Kuchyňa a vybavenie

Kuchynský robot

mery8658 - fotkamery8658, 5. novembra 2016

Od pondelka majú mať v Lidli kuchynský robot. Chcem Vás poprosiť o vyjadrenie či mate niekto s ním skúsenosť a či by ste mi ho doporučili poprípade klady a zapory. Ja by som ho chcela hlavne využívať na miesenie tuhého medovnikového cesta a samozrejme na bežné využitie v domácnosti.

 www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=3848...





@zareaguj


Diskusia k téme

rulik
za tú cenu to nevyzerá zle, len mi tam chýba mlynček na mäso, aj keď mleté mäso nerobím až tak často, ale väčšina ho má. Chcelo by to porovnať s inými či je tých 1300 W dosť na miesenie, či to utiahne v pohode. Osobne tiež poškuľujem po nejakom robote, len keď už mám mať doma rároh, tak nech má všetky funkcie
sovka62
Videla som ho v letáku a veľmi sa mi páči. Vyzerá ako môj milovaný Eta Gratus, ten má príkon 1200W a zvládne úplne všetko (teda okrem mletia mäsa, ale keď som Gratus kupovala, mlynček na mäso som už mala a tak mi to nevadilo). Miesi, šľahá, rýchlo a dokonale, som veľmi spokojná. Mám k nemu aj 4 nástavce na strúhanie, tie nepracujú celkom k mojej spokojnosti, ale mám ich aj k mlynčeku na mäso, fungujú perfektne, takže na túto prácu Gratus nepoužívam (ten z Lidla také nástavce nemá,podľa mňa žiadna škoda). už len doplním, že ten môj stál približne 400 éčiek, takže cena v Lidli mi pripadá úžasná.
Na tvojom mieste by som si overila, či je robot celkovový a ak áno, brala by som ho.
julica
Ťažko nájdeš mixér s vyšším výkonom, nanajvýš s podobným - ale tak trikrát drahší. Tiež nad týmto špekulujem, ešte keby tak mal strúhacie nádstavce...
mery8658
@Sovka62 (5.11.2016 18:46)
@Sovka62 Ďakujem za tvoj názor mňa tiež oslovil ten výkon 1200 W Ja ho chcem hlavne kvôli mieseniu cesta, cely rok pečiem medovničky a miesím ho len ručným elektr. hnietačom ale končím miesenie v rukach lebo už som aj par hakov na miesenie polamala. Tak si asi v pondelok privstanem a pôjdem ho kúpiť - odskúšam ak sa nevydarí tak v krajnom pripade do 30dni vrátim. Ak si spomenieš tak bolo aj pred 4 rokmi keď sme kupovali kavovary neviem ako služia tvojím dcerám ale ja som veľmi spokojna 4 roky denno denne bez problemov funguje.
Na takúto tvorbu by som robot chcela využivať.


1x haji
mery8658
@Julica (5.11.2016 20:14)

@Julica Ďakujem za komentar, ja si tiež myslím že za tu cenu sa oplati aj bez struhadiel a ako som vyššie písala dá sa do 30 dni bez dôvodu vratiť.
Tiež ti pridám jedno fotto.


1x haji
sovka62
@Mery , pamätám, dva z kávovarov slúžia perfektne a varia vynikajúcu kávu, ten jeden štrajkoval hneď od začiatku, asi ho bolo treba reklamovať, ale mladí "nestíhali". A vieš čo? My sme mali pákový kávovar pár rokov predtým, ako sme ich dcéram kupovali v Lidli. Potom sme ho vymenili za "dokonalejší", na ktorom len stláčaš tlačidlá. Ale ten takú dobrú kávu neuvarí, tak sa vždy teším na chalupu, tam na nás čaká ten pákový a tam si na káve naozaj pochutnám.
marika9
Na miesenie cesta používam výhradne domácu pekáreň na chlieb. Úžasne vie spracovať cesto. I keď mám aj podobný robot, ako chceš kúpiť. Ale pokiaľ ho chceš používať aj na iné,tak sa mi zdá dobrý. Mne by tu však chýbali struháky. Ja ich využívam veľmi často. Ak Ti nebudú chýbať struháky, príp iné príslušenstvo, tak kupuj.
haji
Určo dobrý "kup", výkon 1300 W za uvedenou cenu je výborný. Na chlebové těsto začíná výkon na 700 W. Lidl má kvalitní výrobky, dobré ceny spotřebičů. Pokud ti stačí funkce také jaké má, jedinečná možnost!
mery8658
@Marika9 , @Haji - Ďakujem za komentáre. Robot kúpený, na prázdno aj odskúšaný, dúfam že budem spokojná aj po prvých prácach. Tej istej značky mám aj kávovar a 4 roky funguje bez problemou.
1x jerica