Rôzne

Kurz praliniek u Jozefíny Zaukolcovej

sladkacokolada - fotkasladkacokolada, 16. apríla 2012

Milé dámy, ak by niektorá z Vás mala záujem o kurz čokolády a praliniek v Púchove u Jožky Zaukolcovej, dajte mi prosím Vás vedieť. Aby sa kurz uskutočnil, musí nás byť približne 8. Ja som prvá. Termín ešte nie je , všetko záleží na dohode.

@zareaguj


Diskusia k téme

miluna
A mna by zaujimala aj cena, predsa len, aj podla toho sa clovek rozhodne. Ale poznam ju z TV a pralinky by som sa rada naucila robit.
enge149
je to super.aj ja som ju videla v TV,poznám ju aj mňa by zaujmala cena,Ďakujem
ejta
Hned by som isla keby to nebolo az v Puchove....
alpynus
milé dámy, môžu sa zúčastniť aj milí páni?

prezúvky, dobrú náladu a pralinky donesiem, ak by bolo treba.
babidka
skoda , ze to je v Puchove :-(( Z "dalekeho "vychodu kvoli tomu nemozem cestovat ...Teoriu ako sa to robi som si uz nastudovala , vsetko k tomu mam ale nemam odvahu sama zacat . Takyto kurz by som u nas tiez uvitala.
sladkacokolada
@alpynus samozrejme, že aj milí páni sú vítaní.
@babidka pralinkový kurz robila Jožka na východe asi pred dvoma mesiacmi a tam som zasa ja nemohla ísť. Ja som na tom podobne ako ty, len ja som sa do toho pustila aj sama , ale vidiet a niečo sa naučiť od profesionála je na nezaplatenie. Ale podľa toho, aký je záujem, vidím že sa nepodarí tento kurz uskutočniť.
evanaaa
Śkoda, ak by sa niekto zúčastnil a potom sem dal svoje vedomosti aj nám, bolo by dobré sa niečo nové zas priučiť. Nejaké pralinky už v KK mám, ale zišlo by sa viac spôsobov prípravy.
akassy
Ja by som určite mala záujem o kurz praliniek. Už som skúšala robiť aj sama , ale niektoré sa vydarili, iné menej . Tak si myslím ,že taký kurz je určite veľmi dobré absolvovať. Len dúfam, že sa nás prihlási viac ,aby sa mohol uskutočniť.
matalu
Sladkacokolada, da sa este prihlasit? Dala si to tu pred mesiacom, mas teraz nejake blizsie informacie o datume, pripaden cene? DIky moc za odpoved.
elenase
dievčatá konal sa už kurz? ak nie tak sa hlásim :-)
allaalla
Možno aj ja by som mala záujem - kedy? cena? Ďakujem za odpovede.
siusan
Dobrý deň.Je to ešte aktuálne?? tiež by som mala záujem
allaalla
Dobrý deň všetkým, keďže sme na svoj záujem nedostali žiadnu spätnú väzbu, oslovila som priamo pani Zaukolcovú a dohodla kurz - ak bude seriózny záujem.
Uskutoční sa v druhej polovici októbra, v Púchove. Cenu oznámim neskôr.
Zatiaľ chcem aspoň informovať, že kurz určite bude, aby ste sa vedeli zariadiť a mali konečne relevantné informácie.
allaalla
Kurz sa koná 20.10.2012 v Púchove, od 8.00 do 16.00 hod, prosím vážnych záujemcov, aby napísali na mail: dark.dark99@gmail.com ,
obratom zašlem presné informácie o školení, záväznú prihlášku a číslo
účtu, nakoľko nie je možné vložiť všetky ostatné info sem.
Cena: 100 Eur (zahŕňa materiálové náklady, občerstvenie, obed,
prenájom pracovných priestorov).