Varenie

Krémeš a trubičky

ave1967 - fotkaave1967, 18. júna 2012

Ženičky poradte mi nejaké dobré krémy do krémeša a trubičiek

@zareaguj


Diskusia k téme

vally
no neviem, co mas rada, ale jednoznačne najlepší je podla mna vareny krem, cize zlaty klas alebo vanilkovy puding s mliekom, vychladnut a zmiesat s maslom a praskovym cukrom...to do kremesa,
na trubicky je najlepsia slahacka, ktoru mozes vylepsit kakaom, karamelom, ovocim na drobno pokrajanym,... nakoniec staci hocijaky krem z receptu ktorehokolvek mucnika, ktory mas rada
sovka62
Podľa mňa najlepší krém je z vajec šľahaných nad parou a masla, receptov je tu viacero.
nadia56
@ave1967 , skus pouzit na hladanie google, tam najdes nepreberne mnozstvo kremov a vyberies si podla svojej chuti, dost receptov je aj na vareche, ked nieco najdes a upecies, daj vediet, ako chutilo:-)
hubata
Trubičky ako šamrole? Nuž klasika asi, ale v tomto teple nie sú veľmi vhodné (varený sneh, šľahačka). Preto som do šamrolí už dávala aj pudingový krém s maslom, netopí sa tak. Samozrejme treba ich mať uložené v chladničke a len dopĺňať podľa potreby.
ave1967
sovka62 skúšala som recept podľa teba šľahaných vajíčok nad parou s maslom , bolo to mňam...každému chutilo a vyzeralo to božský