chválime, ale bez odozvy
babav
Ja mam rada vsetkych na Vareche ,ale mojich oblubenyh este radsej ! Neznamena to,ze reagujem na vsetky recepty,iba na tie ,ktore ma zaujmu .Ved reagovat na vsetky ,pri rychlosti akou pribudaju ,by cloveka zamestnalo na plny uvazok ;-).
dorisa
@babav , nový strih? Dievčence máte pravdu, to ja nepíšem zato, že by som mala v nejaký chaos,ale neviem, či to tym, na druhej strane nepríde zas.( ta žiadosť, chapete?)
honestka
a ja naviac mam otazku, ako odstranit tych oblubenych, ktori z Varechy uz odisli ?
redakcia
@Dorisa , ak si chceš byť istá, mala by si svoje otázky klásť priamo redakcii na známej adrese. Programátora sme už informovali.

@tinca , spomínané recepty sú pripravované primárne pre tlačenú prílohu Recepty, ktorá je vkladaná zadarmo do denníka Pravda každý piatok. Vždy sa snažíme zistiť odpovede na vaše otázky, no nie vždy úspešne. K tomuto redakcia už reagovala priamo pri recepte, kde si sa na to pýtala.
evusik
ja vôbec nechápem prečo to, že šéfkuchári nereagujú na komentáre považujete za nejaký nedostatok. Varecha je pre kuchárov amatérov a to, že sem redakcia dáva recepty (lebo je asi každému jasné, že žiaden šéfkuchár nesedí pri počítači a nevkladá recept na Varechu) je len jedno veľké plus ako sa niečo podučiť. Taký šéfkuchár asi nemá čas sedieť pri PC a radiť amatérom, to si môže rovno založiť školu a tam mu za jeho rady budú platiť.
kuchticka
Ja si tiez myslim, ze sefkuchari a znalec vina pan Malik nemaju cas citat nase prispevky a odpovedat na ne. My mozeme byt iba vdacni, ze ich odbornost sa k nam dostane za pomoci redakcie. Vdaka, redakcia.
ailuj82
A ja mám ešte otázočku: chodia vám nové recepty od obľúbených?
foska
Nie, @ailuj82 , nechodia. Uz som poslala s tymto problemom redakcii dva maily - bez odozvy, uz som sa pytala aj tu v nejakej podobnej diskusii - ale bez odozvy. Zial, funkcia chodenia e-mailovej notifikacie, ak oblubeny prida recept je nefunkcna a ja stale neviem preco. :(
ailuj82
Ja som si myslela, že mám niečo zle nastavené, ale ako čítam tak to nefunguje. Dúfam, že sa problém skoro vyrieši :)
foska
@redakcia - jeden som poslala na mail redakcia@varecha.sk (nasla som ho v profile @sandratamer ) uz davnejsie, kratko na to, ako som sa zaregistrovala na vareche a zamilovala sa do receptov @enerrgizer-a :) , a druhy dotaz som asi pred dvomi tyzdnami poslala priamo z formularu pre otazky  varecha.pravda.sk/moja/mam-otazku/...
Som rada, ze sa problem odstranuje, bude to skvela funkcia. Skoda, ze nie je tento problem (a jeho riesenie) spomenute napr. v castych otazkach, alebo pri nastaveni osobneho profilu e-mailovych notifikacii. Mohli sme sa (ste sa) vyhnut opakovanym otazkam.
redakcia
tomu sa asi nevyhneme, vždy si bude niekto myslieť že mu to napadlo prvému a založí novú diskusiu. "V častých otázkach" ako píšeš nemajú prečo byť chyby, ktoré sa vyskytnú počas dlhodobého používania portálu. Sú tam veci, ktoré si viete poriešiť sami, toto je záležitosť programátora.
foska
Hmmm, som si len myslela, ze ak tam moze byt upozornenie: "...Niekedy sa po kliknutí na správnu linku jednoducho nestane to, čo sa stať má. Pomôže, ak sa odhlásiš a znovu prihlásiš. Na náprave pracujeme :-( ", tak by tam mohlo byt aj ine... No vy ste admini, vy robte ako uznate za vhodne a co je pre vas jednoduchsie. Som rada, ze som sa konecne dozvedela, kde je pes zakopany, a ze na tom makate. To je skvele. Zelam, nech sa to coskoro podari ;)
redakcia
@foska .... Niekedy sa veci kazia, nemôžeme ku každej funkcii písať upozornenie : pozor, toto sa raz môže pokaziť. Inak, naozaj by bolo lepšie takéto diskusie nezakladať, o akýchkoľvek technických problémoch je potrebné čím skôr informovať redakciu na známej adrese, aby mohla dať vedieť programátorovi.
foska
Suhlasim + dat vediet pytajucemu sa, ze sa bug riesi. Uprimne sa tesim z tejto diskusie, konecne som sa dopatrala odpovede. Dik a pekny den!
bejda7
Aj ja som písala do redakcie s problémom...a vďaka tejto diskusii viem že sa to už rieši...myslím si že táto diskusia nebola až tak na škodu:))
letisia
ja som písala už dávnejšie redakcii, pýtala som sa ako sa dajú odstrániť z obľúbených pridaní varecháči a odpoveď som nedostala