Varenie

Matuzalem, výživový doplnok.

sairaam - fotkasairaam, 9. februára 2011

Prosím Vás, poznáte niekto výživový doplnok Matuzalem? Myslím tým,
či ste ho niekto užívali a či pomohol?
Našla som si na internete o ňom veľa informácií a zdá sa, že ide o nejaký
ZÁZRAK. Lenže ja som človek pochybovačný a neveriaci a tak Vás prosím
o informácie z vlastnej skúsenosti.
Takýchto podobných výživových doplnkov je na trhu strašne veľa, tak sa
v tom dá ťažko orientovať, lebo každý výrobca ten svoj najviac chváli, čo je
pochopiteľné.
Ak si niekto myslí, že toto nepatrí na stránku Varechy, tak tento príspevok prosím
ignorujte.
Ale veľmi by ste mi pomohli pri rozhodovaní, kúpiť - nekúpiť, vyskúšať -
nevyskúšať. Nie je to lacné, ale ja by som momentálne niečo také "povzbudivé"
potrebovala.
Vopred ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

malusa
O takom vyzivovom doplnku som necitala ani nepocula,rada sa poucim.
evanaaa
Nedá sa to niekde tu nájsť, vygoogliť, a pod. ?
anina43
hnoline.sk Matuzalem /šokoval svet /, google : matuzalem.com/harmonia.pdf /podrobne o účinku /, www.matuzalem.skMatuzalem, objav dvoch slovákov, ktorý sa rovná počítačovej revolúcii v min. storočí. Je to flanovoidný extrakt z čierneho fermentového čaju, ktorý má protizápalové, protovírusové a antiox. účinky, obnovuje prirodzený stav buniek v tele, vo výrobku je vysoká koncentrácia flanovoidov, predajná cena cca 54 e bez DPH
sairaam
Ďakujem, že ste si dali prácu s hľadaním na internete.
Toto som si vygúglila aj ja. Ja som chcela vedieť, či to niekto
z vás už náhodou nevyskúšal na vlastej koži. Lebo sa mi zdá,
že nie ste pre mňa cudzí a uverila by som vám.
Ale práve dnes som sa dozvedela, že je to úplná novinka.
erika24
Dobrý večer, Matuzalem som začala brať , keď mi už lekári nevedeli pomôcť, bola som v koncoch psychicky aj fyzicky po embolizáciách,trombózach som mala dlhotrvajúce arytmie, tachykardiu, zlyhávanie srdca už som nezvládala ani bežné domáce práce, aj chôdza po rovine mi robila extrémne ťažkosti a lieky mi vôbec nezaberali, min. 2x do mesiaca bola záchranka u nás .
Už po týždni sa stav podstatne zlepšil,lTeraz po 3 mesiacoch je to až neuveriteľné ,že nemám arytmie ani extrasystoly a cítim sa "1000" krát lepšie , aj výsledky mám dobré,z liekov beriem len
anopyrin .Za 15 rokov od pôrodu mi lekári nevedeli pomôcť a teraz je všetko preč ak si pomyslím ako som sa trápila a ako žijem teraz, najradšej by som to "vykričala" do celého sveta ,aké majú liečivé účinky, jedno čo v živote ľutujem je to , že som sa o nich skôr nedozvedela ,lebo nielenže mi zachránili život ,ale aj zlepšili kvalitu života,takže ,len odporúčam, ja ich beriem ráno aj večer
1 tabletu
sairaam
@erika24 veľmi pekne Ti ďakujem za informáciu. Ako pozerám, Ty si sa iba včera zaregistrovala na varechu,
tak vitaj. Ešte mi prosím Ťa napíš, ako dlho Matuzalem
užívaš a kde ho kupuješ. Ďakujem ešte raz. Dúfam len,
že sa sem pozrieš a prečítaš si to.
