Rôzne

Mlieko - domaci jogurt - nepodaril sa

klaudulixx - bez fotkyklaudulixx, 24. augusta 2014

Dobry den, co spravit s mliekom z ktoreho mal byt jogurt ale nevydaril sa ? Do coho ho mozem pouzit? Mate s tymto niekto skusenost?

@zareaguj


Diskusia k téme

kakao
Fantázii sa medze nekladú — pridaj ovocie, prípadne štipku cukru a máš chutný jogurtový nápoj.
1x kakao
kakao
Ešte som zabudol dopísať: rozmixuj a máš chutný jogurtový nápoj.
kakao
Ešte som zabudol dopísať: rozmixuj a máš chutný jogurtový nápoj.
finczi
Do cesta na koláč. Skúsenosť nemám, ale určite nič nepokazíte. Len skoro, aby sa to nepokazilo...
misa1
do kysnuteho cesta na pecivo, na langose.
babidka
Prakticky takmer do kazdeho kolaca kde ide do cesta aj sladke mlieko , do palaciniek/dokonca budu kyprejsie / , do kysnuteho cesta .
cesminaz
A ake mas to mlieko? Celkom tekute alebo ti sedlo len do poli? A chutovo je kyslejsie? Ja tiez robievam doma jogurt,mne vzdy sedne :-) ..ale volakedy na "zaciatku" som aj ja mala taky problem ako ty :-/ Mozes ho nechat aj pri izbovej teplote nechat v hrnci sednut a budes mat kysle-sednute mlieko :-) a to bud vypijes-je velmi zdrave,alebo upecies vyborny a velmi jednoduchy kolacik ;-D Aj na vareche najdes nan recept ;-P
cesminaz
Mi prislo este na rozum,ze to nepodarene mlieko daj hore varit a sprav tvaroh ;-) Moja svokra si tak robi doma tvaroh..da hore plnotucne mlieko,da donho zo 2 pl jogurtu a vari...bude mat domaci tvaroh ;-D Ale tvoje mlieko uz kyslost ma,takze ho len daj varit a ako bude vriet,tak sa ti budu robit hrudky tvarohu...a potom to len zcedis a nechas odkvapkat ;-)