Rôzne

Mascarpone

frantiskag - bez fotkyfrantiskag, 12. októbra 2012

ahojte baby mohli by ste mi poradiť čím nahradiť mascarpone v
tiramisu?

@zareaguj


Diskusia k téme

elian44
Ja dávam nátierkové maslo bez príchute, popravde nám v tiramisu mascarpone nechutilo, lebo to bolo také mastné:) Vyberám také, ktoré je len smotanové bez rastlinného tuku.
apik
........aj jemnym tvarohom
evanaaa
Dobrý je tvaroh z Lídla vo vedierku, je tam pol kila a je jemný. Dcéra zas používa Bánoveckú nátierku neochutenú, tú viacerí chvália.
mata3636
a čo tak sa trocha pohrabať v receptoch na vareche? je to také jednoduché, napíš si do vyhľadávača "tiramisu" a vyhodí ti 10 strán receptov. stačí len trocha chcieť, nájsť si čas, premôcť lenivosť a pohodlnosť, nečakať na pomoc od iných v tak jednoduchej veci. vysokú školu netreba:P
nadia56
@frantiskag , sprav si domace mascarpone, nepouzivaj ziadne natierkove maslo, tu na vareche je niekolko receptov na vyrobu domaceho mascarpone a dokonca aj diskusia na tuto temu, ako ti dobre radi @mata3636 , najlepsie si vyberies sama z ponuky, ktora je na vareche, daj vediet, ako tvoj zakusok chutil:-)
lidia3
ja trocha v tom natierkovom masle citim sol,a v tiramisu mne to vadi.
alsko1
ja dávam do tiramisu aj mascarpone, aj nátierkové maslo bez príchute a jednu vyšlahanú šlahačku, toto chutí najviac, len so samým mascarpone je to bez chuti.
ejta
neviem z akeho dovodu to chces nahradit, ale ak nahradzam mascarpone, tak natierkovym maslom bez prichute. Tvarok nech je akykolvek jemny, uz je to vzdy tvaroh a to nema s mascarpone nic spolocne, aj ked nepopieram, ze je to dobre. Ale vzdy uz iba tvarohove... Ale da sa napr. pouzit aj syr Philadlphia...
tanaivan
Najlepšia náhrada je neochutené nátierkové maslo CBA-čkové.