erika24
Matuzalem užívam od novembra 2010 a objednávam ho cez infolinku na www.matuzalem.sk, zvyknem aj mailom. Firma NIKA z Považskej Bystrice rozváža tovar do obchodných sietí a ja si vždy v deň rozvozu osobne preberiem tablety od šoféra. Je to vopred dohodnuté kde ich môžem prevziať. Neviem odkiaľ pochádzaš, ale dá sa to aj kuriérskou službou. Na infolinke sa s nimi dá dohodnúť. Daj vedieť či sa Ti to podarilo vybaviť.
sorym
Takýmto "zázrakom" veľmi neverím. Pripúšťam, že výživový doplnok môže pomôcť tak že sa človek cíti o niečo lepšie, ale aby nahradil transplantáciu srdca...
Príspevok erika24 mi pripadá ako účelová reklama. Mojim príspevkom sa to snažím mierne vyvážiť.
Podľa dostupných informácií sa Matuzalem dá vo veľkej miere nahradiť pestrou rastlinnou stravou a pitím zeleného čaju a červeného vína. ;-)
V každom prípade, keď budem s tým mať nejakú osobnejšiu skúsenosť tak sa o ňu podelím.
sairaam
@sorym celkom s Tebou súhlasím, ďakujem za zverejnenie
názoru. Nakúpim si ja za tie € radšej ovocie a zeleninu,
zelený čaj a možno aj červené víno _:))). Skúsim pridať k tomu
dobrú náladu a prechádzku v prírode ...:)))
erika24
Nikto tu nehovori o transplantácii srdca a ešte kvôli extrasystolom to nerobia, ale odporúčam podľa vašich dosstupných informácií si naštudovať aj to aké množstvo pestrej rastlinnej stravy a červeného vína , by ste mali skonzumovať , aby ste dostali do seba dávku matuzalemu a ináč neľutujem , že som tu venovala zopár riadkov , je to pre mňa len poučenie " nech sa stará každý o seba" , ale čo už , len som chcela pomôcť, ak by mne niekto poradil skôr , tak sa za neho modlím každý deň , a čo sa týka účelovej reklamy , tak sory , ale kto sa tu pýtal na názor , či to niekto vyskúšal na vlastnej koži , lebo by potreboval niečo také vyskúšať , ale nemá s tým skúsenosti sama neviete , čo chcete príspevok-sairam 9.2.2011 o 15.47 a podľa všetkého nie ste na tom až tak zle ak Vám stačí nálada a prechádzka, takže radšej to nechajte chorým ,želám Vám všetko dobré. P.S.Nie je to zázrak ale flavonoidy
sairaam
@erika24 prepáč, naozaj som Ťa nechcela uraziť, ani
nahnevať. Veď som sa Ti poďakovala. /Na Vareche si
všetci tykáme/ Som Ti vďačná, že si mi napísala svoju
skúsenosť. Hľadala som v Tvojom profile nejaký kontakt
na Teba, aby som Ti mohla poďakovať osobnejšie, ale nič
som nenašla. A hneď na to sa mi ozval výhradný dovozca
pre Slovensko, na moju e-mailovú adresu, tak si sa
stala "podozrivou" z reklamy, lebo naozaj netuším, ako
sa mohol dozvedieť, že som prejavila záujem o tento
výživový doplnok a ako sa dostal k mojej adrese.
Tak ešte raz prepáč, nehnevaj sa. Matuzalem je tak
drahý výrobok, že ja si musím dobre rozmyslieť, či si
ho kúpim. A chvalabohu nie som na tom až tak zle,
aspoň sa mi to dnes tak zdá, chcela som len trošku
posilniť svoju imunitu.
Veľmi ma mrzí, že sa s Tebou neviem skontaktovať
inak, tak len dúfam, že si toto prečítaš.
erika241
Ahoj. píšem z nového nicku pretože sa mi podarilo omylom si zablokovať účet, takže som sa musela na novo registrovať.
