Rôzne

Môj nepodarený výtvor :-D

ywett - fotkaywett, 7. novembra 2017

Moja predstava bola pekná a chuť tvoriť tiež. Na volejbalovú párty, som mala v pláne spraviť volejbalové loptičky. Bol to môj prvý pokus a zároveň bude aj posledný. Kuchyňa bola len moja, všetci moji členovia rodiny sa vytratili do izieb, asi tušili, že to nedopadne tak, ako som si to predstavovala. To prvé tvorenie loptičiek sa mi celkom darilo, recept dobrý, chutilo to a boli v tvare bielych loptičiek. Tu som to už mala stopnúť, ešte by boli z toho pekné loptičky na stolný tenis, alebo snehuliaci... :-D

@zareaguj


Diskusia k téme

afataga
Uz som videla aj horsie vytvory, bodaj by sa ti v zivote nikdy nic horsieho nestalo :-)
ywett
@afataga , ďakujem ☺... ja som to pridala pre pobavenie ☺ a mala som ešte horší výtvor :-D

Ďakujem @redakcia
Ale mali takto vyzerať, pridám foto z netu.


1x dorisa
haji
Ale houbelec, nic nepovedeného nevidím. Krásné loptičky. Jde použít i jiná technika - určitě jsou tu odobrnice, které poradí. Např. udělat prohlubeniny tvořítkem a pak jen štětcem - jemně barvou vytónovat šití. Cení se chuť a snaha vytvořit něco dobrého a hezkého. Kdo nic nedělá, nic nepokazí. Nejednou doma vidím úplně jiný výtvor, než je foto u receptu. Promiň, ale toho ještě bude, milá Yvett. Kdo nic nedělá, nic nepokazí. Ale také nic nemá. Mnoho zdaru, jsi šikulka! Podle mě jsou to krásné loptičky a super chutné - s čokoládou, která se ti tam udržela a to je, podle mě, mega úspěch! Gula je tvarově potvorka. Ať se daří!!
ywett
Ja som vás chcela pobaviť a Vám sa dokonca páčia, ale aj tak ďakujem ☺

@haji , napísala si to veľmi pekne, vážim si to a ďakujem ☺ Určite by som bola rada, keby mi poradili, ako to spraviť aby boli pekne úhľadne ozdobené. Ja talent na zdobenie nemám, to skôr moja dcérka, ale ona radšej zdobí medovníčky, alebo minule z fimo hmoty vytvorila takéto maličké (2cm) prívesky (ak sa podarí, vložím foto) a to bude mať 13 rokov ❤
Tie loptičky pre istotu už robiť nebudem :-D a budem radšej ďalej fotiť volejbalové zápasy, hoci aj to je niekedy umenie ☺
@Tomas , ďakujem ☺
Toto sú dcérkine výtvory ;-)





luss44
@Ywett aj mne sa páčia, veľký rozdiel medzi nimi a originálom nevidím. Pri takých drobotinách treba len pevnú ruku a tenkú špičku :) Dcérka je šikuľka, pekné prívesky.
1x ywett
dorisa
Ywetka, ja ta chápem že nie si spokojna s loptičkami, ale to bereš len z tvojho pohľadu, lebo ty si pekáročka, cukrárka, fotografka a ešte aj maminka riadna, čo chytíš do ruky sa vydarí....... ja ťa obdivujem a vôbec sa netráp, lebo loptičky sú síce subtilnejšie, ale veĺmi pekné a určite aj chutné. Pozdravujem do ZH aj dcérku, je nielen dobrá volejbalistka, ale už aj cukrárka a fotografka,,ako ty.
arnilka
@Ywett , dávno poznám tvoje výtvory - si šikovná cukrárka, obdivujem tvoje diela i fotky, aj toto považujem za veľmi vydarené a chutné!
izabella929
@ywett ,si veľmi šikovná a máš zmysel pre krásu.-) nepovažujem tvoje prekrásne loptičky za nedokonalé..obyčajne sa stretávame s fotkami na nete, obdivujeme autora..lenže sú to profesionáli , ktorí to robili mnohokrát..aj mne sa trasie ruka, keď niečo chcem aby bolo dokonalé, tak presne vtedy sa mi nepodarí..tvoje fotky ktoré som videla na Fb nemajú chybu..si nemáš prečo robiť výčitky.-) držím palce tebe aj tvojej dcérke.-)
buchtabuchta
Ja by som povedala, ako dlhoročná zdobička perníkov, že čokoláda bola príliš hustá, alebo málo teplá. VIdno to na chvostíkoch, ktoré necháva na konci čiary. Ináč to vyzerá veľmi dobre a jedlo, nedáš recept?
1x ywett
rela
Jedinú chybu ktorú majú je to, že ich nemám na tanieriku v mojej kuchyni :-)
1x ywett
janger
Ivka, a co im chyba? Ved su velmi pekne! No to by si mala vidiet moje niektore vytvory! To by sa potom az dalo hovorit o nepodarenych :-). A dcerka ma talent, velmi pekne figurky porobila:-). Pochval ju....Fimo je piplacka. Aj ja som robila z toho anjelikov na vianocny stromcek. Ale uz davno....
1x ywett
cesminaz
Milá @Ywett toto je tvoj nepodarok??? :-) Tak to môžeš byt pyšná,že este aj jeden nepodarok od teba, vyzerá tak perfektne!!! ;-) A dcérka má byt po kom taká šikovná!
1x ywett
sonulienka
Ani ja nič špatné alebo nepodarené nevidím sú pekné a určite aj chutné. Zatiaľ som od Teba milá Ivka nič nepodarené nevidela a to už som pekných pár receptov od Teba aj vyskúšala.
1x ywett
babucka
Mila@Ywett ,je Ta zbytocne presviedcat o opaku Tvojho tvrdenia ale nema to ziadnu chybu,je to jedle,pekne a TY KED SI MYSLIS ZE NIE ,tak si pri konzumacii zavri oci.Aj tesar sa obcas utne.
1x ywett
slamca
Nahodou sú velmi pekné a určite aj dobre chutia páči sa mi to .
1x ywett
ywett
@Torticka , @Luss44 , @Dorisa , @Arnilka , @Izabella929 , @Buchtabuchta , @Rela , @Janger , @Cesminaz , @Sonulienka , @Babucka , @Kecemis , @Slamca ,
Všetkým Vám veľmi pekne s dcérkou ďakujeme a tiež ďakujem aj za radu, áno tá poleva bola dosť hustá a pevnú ruku tiež už nemám, lebo obidve ruky mám už operované... Aspoň bola sranda, ako aj na Veľkú noc keď som sa odhodlala upiecť veľkonočného barančeka. Keď som ho upiekla vyzeral ako šteniatko :-D Tak manžel mi vravel, aby som ho aspoň ozdobila tou bielkovou polevou, no ja a zdobiť :-D Tak som ho teda ozdobila a potom vyzeral ako pudlík :-)))

Vlastička, tiež pozdravujeme zo Žiliny.

Ešte raz všetkým ďakujem a recept mám od Varecháčky Darinky, nick má Danda3, ale ten recept na guľky tu nemá, našla som ho tu:  www.mimibazar.sk/recept/36972/mila-gulky-s-marcipanom...