Rôzne

Moje dieta prvy den v skole a ja som ZUFALA

silvi - fotkasilvi, 5. septembra 2015

Moje decko malo ist prvy den do skoly. Samozrejme kvety sme zabudli kupit pre pani ucitelku tak som sa po ceste zastavila u susedy, lebo v zahrade mala krasne kvety, neviem ako sa volaju. tak mi zrobila narychlo kiticku a isli sme na autobus.
Poobede ma pytala ta suseda ze aby som jej dala aspon 5 eur za tie kvety.
Tak chapete to? minule jej koza obzrala vsetky moje malincie, nic som od nej nechcela a plot som natrela zlcou.
A ona ma tu teraz ide skasovat?
Jauz mam toho dost!
Co by ste robili na mojom mieste?

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Čo by som robila? V záujme dobrých susedských vzťahov by som jej dala päť euro. Pomohla ti, keď si bola v núdzi a že pomoc nebola nezištná? Tak to už v dnešných časoch chodí, peniaze sú všetko.
Podstatné je, že susedami budete ešte roky a narušiť vzťahy pre pár euro by bola chyba. Určite by si to v budúcnosti ľutovala.
abdul
Ak si teraz zúfalá za 5€, v dohľadnej dobe skončíš na psychoške. Tam budeš mať dostatok času na dumanie o prioritách v živote.
neposed
@sovka62 ma pravdu, tych 5€ Ti za posramotenie vztahov nestoji. Ked Ta opusti hnev, budes sa na celu vec pozerat uplne inac. Tvoje dieta by bolo malo v skole hned v prvy den deprimujuci zazitok a to predsa nechces! Mali prvacikovia naozaj idu do "velkej skoly" plni ocakavani s kytickou pre svoju novu pani ucitelku a Tvoje dieta by bolo byvalo "ine". Daj jej ich s usmevom a podakuj! Pokoj a pohoda Tvojho dietata su hadam dolezitejsie.
1x apik
denyany
Kvôli čomu si zúfalá? Pre 5€? Alebo že si nič nechcela za zničené maliny? Ja by som jej tie peniaze dala a do budúcna by som si dala do notesa, na chladničku, prípadne do mobilu pripomienku, ze včas kúpiť kvety učiteľke, aby som nemusela riešiť lachvatú susedu.
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Upeč nejaký dobrý koláč a choď si so susedkou pokecať pri káve. Budete kamošky a tie sa o nejakých 5 eur nedoťahujú.
evanaaa
@silvi , vidíš, keby si nebola zabudla, mohla si mať kvietok za menej ako je 5 €, ale čo už, len je divné, že ti suseda dopredu, ešte pred uvitím kytičky nepovedala, že koľko ťa to bude stáť. Ale keď už sa to stalo, daj si poradiť od tých ostatných, možno sa ti tie eurá raz od susedy vrátia v inej podobe.
evanaaa
A tiež by ma zaujímalo, ako sa pýta aj @mariamka , či máš 6-ročné dieťa? Ak sú v profile tvoje údaje správne, tak máš už 48 rokov......
mariamka
@evanaaa udaje v profile sa aktualizuju, takze "len" 46,,
@Silvinka , to, ze ventilujes problemy na Vareche, nam nevadi,, ale ak to citi aj tvoja rodina, a hlavne to "decko", to uz je horsie, ... tu zlc si kde nabrala??
silvi
46 mam a neni od vas taktne pytat sa ma na vek. najstarsie decko ma 23 a najmladsie 7 s odkladom.
Susede som nedala nakoniec nic, ona mne tiez mohla nahradit tie malincie a nemusela som natierat plot na vlastne naklady.
elalea
....ani sa necudujem,ze 7 s odkladom.... ;-))).bez urazky ;)
neposed
nuz co na Tvoj zaverecny krok povedat? Aj tak sa da! Jediny na koho mozes byt nastvana, si Ty sama. Ved je to Tvoje dieta a jeho nastup do skoly neprisiel z vecera na rano. Nech sa tomu drobcovi v skole dari a paci. Krasny den.
frezia68
Nuž,milá @silvi , rada provokuješ a vyvolávaš diskusie.Ak sa dobre pamätám,niekde si sa chválila,že ak nedáš,je tu nuda (a prepáč,ak zle pamätám),ale...ak ide prváčik do školy,nie je samozrejmé,že zabudnem na kvety,ale chystám ho už nákupom tašky atď.na príjemný zážitok.Zastaviť sa cestou u susedy s nádejným prváčikom,(veď nemusela byť doma a má chlapča stres za zábudlivosť rodiča).....neviem,ako ďaleko máš kvetinárstvo,rada sa spoliehaš na iných?Moja rada?Byť zodpovedná,nezávidieť krajšie kury ,lepší segedín,radšej pochváliť,či pýtať radu.....a byť dobrou susedou,potom nebude inkasovať,ale rada aj inokedy poslúži.Ale aj tak si myslím,že si si to len vymyslela :-)))))))
silvi
@zfataga zlc som mala, zabijali sme capka tyzden predtym, vedela som ze ju asi budem potrebovat
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
capko neposlúchal ?
elalea