Nechápem ,ako sa mohol výhradný dovozca ozvať ja o žiadnom dovozcovi som nepočula,veď autormi vynálezu sú páni Kerestešovci majitelia firmy Nika v Považskej Bystrici/to všetko sa píše na nete/ a ja priamo od nich objednávam cez infolinku sa dovoláš aj do účtárne , mne za 4 mesiace sa nikto neozval a nič nenúkal, možno trepnem blbosť ,ale načo ,by oni potrebovalli dovozcu?, ja to kupujem tak ako je to zverejnené na ich stránke za 35,-EUR,z Považskej Bystrice a ináč ak si dáš do googla slovo matuzalem tak Ti vygugli aj tieto diskusie aj ja som sa tak dostala na varechu, že ma zaujímali články o matuzaleme tak to musel ten dotyčný dovozca zistiŤ z tvojho profilu ,alebo neviem ja nie som PC maniak tak si len domýšľam.Je to 35 eur , ale ja som za lieky dala mesačne viac ,mne pomohol ,ale ako to pomôže iným ťažko povedať . Ja som sa o tom dočitala v hospodárskych novinách v článku o významných Slovákoch ocenených v Amerike/doma nikto nie je prorokom/
môžeš ma kontaktovaťna esimkova24@gmail.sk
jakubko1
Dostal sa mi dnes do rúk METUZALEM tabletky 10 ks. Hneď som začal hľadať na internete. Na obale je že obsahuje 1,0 mg fermentovaného extraktu čierneho čaju poznámka( tzv. BIOMOLEKULA.) + vitamín B1, ostatné sú pomocné látky. Rád by som vedel, či to mám považovať za homeopatiu.
bryant88
Ahojte čítal som už (zopár) článkov ohľadom Matuzalemu a vyzerá, že tento produkt je vážne skvelý. Lekári ho predpisujú zväčša pacientom po rakovine. Jeho jedinou nevýhodou je cena za akú ho súkromníci s prírodnými produktmi a lekárne predávajú. Som schopný zaslať Matuzalem za nekonkurenčnú cenu. Ak ma niekto záujem napíšte.
1x laukop
zana25
bryant88 aj ja mam zaujem o matuzalem. Dakujem za odpoved.
viera1
No neviem,moja dcéra bola anemická a lekári zdôrazňovali zákaz pitia čierneho čaju (že odbúrava železo) a ešte k tomu extrakt,asi by som hľadala informácie u odborníkov.
sucha
zo skúsenosti viem,že všeliek je taký liek,ktorý je na všetko a nevylieči nič. Len toľko. Stačí tomu len a len veriť.
lorain
Tak ja sa môžem pochváliť. Beriem tieto tabletky 3. týždeň a je to paráda. Po 5 dňoch som mala v moči na 3 krížiky bielkovín a hneď som utekala k lekárovi, lebo som nevedela čo sa deje, nakoľko som predtým parkrát dobre premrzla. Potom mi došlo, že sa tak telo zbavuje bielkovín, ktoré inak spôsobujú v tele veľa problémov.
Zdá sa mi, že sa mi zaostril l zrak, som kľudnejšia a doobeda sa mi nechce vôbec jesť. A čosi sa deje aj s tvárou, lebo okolie tvrdí, že som omladla, tak. Verím, že to bude ďalej pokračovať, len v tom dobrom.
katka1965
Ak by to ešte bolo možné, bryant88, aj ja mám záujem o kúpu tohto výrobku - Matuzalem. Ozvi sa - čakám a ďakujem.
pensylvania
môj brat má rakovinu prostaty, prišiel za lekárom, keď už mal metastázy v kostiach. Mysleli sme, že to má za pár. Pri chemoterapii mu povedali, že ak tú liečbu nebude zvládať pre veľké bolesti, má právo ju stopnúť. Od výrobcu matuzalema dostal návod ako užívať ktoré typy (vodný roztok, tabletky), že to pomôže k tomu, aby do mozgu nešli informácie o bolesti a stav bude lepší. To sa aj stalo, bratovi nikto z lekárov nechcel veriť, že nemá bolesti. Tá prvá veta sa týka času cca 4 a pol roka dozadu. Ďakujeme pánu Kerestešovi a jeho Matuzalemovi za predĺženie bratovho života a za udržanie kvality jeho života v rámci možností v norme. Na Matuzalen nedám dopustiť!
