Chcem vas poprosit, mate niekto skusenosti s uzivanim tabliet Kurkuma medosan,ucinok na klby? Dakujem .
@zareagujDiskusie
- Daniela15: Prívarok - rednutie 1 najnovší komentár včera 15:27
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 922 najnovší komentár dnes 21:04
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 922 najnovší komentár dnes 21:04
- Daniela15: Prívarok - rednutie 1 najnovší komentár včera 15:27
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Ocko: konfirmacia 26 najnovší komentár 13. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 528 najnovší komentár dnes 21:04
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Daniela15: Prívarok - rednutie 1 najnovší komentár včera 15:27
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Malakoff - nepečená mandľová torta +fotopostup -
Pomaly pečený bravčový bôčik -
Mandarínková marmeláda so škoricou a s vanilkou. Bude úžasná nielen na vianočku +video -
Opekaná zemiaková panvička -
Bôbovo-zemiakové placky s kyslou kapustou +fotopostup -
Palacinky s miešanými vajíčkami a fazuľou -
Bezlepkové penne s cuketou a omáčkou bolognese +video
-
Orechovo-kávový rez s karamelovou plnkou +fotopostup -
Košíčky z krehkého cesta s marhuľovým džemom +fotopostup -
Malakoff - nepečená mandľová torta +fotopostup -
Pomaly pečený bravčový bôčik -
Bezlepková pletená vianočka +video -
Perníková horúca čokoláda, ktorá zahreje a prevonia zimné dni +video -
Oreo cheesecake
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Parmezán pre vegánov? Áno, takto jednoducho si ho urobíte VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO -
„Pošťastilo“ sa vám pripáliť omáčku? Takto ju ešte môžete zachrániť VIDEO
-
Fastfood za totality: Na toto sme pred revolúciou chodili do mliečnych barov a lahôdok. Starší si pamätajú, mladší neuveria -
Bez škrupinky: 13 receptov na orechové koláče. Tradičné, aj o akých ste ešte nepočuli -
Mesiac do Vianoc: 15 najklikanejších sladkých receptov minulých sviatkov -
Niečo na nakopnutie: 11 receptov na kávové koláče, ideálne sladké povzbudenie -
Tajomné hurmikaki: Ako trpký plod premeniť na šťavnatú sladkú explóziu chuti -
Čo variť tento týždeň: 14 inšpirácií na obedy a večere počas pracovných dní aj na prvý adventný víkend -
Overená metóda z Ázie: Koľko vody pridať k ryži, aby nebola tvrdá ani rozvarená? Tento trik s prstom zaručene funguje
a neviem ci prave to pomaha, ale napriek tomu ze mam artrozu a dlhorocne problemy s kolenami, zvladam toho pomerne dost bez bolesti. Tiez som si toho najprv viac precitala kym som sa rozhodla prave pre tento produkt. Este pozriem na tie Gabrieline. Mozno su v zahranici lepsie, ale uprednostnujem slovenske e-shopy
-ja zas mam radsej zahranicne firmy najma kanadske a USA ...nedavaju tolko vselijakych a zbytocnych "nosičov"do pripravkov... a je tam kontrola (u nas nie je)... Aj nase e-shopy ponukaju ich vyrobky, ale su velmi drahe...ked si kupis priamo v USA, vyjdu Ta neporovnatelne lacnejsie
a co prepravne naklady, nie su prilis vysoke? Vies mi odporucit link na nejaky obchod, ktory vyuzivas?
uk.iherb.com/c/healthy-home...
prepravne naklady su od 3,50-4,50€...niekedy su aj zadarmo...ked objednavas castejsie, davaju rozne zlavy
ak chces bez colnice-cize bez DPH, tak musis objednat do 22€
keby si si objednala nad 22€, ide balik na colnicu a zaplatis DPH...ale aj tak je to lacnejsie ako u nas kupene...tusim nad 150€ sa plati aj clo
pride to v priemere za 10 dni...niekedy to trva trochu viac...niekedy aj menej
@Gabriele , myslim,ze nie je problem dat aj nazov lieku..fakt uz neviem,kam a na koho sa obratit, operaciu mi neodporucaju, brala som serum z vlastnej krvi a okrem tensej penazenky ziadny efekt.
Tak rada by som vyskusala tu Kurkumu.
tak dobre...dam nazov pripravku
Jamieson BodyGUARD™ Anti-Inflammatory
myslim si, ze pomoze viacerym ...okrem artritidy a artrozy zabera kurkumin na siroku skalu ochoreni...napr.vysoky cholesterol...problemy s prostatou...neurologicke, kolitida, helicobacter pylori, diabetes, niektore druhy rakoviny, alzheimer atd. ...na tieto a este ine choroby sa robili aj klinicke skusky, ktore potvrdili vysoku ucinnost kurkuminu
Zaujimave video , pre tych co ovládajú angličtinu .Kurkuma ( Turmeric )môže pomôcť , ale aj uškodiť . Podla toho co som sa docitala, najúčinnejší je v prášku v kombinacii s čiernym korením a tukom ( napr.olivový olej , avokado) ak su konzumovane s jedlom .Tabletky podla niektorých výskumov nemajú lepsi účinok , ale ak pomáhajú treba si urobit vlastný úsudok .
Souhlas. Hlavně máš jistotu, že si mixneš kurkumu, pepř a olej. Sice i v těchto "čistých" surovinách může být příměs, ale pořád je to menší riziko než co jiného.
Dakujem aj ostatnym za nazory,urcite cerstva a praskovana kurkuma su dobre,no v istom pripade tabletkova forma je pohodlnejsia a prav.pod.su tam optimalne zastupene aj ine zlozky.
som presvedcena, ze Ti to pomoze...objednaju Ti to v hociktorej lekarni, kde predavaju produkty od firmy Jamieson
@Radox1 pripravok, o ktorom pisem, obsahuje predsa fosfatidylcholin...
lecitin nie je fosfatidylcholin...ten je iba sucast lecitinu-okrem ineho...
, najlepisu chut ma ked trosku smazena!
potom da peknu farbu ked rychlo osdudena nepripalit!---vodou alebo lepsie bielim vinkomochladit
to vinko z pezinka co nema farbu (tam neni zelezo) je dobre a chutne
skuste to a bude dobre jedlo na meso alebo kapustne zeleniny