Rôzne

Kto bol v reštaurácii UFO?

radox1 - fotkaradox1, 28. novembra 2017

Aké máte poznatky z tohto podniku?

@zareaguj


Diskusia k téme

mitzy
Ja som bola ako dieťa so starým otcom, dali sme si tam malinovku, skôr išlo o ten výlet tam hore :) mne sa tam páčilo. Ako je to tam teraz síce neviem, ale ak sa chystáš niekoho vziať na výlet tak je to pekná atrakcia s výhľadom na staré mesto.
obor123
Mňa by ani za svet nikto tam nedostal . Mám totiž fóbiu z výšok.
1x ivet74
mijaita
Milovali jsme UFO kdyz bylo jeste docela mlade. Vytah zadarmo, nahore kava, uzasny vyhled. Stalo se nam, ze po Dunaji sel lijak smerem k nam. Zazitek. Tak urcite 5x jsem tam byla. Dnes, kdyz jsem v BA, rada se dívám od Hradu z kavarny a je mi smutno z toho, jak to tam dnes chodí. Jsem rada, ze jsem ho zazila v dobe jeho slavy a mladosti.
zolik
Bola som niekolko krat az po jeden stresujuci zazitok pred niekolkymi rokmi. Bolo to vtedy v tomto predvianocnom case. Isli sme aj so synmi na veceru. Zrazu sa prihnala neskutocna vychrica. Vykyvy boli tak silne, ze napoje v poharoch spliechali. Z bezpecnostnych dovodov odstavili vytahy a vypla sa elektrina. Zostali sme tam hodnu chvilu, uz si nepamätam ci hodinu, ci dve. Moji synovia, blaznivi teenageri sa tesili, ze konecne nejake action. Ja som bola na prasky a od vtedy ma tam nikto nedostal a ani nedostane.
Co sa jedla a obsluhy tyka, bolo vzdy na 1*.
altyn
Bol som tam asi pred dvoma rokmi, za výťah sa platí dosť, už nepamätám presne. Čašník prišiel asi po desiatich minútach. Objednali sme si kávu a Fernet stok. Káva došla asi po pätnástich minútach, bez vody. Po ďalších piatich minútach prišiel oznámiť že Fernet nemajú. Tak sme šli aspoň hore na strechu a rozhodol som sa že už nikdy. Ale na televíznej veži, som bol veľmi spokojný. S obsluhou, jedlom, aj s výhľadom. A už sa točí. Tam je akurát počasie nepriateľom. A výťah je samozrejme zadarmo. Vrelo odporúčam.
1x zolik
afataga
@Zolik (28.11.2017 20:58)

No uf, pekny adrenalin, ja by som sa po.....:-). Ja som bola kedysi na tv vysielaci v restike v Koline n. Rynom, vyska tusim cca 200m, nepamatam presne, keby tam prisla vichrica, to by bola ina sranda. Ale tam sa ta restika otocila okolo svojej osi raz za hodinu, tak sme tam nemuseli pobehovat. Ale som si vydychla, ked som vystupila na pevnu zem :-).

V ufe som bola raz ako mala, moc si z toho nepamatam, ale dost na to ludia nadavaju.
1x zolik