ahojky rada experimentujem som tu len den a som rada ked sa ozvete a pošlete niečo čo sa bude týkať čínskej kuchyne .......
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 183 najnovší komentár dnes 11:08
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 183 najnovší komentár dnes 11:08
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 29 najnovší komentár 4. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 218 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 183 najnovší komentár dnes 11:08
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
Upečte na víkend: 10 receptov na fantastické višňové koláče, osviežujúce a plné šťavy
-
Maškrtenie bez rúry: Falošné slivkové knedle aj kokosové ježe a ďalšie recepty na nepečené krupicové zákusky
-
Najlepšie júnové recepty: Tipnite si, aký koláč sa piekol najčastejšie a ktoré ovocie bolo najobľúbenejšie
zasada 1:
nikdy sa nepouziva mrazena zelenina,(lebo ti vide dusena mlandrava) pouzi to ca mas a to co je v sezone.
ked je kapusta daj tu, ked mrkva aj tu ,papriky, cukinu,co ta napadne cibula , cesnak.
zasada 2:
priprav zeleniny samostatne podla toho ake su tvrde a potom ich zmiesaj alebo tie tvrde ako mrkva nakrajaj na ovela mensie kusky.
zasada 3:
maso krajaj na sliziky a pouzivaj take co sa rychlo spravi , kurca alebo bravcove.
zasada3:
kup si sojovu omacku, a dalsie omacky potom, ked budes rozbehnuta.
zasada 4:
Wok je super lebo vsetko ti to pada do stredu tym padom potrebujes malo oleja malo omacky atd.
zasada 5;
Daj si ovela silnejsi plamen na sporaku prehadzuj to obracaj miesaj a skrat pripravu na polovicku .Ziadna cina aj ked mas tvrdu mrkvu nema trvat viac ako 10 minut.
zasada 6:
ked je vsetko hotove VZDY! pridaj akekolvek cerstve bylinky mas
ci je to nadrobno nakrajana pazitka jarna cibulka, koriander.
zasada7:
experimentuj
good luck
1.dobre si precitaj rady od @2010 - pre zaciatocnika su velmi dolezite
2. skus ako prvy recept tento varecha.pravda.sk/recepty/cinska-kapusta-hribami-kuracim-...
-je uplne jednoduchy a nemozes na nom nic pokazit
3. wifonky nekupuj , dobre rezance kupis aj lacnejsie :-))))
ale aj ked zoberiem handru na umyvanie riadu a poriadne ju povarim s
E 621 -MSG to urobi take zazraky ze budu chutit ako wifonky.
varecha.pravda.sk/recepty/thajske-kari-krevety/5297-pouzi...