bryant88
eviku777, zana25, katka1965 pošlite mi prosím vaše e-mailové adresy ak máte stále záujem o nejaké produkty.
atramdudy
bryant88 môžem poprosiť aj ja o tento produkt? Veľmi pekne ďakujem
bryant88
atramdudy potrebujem tvoj mail. Neviem tu proste vôbec nájsť maily používateľov.
lubicask
zaujala ma ponuka od bryant88 na matuzalem-teda možnosť zohnať za lepšiu cenu ako je verejná ponuka,neviem ešte to platí?
lubicask
ak si nájdeš môj odkaz,ozvi sa mi prosím ťa,veľmi ma to zaujíma, dakujem
lubicask
ak si niekto kupoval cez neho a niečo vie,kontakt a tak, pošlite mi, môj mail-lubica.skacanova@gmail.com , dakujem
miminkafa
Dobry Den,ak ma niekto záujem o výživove doplnky matuzalem nevahajte ma kontaktovat.V ponuke mame aj matuzalem krém,gél,mlieko.Sama doplnky užívam a vrelo ich odporúčam.S pozdravom. Miminkafa@gmail.com
lile
Bryant, ak je to ešte aktualne, ozvi sa ohladom Matuzalema. Na lilehotska@post.sk . Dakujem
pipinka1
Zapojte ozval sa niekomu Bryant88 ohľadne matuzalem? Ak áno bolo dodanie v poriadku?ďakujem
laukop
Bryant 88 mal by som zaujem o Matuzalema ak je to ešte aktualne, som z BA, ozvy sa mi
matuzalemba
Ahojte, je tazke sa k preparatom matuzalem dostat, pretoze sa len teraz spusta oficialny predaj. Ak mate stale zaujem o matuzalem produkty viem ich dodat za najnizsiu moznu cenu. Piste mi mail na zdenko.busany@gmail.com Alebo volajte na 0903 826 403
používateľ nemá avatar
bio
bio
No ja som Matuzalem kupoval pred tyzdnom v lekarni Tesco na Kamennom v Bratislave, bral som 2 x tablety a 1 x krem a nezda sa ze by bol nejaky problem s objednavkou alebo nedostatkom tovaru. Plus mi aj poradili s davkovanim.
matuzalemba
To je zhodou okolnosti jedina lekaren kde sa Matuzalem s malym cenovym rozdielom kupit da. Avsak len do vypredania zasob nakolko predaj bude len prostrednictvom certifikovanych predajcov.
používateľ nemá avatar
bio
bio
vy ste asi jeden z tych "certifikovanych predajcov" ze? nerozsirujte tu nepravdive informacie, na oficialnej stranke je uplne ine info. Ja matuzalem uzivam uz vyse 2 tyzdnov a zatial som spokojny :) douzivam 3 mesacnu kuru a pojdem na imuno nech ma preklepnu.

"Zároveň pre Vás pripravujeme profesionálnu sieť predajcov v Slovenskej republike a zahraničí. Taktiež budú dostupné vo vybraných lekárňach, zdravotnických zariadeniach a renomovaných ambulanciách klasickej i alternatívnej medicíny."
zdroj Matuzalem.sk
matuzalemba
ospravedlnujem sa, zrejme sme sa zle pochopili. Profesionalna siet predajcov = certifikovany predajcovia. Na zaklade poslednych rozhodnuti sa predaj z lekarni stiahne. V niektorych renomovanych amb. a pod. bude dostupny. Tesim sa z Vasej spokojnosti z produktov.
evat
erika241, kde kupujes matuzalem za 35Eur? za taku cenu predpokladam, uz nikde nezozeniem