O Varecha.sk

Mailove notifikacie

francuzska1 - fotkafrancuzska1, 13. apríla 2013

Prajem pekny vecer mili Varechaci, zaujimalo by ma, ci Vam chodia maily o tom, ze vas oblubenec pridal nejaky recept... Viem, ze sa to nastavuje v nastaveniach, aj to mam zakliknute, ale do dnesneho dna som ziadnu notifikaciu nedostala ani o jedinom jednom recepte... Uz som pisala aj adminom, ze mam byt trpezliva a cakat, ze to preveria... uz je tomu par dni a stale nic, tak by som len chcela vediet ci s tym mal niekto problem, resp. este aj ma... Dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

katkat
Mne nechodia... ani som nevedela, ze to ma chodit:D Pozrela som sa a mam to zaskrtnute, ale nikdy mi nic neprislo..
francuzska1
no ja som to nezaskrtla hned pri prihlaseni, az casom, a nic nechodilo, ale potom som si to isla skontrolovat ci som nieco nezabudla zaskrtnut a nezabudla, tak som im napisala, a oni, ze to preveria... potom som sa im opat ozvala, ze ako a ze este nemaju vyjadrenia od webmastra tak opat cakam... ale preco potom tu je taka funkcia, ked vidim, ze to viacerym nefunguje...?
babidka
Ta funkcia je tam od zaciatku Varechy ....ale nikdy nefungovala :-((( Aspon ja o tom neviem . Obcas sa niekto z varechacov ozve ze to nejde , dostane podobnu odpoved ako ty /trpezlivost , preverime , este sa to nenainstalovalo .../ - a nic viac sa neudeje .Aspon zatial .
francuzska1
ta super, ze to tam teda dali, ved varecha uz existuje par rockov... tak ak to nevedia spustit, nech to aspon zrusia z ponuky... ale podla mna by to az taky problem nemal ist... kedze funguju ostatne notifikacie...
mracik9
neviem prečo vám nechodia,ale mne áno,za každým keď niekto okomentuje,dostanem mail
francuzska1
@mracik9 , ano, to chodi aj mne, predpokladam aj ostatnym, ale bavime sa o tom, ze nechodia notifikacie o tom, ze niekto z oblubencov pridal recept, a nie, ze niekto okomentoval recept, ktory si pridala ty;-)))
letisia
Voľakedy mi chodili aj denné prehľady pridaných receptov, ale to už nechodí dávno.
aroooo
ani som nevedela, že také niečo je tu, mám pár rokov zaškrtnutých pár varecháčov a dodnes som také niečo neobdržala....
evanaaa
Denný súhrn, ten aj mne chodí pravidelne ( až na pár malých výnimiek v minulosti), ale toto, čo spomínate, nie. A ani to nepotrebujem, lebo sledujem rad radom všetky recepty, ktoré prídu za 24 hodín, či už od obľúbencov, alebo ostatných. Načo vám je taká funkcia? Iné recepty nie sú zaujímavé? Radšej by som prijala , aby mi prišlo, že mám na môj pridaný komentár k receptu od niekoho reakciu, alebo odpoveď na nejaký dotaz ktorý som dala v komentári k danému receptu.
francuzska1
mila evanaaa, ano suhlasim s tebou do bodky;-))) mne to tiez nie je az tak za potreby, ale preco to davaju do ponuky ked to nefunguje, tot moja otazka;-))). Urcite by ma potesilo viac ak by som vedela, ze na moj pridany komentar k receptu niekto reagoval, resp. ze na moju otazku k nejakemu receptu bola dana odpoved... ked si pozries moje diskusie tak zistis, ze uz som sa aj na to pytala;-)))
evanaaa
Viem, že toto už nadhodilo viacej Varecháčov, ale zatiaľ nič - nulová reakcia-:), možno raz sa dočkáme.
francuzska1
nic ine nam neostava len verit a dufat;-))) ale ja som optimista, nestracam nadej;-)
a este jednu vec som chcela, vies ked nefunguju tie notifikacie, z toho mi vychadza, ze su v ponuke zbytocne nielen tie notifikacie, ale rovnako je zbytocne si niekoh pridavat medzi oblubenych, lebo aj tak nie sme o nic mudrejsie;-))