ahojky rada experimentujem som tu len den a som rada ked sa ozvete a pošlete niečo čo sa bude týkať čínskej kuchyne .......
@zareagujDiskusie
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár 24. decembra 2025
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1026 najnovší komentár včera 14:22
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1026 najnovší komentár včera 14:22
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár 24. decembra 2025
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 13 najnovší komentár 8. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 610 najnovší komentár včera 14:22
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár 24. decembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Grilážové kocky Jožky Zaukolcovej -
Apsheron - lieskovoorieškový zákusok +fotopostup -
Poctivá domáca hubová kapustnica s mrveničkou. Pochutnáte si, aj keď je bez mäsa +video -
Pravá retro kokosová roláda z roku 1965, rodinný originál -
Kysnutý koláč s karamelizovanou jablkovou náplňou +fotopostup -
Trojchodové menu z teplovzdušnej fritézy. Pestré hranolčeky, mandľové rezne a jednoduchý perník -
Domáce bezlepkové opekance „bobaľky“ s makom +video
-
Štedrák z lineckého cesta, bohatý vianočný koláč plný chutí VIDEO -
Trojfarebné šuhajdy plné čokolády a orechov VIDEO -
Mramorovaná poleva na sušienky a koláčiky. Jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť wau efekt VIDEO -
Stromčeky z lístkového cesta, rýchle a efektné slané chuťovky VIDEO -
Jednoduché triky, efektný výsledok. Takto zdobiť koláčiky ste ešte určite neskúšali! VIDEO -
Vianočné pečivo pre lenivé gazdinky. Rýchlo hotové a bez vykrajovania! VIDEO -
Biela čokoládová saláma, jednoduchá cukrovinka, ktorú zvládne každý VIDEO
-
Sviatočný zákusok: 12 receptov na medové rezy. Od nehynúcej klasiky až po nové variácie -
Vianočná klasika: 13 receptov na vanilkové rožky. Máme tip aj pre lenivé gazdinky, ako ich urobiť raz-dva! -
Jemné a krehké: 11 receptov na strojčekové pečivo. Toto vám vydrží až do Silvestra -
Popraskané sušienky: 11x crinkles, jednoduché, ale efektné, hodné aj vianočného stola -
Ježe, rožteky, laskonky či medvedie labky: 13 receptov na vianočné dobroty s kokosom -
Použite tie správne: Tieto zemiaky sú najlepšie na zemiakový šalát. Prečo nie všetky druhy fungujú? -
TOP rebríček: 15 najčítanejších vianočných receptov všetkých čias. Upečte si na sviatky to najlepšie
zasada 1:
nikdy sa nepouziva mrazena zelenina,(lebo ti vide dusena mlandrava) pouzi to ca mas a to co je v sezone.
ked je kapusta daj tu, ked mrkva aj tu ,papriky, cukinu,co ta napadne cibula , cesnak.
zasada 2:
priprav zeleniny samostatne podla toho ake su tvrde a potom ich zmiesaj alebo tie tvrde ako mrkva nakrajaj na ovela mensie kusky.
zasada 3:
maso krajaj na sliziky a pouzivaj take co sa rychlo spravi , kurca alebo bravcove.
zasada3:
kup si sojovu omacku, a dalsie omacky potom, ked budes rozbehnuta.
zasada 4:
Wok je super lebo vsetko ti to pada do stredu tym padom potrebujes malo oleja malo omacky atd.
zasada 5;
Daj si ovela silnejsi plamen na sporaku prehadzuj to obracaj miesaj a skrat pripravu na polovicku .Ziadna cina aj ked mas tvrdu mrkvu nema trvat viac ako 10 minut.
zasada 6:
ked je vsetko hotove VZDY! pridaj akekolvek cerstve bylinky mas
ci je to nadrobno nakrajana pazitka jarna cibulka, koriander.
zasada7:
experimentuj
good luck
1.dobre si precitaj rady od @2010 - pre zaciatocnika su velmi dolezite
2. skus ako prvy recept tento varecha.pravda.sk/recepty/cinska-kapusta-hribami-kuracim-...
-je uplne jednoduchy a nemozes na nom nic pokazit
3. wifonky nekupuj , dobre rezance kupis aj lacnejsie :-))))
ale aj ked zoberiem handru na umyvanie riadu a poriadne ju povarim s
E 621 -MSG to urobi take zazraky ze budu chutit ako wifonky.
varecha.pravda.sk/recepty/thajske-kari-krevety/5297-pouzi...