ahojky rada experimentujem som tu len den a som rada ked sa ozvete a pošlete niečo čo sa bude týkať čínskej kuchyne .......
@zareagujahojky rada experimentujem som tu len den a som rada ked sa ozvete a pošlete niečo čo sa bude týkať čínskej kuchyne .......
@zareaguj
zasada 1:
nikdy sa nepouziva mrazena zelenina,(lebo ti vide dusena mlandrava) pouzi to ca mas a to co je v sezone.
ked je kapusta daj tu, ked mrkva aj tu ,papriky, cukinu,co ta napadne cibula , cesnak.
zasada 2:
priprav zeleniny samostatne podla toho ake su tvrde a potom ich zmiesaj alebo tie tvrde ako mrkva nakrajaj na ovela mensie kusky.
zasada 3:
maso krajaj na sliziky a pouzivaj take co sa rychlo spravi , kurca alebo bravcove.
zasada3:
kup si sojovu omacku, a dalsie omacky potom, ked budes rozbehnuta.
zasada 4:
Wok je super lebo vsetko ti to pada do stredu tym padom potrebujes malo oleja malo omacky atd.
zasada 5;
Daj si ovela silnejsi plamen na sporaku prehadzuj to obracaj miesaj a skrat pripravu na polovicku .Ziadna cina aj ked mas tvrdu mrkvu nema trvat viac ako 10 minut.
zasada 6:
ked je vsetko hotove VZDY! pridaj akekolvek cerstve bylinky mas
ci je to nadrobno nakrajana pazitka jarna cibulka, koriander.
zasada7:
experimentuj
good luck
1.dobre si precitaj rady od @2010 - pre zaciatocnika su velmi dolezite
2. skus ako prvy recept tento varecha.pravda.sk/recepty/cinska-kapusta-hribami-kuracim-...
-je uplne jednoduchy a nemozes na nom nic pokazit
3. wifonky nekupuj , dobre rezance kupis aj lacnejsie :-))))
ale aj ked zoberiem handru na umyvanie riadu a poriadne ju povarim s
E 621 -MSG to urobi take zazraky ze budu chutit ako wifonky.
varecha.pravda.sk/recepty/thajske-kari-krevety/5297-pouzi...