Rôzne

Miska na ryzu do parneho hrnca

mimit - fotkamimit, 3. marca 2014

Dobry vecer, mili varechaci.
Chcela by som Vas poprosit o radu. Premyslam, ze si kupim novy parny hrniec. Konkretne tento:

 www.alza.sk/tefal-vitacuisine-compact-d161246.htm...


Ale ako citam, nema nadobu na ryzu. Ja mam jeden parny hrniec, v ktorom nadoba na ryzu je. Ale chcem ho darovat kamaratke, takze bud budem po darovani bez misky na ryzu ja, alebo ona.

Viete mi poradit, kde by som zohnala adekvatnu nahradu? Premyslala som nad miskami do mikrovlnky, co by asi aj teoreticky mohlo byt riesenie, ak by som zohnala vhodnu velkost. Ako by ste to riesili vy? Kupil si niekto parny hrniec, v krorom nebola miska na ryzu?

Velmi pekne dakujem za akykolvek nazor.

@zareaguj


Diskusia k téme

nadia56
@mimit , nemusi byt originalna miska k paraku, kludne mozes pouzit aj inu plastovu misku alebo miesto plastovej misky na ryzu pouzit aj sklennu-z jenskeho skla alebo porcelanovu, staci ked sa ti rozmerovo bude sediet do paraka, varenie v skle je aj zdravsie, mam to odskusane:-)
mimit
@nadia56 mam taku asi hlupu otazku. Myslis, ze by tam mohla ist miska do mikrovlnky? Pisu, ze je urcena max. do 100 stupnov. Ale mam taku doma, preto sa pytam.
nadia56
@mimit , ak je mikrovlnky, mozes ju pouzit aj v paraku, nic sa nemoze stat, ked je do 100 st., vyskusaj aj sklennu misku, len potom pozor pri jej vyberani z paraka, treba mat po ruke-v ruke chnapku:-)
nech sa ti dobre vari a pari, pekny den ti zelam:-)
megdesign
Nociaka miska, co ti tam vojde..... Ryzu varit na najvyssom poschodi....
afrodit
Ahoj k tomu paraku co si si vybrala sa da dokupit prislusenstvo ktore obsahuje aj misku na ryzu.Pozri link co ti dala janealli.
gubics
Výborný nápad, aj mne sa zíde,na záhrade, nemusím tam drahocenný čas stáť pri variči, lebo toto sa samo vypne.A je aj lacnejšia verzia od toho istého výrobcu, pozrite si.

megdesign
jezis maria, ziadne origo prislusenstvo netreba, hociaku misku, co ti vlezie do paraku....