Varenie

Moje torty

ajka1105 - bez fotkyajka1105, 19. novembra 2010

Diskusia k téme

vcelka
Táto diskusia presne vyjadruje moje aktivity na cukrárskom poli. Proste prázdno...
danenka
Moja torta je základ vždy tento:
4 vajíčka, 200 g práškového cukru, 200 gramov polohrubej múky, 9 lyžíc teplej vody, prášok do pečiva. Vždy som túto tortu mala peknú a včera som robila korpus dvakrát a dopadli rovnako, cesto sa mi zrazu trúsi, čo nikdy nerobilo. Neviete mi poradiť čím to môže byť ak som nezmenila techniku, ale dnes je už akási iná múka, možno aj cukor. Môže to byť surovinami ? Poraďte mi nejaký osvedčený korpus ak máte.
pravacokolada
Dobrý deň,

radi by sme Vás informovali o našej ponuke Pravej belgickej čokolády, výrobníkov čokolády, čokoládových fontán a všetkého pre domácich i profesionálnych cukrárov.
V prílohe Vám zasielame katalóg na zimu 2011/2012.
Všetok ponúkaný tovar nájdete aj na  pravacokolada.sk


Prajeme Vám pekný deň.