Rôzne

Milujem varenie

lyali - fotkalyali, 5. novembra 2013

Včera som jedným očkom postrehla reklamnú upútavku na pripravovanú tv súťaž o varení. Možno okúsia aj niektorí nadšenci, ktorým to varí vareškou, srdcom aj dušou, odtiaľto z varechy :-) Hodne zdaru odhodlančekom a na plnenie snov!

 cyclone3.markiza.sk/milujemvarenie...

@zareaguj


Diskusia k téme

radost
Lydka-a ty o to neuvažuješ..??tiež si šikovná..optimistická...držala by som ti päste..:-)
mariamka
@lyali nie nadarmo si to postrehla, myslim ze si vhodny a skvely adept na taku sutaz, ako aj zopar tu sikovnych varechacok, ktore varia takmer profesionalne /ak nie lepsie/, a skromne, bez potreby publicity, zial tie sutaze su aj o psychike, popularite, ci nepopularite, sympatiach a hlavne odvahe,... takze odvahu mile kolegyne, urcite ak sa prihlasite, velmi radi vas podporime :)
eraserhead
ľudia čo nemajú mediálnu skúsenosť by mali možno vedieť že tieto veci majú svoj scénar a minimálne naskicovanú tvár projektu (zaujímavé kontraverzie ktoré môžu mediálnou masážou zvýšiť sledovanosť .......), pripravené zmluvy ( s opciami na prípadné iné záväzky v prípade ak sa zadarí ........) ktoré sa môžu zdať zaujímavé, ak sa Vám však podarí postúpiť do levelov ktoré budú v bedni a prípadne sa dostanete až do finále, zmluvy sa stanú železnou košelou ktorá môže aj omínať (vedia o tom svoje aj ľudia z nedávnej minulosti varechy ....)

každopádne veľa štastia prajem
paploska
ja zbožňujem relácie o varení, keby som mala viac času, čo nemám, tak mám "podmazovo" pustenú "papriku" celý deň. pekne sa prihlás @lyali a budeme ti držať palce, nevynechám ani jeden diel :-) sľubujem.
sovka62
Nooooo....., ešte som nezabudla na súťaž, sponzorom bol Kaufland. Čiastočne som videla do zákulisia, poviem vám, hnus. Osobne som sa zúčastnila prezentácie, ktorú mala naša exvarecháčka @cistinka v Trnave. 15 minút pred plánovaným začiatkom mi nikto v Kauflande nevedel povedať kde a či to vlastne bude, televízny štáb meškal, propagácia žiadna, po vyše hodine jej pridelili jeden stolík postavený pred regálom, kde mala sama ponúkať svoju ovocnú kožu kupujúcim. TV stále nikde, lebo vraj Kaufland - sponzor nedal povolenie natáčať vo svojich obchodných priestoroch!!!!!!! Bolo mi jej úprimne ľúto. Nikdy by som sa ničoho podobného nezúčastnila, ani keby som varila ako James Olivier.
pusta
tv paprika mám pustenú celý deň ako paploska :-)
ale nemám chuť súťažiť s nikým :D
babidka
Vela stastia @lyali :-) Na tvojom mieste by som si to vsak poriadne nechala prejst hlavou .Pozrela som si v poslednom case niekolko desiatok podobnych relacii /europskych aj americkych/ a veruze ma nenadchli .Tak ako povedal @erashead - Tv ma svoj plan ako pritiahnut divakov.No a ako som si vsimla ,ucinkujuci su ti naj-naj-poslednejsi v poradi , ktori to mozu nejako ovplyvnit....
lyali
Ďakujem za Vaše komentáre vratáne podpory, ako aj triezveho náhľadu na vec. Ja osobne len poškuľujem jedným očkom z tých mojich štyroch a je to naozaj na veľké zváženie. Isto to nie je len o tom, čo mediálna skúsenosť človeku môže priniesť, ale aj o tom, čo človeku môže vziať... cistinka ako exsúťažiaca vie o tom určite svoje... zažila som akurát len event manažment z pohľadu organizátora kultúrno-spoločenských podujatí avšak mimo tv... spomenula som si, že kedysi môj manžel, keď sme boli ešte slobodní, bol pozvaný na konkurz do Svadby snov, myslím do Slovenskej televízie. Mal odvahu napísať a prísť. No a televízne hviezdy sa z nás pred cca 8 rokmi nestali :-) Nápad sa im páčil, ale následne reláciu zrušili. Vzali sme sa v tichosti bez tv ošiaľu pred ôsmimi rokmi a doteraz šťastlivo :-)
paploska
@lyali ja osobne razím cestu všetko sa dá :-) takže že šla by som do toho s optimizmom. podľa tvojho nastavenia, mám na mysli, že ste nemali problém so svadbou na verejnosti, by som sa naozaj nebála a šla do toho. nie každý je vhodný vystupovať v mediách, chce to istú dávku exibicionizmu, asertivity a niekedy aj agresivity :-))) tak skús....
sisok
Lyali, jasne ze vyskusaj, clovek nikdy nevie ci by to potom olutoval alebo nie, takto aspon budes vediet ;)
radox1
podla mojich zdrojov to bude 2.seria masterchefa.
lyali
@radox1 , ja si to tiež myslím. Aj dotazník sa mi zdá veľmi podobný - pozerala som naň minulý rok jedným očkom :-)) a teraz dvoma očkami a to má až 4 oči :-))