Aký máte názor na miešanie
surovín, ich postup. Vyskúšali by
ste recept v ktorom sú suroviny
zmiešané úplne iným postupom
ako robíte vy? Napríklad zmiešali
by ste vajíčka rovno s múkou a
maslom ako v mojom recepte na
muffiny? Ak nie, prečo?
Myslíte si, že je rozdiel napríklad v
palacinkách keď pridávate mlieko
do múky oproti múky do mlieka? A
kedy tam pridáte vajíčka? Veľmi
rada si vypočujem váš názor.
Ďakujem. V Anglicku sa mieša
skoro všetko ináč než na Sk.
Nemám problém vyskúšať ich
postupy.
Napr Konecne vlacne muffiny maju iny postup a su famozne
Alebo Chlieb bez miesenia, detto
Treba pozriet v komentaroch ako dopadli ti, co skusili
Práve o tých palacinkách hovorím. Napríklad Anglickom recepte, ktorý robím aj ja to miešam naopak. Vajíčka rozmiešam s múkou a do toho pridávam po troške mlieka. Robila som aj naopak že rozmiešam vajíčka, pridam lieko a potom pridávame múku. Nevidím v tom belly rozdiel ktorým spôsobom ale chcem vedieť či druhy áno. Ďakujem za váš koment Tomeska.
Určite pozriem na tie komentáre chlieb bez miešania. Len ten názov hovorí pol odpovede. Ďakujem
Ďakujem Viera, za váš koment a znalosť. Presne s vami súhlasím. Teraz je všade plno kníh a receptov, ktoré sú veľmi rozlišné a niektoré od neskúsených kuchárov. Pokiaľ človek nejde do školy sa učiť, tak sa tieto znalosti ako nechať cesto na palacinky odpočinúť málokde dozvie. Ja žijem v Anglicku a tu sú skoro všetke recepty naopak ku slovenským. Ale stále fungujú dobre. Keď som robila cesto na muffiny tak som dala vajíčko hneď na začiatku pretože som chcela ísť do bodky s receptom od pani, ktorá má muffinkovú kaviareň v UK. A sú výborné. Keby ste sa dostali k receptu, v ktorom postup je úplne iný než poużívate vy, vyskúšali by ste, alebo by ste šli podľa seba?