@redakcia... ja som predsa nezadal politicku diskusiu,ale debatu o kuchyni,kulture a zvykoch inych narodov a nabozenstiev.a prvy prispevok bol o tom,ze sa najviac tesim,kedy konecne postavia prvu mesitu v Banskej Bystrici.mozno dovtedy dobrovolne konvertujem na islamsku vieru,lebo sa mi paci a obdivujem jej hlbku a hodnoty.tak preco tolka intolerancia z vasej strany,hm?
redakcia
@elalea , ked tolko obdivujete islam, preco ste si dnes zmenili Vasu profilovu fotku na tuto - s obrazkom STOP ISLAM? Tak preco take vyrazne protirecenie z Vasej strany, hm?
elalea
@redakcia... urobil som to naschval kvoli vam,pretoze ste mi zrusili uz tretiu diskusiu.ste jednostranne zamerani ako vacsina slovenskych medii,nazor proti islamu jednoducho neznesu a rusia tieto diskusie vopred a radsej obcanom "davkuju" po kvapkach"mensinovy nazor" aki su imigranti super a treba ich prijat.ved budte objektivni,urcite ste si v poslednych diskusiach vsimli,ze 99,9% varechacov ich tu proste nechce.tak preco nam nechcete dovolit vyjadrit svoj nazor???aj napriek negativnemu postoju voci imigrantom predsa zostaneme verni vareche.sk.:-)
redakcia
@elalea , Vase diskusie boli zrusene nie kvoli Vasmu nazoru, ale kvoli tomu, ze boli na politicku temu. Na to su urcene ine internetove stranky, nie Varecha.sk.
To, ze sa uzivatelia, ktorym imigranti nevadia, nevyjadrili vo Vami zalozenych diskusiach, este neznamena, ze na Varecha.sk nie su. Zrejme sa im len nechcelo s Vami diskutovat na danu temu.
elalea
@mariamka... prepac,ale nevsimol som si ze by som nejaky komentar adresoval tebe.diskutujem momentalne s @redakcia ,bohuzial iny priestor nemam,pretoze mi vsetky diskusie zablokovali.ak ti to vadi,poprosim ta,nevsimaj si to.pekny vecer ti prajem
elalea
@redakcia... v povodnej diskusii bolo vyse 220 prispevkov ked ste ju zrusili z dovodu,ze som "urazal inu rasu...."...to je malo?zdala sa vam nezaujimava?podla mna bola celkom zaujimava a hlavne akualna...
mariamka
@elalea diskusia je verejna, ak sa nemylim, netreba adresovat,, kazdy vidi vsetko,, ... ved su aj ine portaly na taketo "hlbsie nazory"
silvi
@elalea prosim ta neotravuj svet svojimi xenofobnymi nazormi, nezaujima to ani mna ani redakciu a predpoklada ani otatnych varechacov, ktori tu prisli kvoli receptom a radamz oblasti gastronomie. Moj prispevok nikoho neuraza, na nikoho neutoci, nepoukazuje na ziadne rasove rozdiely a nenasobi nenavist. To uz len mozeme potom cakat kedy nam z chladnicky vykuknu imigranti, tolko toho je vsade. Ani moja rodina nie je z prichodu imigrantov nadsena, ale uvedom si jedno: AJ ONI SU LEN LUDIA!!!! a zamysli sa nad tym, co by si robila na ich mieste. Ak budes na mojej diskusii na niekoho este utocit, vymazem vsetky tvoje komentare.
silvi
a kedze o sebe pises ze mas dve deti, tak neotravuj ostatnych svojimi nazormi ale venuj sa rdsej im. mozes ich napriklad strasit imigrantmi urcite budu na teba hrde
jozka2
Silvi,nerozumiem tvojmu problemu.Nenapadlo ta to hned,ze jej das tolko kolko by si zaplatila kvetinarke,lebo ako pises,ze ti urobila krasnu kyticku a ak by nezobrala tak si ju mala pozvat poobede na kavu a kolacik,ktory si upiekla v niektorej cukrarni.
Dobry sused je lepsi ako rodina a nerozumiem preco ju tu stale omielas,zrejme je sikovnejsia gazdina ako ty,ak ty nemas ani vlastne kvety na zahradke,nezalezi ci pred domom,alebo cinziakom.
1x jozka2
jozka2
afataga,ona zlc nekupila,ma ju z toho capka co zabijali.
tanaivan
No Silvy to naozaj od teba nie je pekné, suseda pomohla v núdzi. Predsa už nie si dieťa, aby si vedela čo sa patrí na začiatok školského roku, nemáš prvé dieťa. Mne keď suseda pomôže raz, tak jej to vrátim dvojnásobne- trojnásobne, o tom sú medziľudské vzťahy. A ešte k tomu prváčik, ako by sa chúďa dieťa cítilo, že má sklerotickú matku. Cítiť z teba iba zlobu, nenávisť a hlavne závistlivosť, nič v zlom, ale to je môj názor. Pekný deň.
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Ľudia, neberte vážne túto diskusiu od @silvi , ona chcel na vareche len trošku "rozprúdiť" vzduch, tak ako so všetkými jej diskusiami :-).
1x giussa
silvi
ak by mal niekto pochybnosti o veku mojich ostatnych deti taku tuto info si strazim ako svaty gral kedze sa bojim internetovej sikany dufam ze pochopite. hlavne sa bojim o moje deti