O Varecha.sk

Kuchárska kniha

tatianabe - bez fotkytatianabe, 16. februára 2016

Ako sa dá v kuchárskej knihe odstrániť celá kategória. Prosím, poraďte. Z neznalosti som si jednu kategóriu totiž uložila až trikrát, preto by som si to chcela upraviť, ale neviem ako na to.

@zareaguj


Diskusia k téme

zvoncek
mne sa stalo to isté, treba tú kolonku ako sú zoradené nie vľavo, ale v tých okienkach v strede, do okienka kliknúť a vymazať., prepačte, že to opisujem
asi pre mnohých takto neodborne (nie som odborník v "počítačovej reči", ale snáď to pomôže
kika1212
@Tatianabe (18.2.2016 08:21),@zvoncek , mám ten istý problém, už som sa na to pýtala aj @tomas , (neporadil). Prázdne okienka mám v KK pod - Vytvoriť novú kolekciu. Kliknem na okienko pravým tlačítkom myši, kliknem vystrihnúť, dám uložiť zmeny (úplne dolu v KK a okienka mám tam stále, nezmiznú. Kde robím chybu. @tomas neuvažujete aj nad tlačítkom odstráni starú kolekciu?

kika1212
@Tatianabe (18.2.2016 10:39)

zatriem, zobrazí sa modrý prázdny rámik, kliknem delete a rámik zostane, tak ja už neviem, dievčatá! ostatné, nemáte tento problém? @tom ás, veď poraď, už som Ti písala aj e-mail, ako si mi kázal v diskusii "Nová varecha"
tatianabe
@Tatianabe (18.2.2016 11:44)

Kika, keďže tomáš neporadil, poradila som si sama, a to tak, že do tých prázdnych okienok som vpísala názvy nových katégórií, ktoré som si ešte zakladala a bolo to. Počítač si ich automaticky uložil do poradia podľa abecedy. Na vymazanie prázdnych okienok som však neprišla.