Rôzne

Krásne veľkonočné sviatky

mariadra - fotkamariadra, 18. apríla 2011

Krásne veľkonočné sviatky v kruhu najbližších,
veselú šibačku a polievačku a sviatočnú pohodu

želá mariadra.








@zareaguj


Diskusia k téme

dorisa
Ďakujem, ja si to dam len tak dietne, bez šibačky a polievačky:), všetkým varechačom prajem aj ja pohodu v rodinnom kruhu.
sandratamer
Aj my ideme cez sviatky s deťmi preč, takže žiadne pečenie ani čokolády, ani iné sladkosti (a najmä žiadna šibačka, ktorú z duše neznášam) sa tento rok nekonajú, ale som zvedavá, ako prežijú sviatky varecháči, to zas budú preteky o najlepší koláč :-D
marianne69
Dakujem,aj ja zelam prijemne a spokojne prezitie Velkonocnych sviatkov,vela slniecka a radosti....
jody
U nás sa pečie tradične iba metrový koláč, no dva a pol metrový :-D, ale viac nič. A ani u nás žiadna šibačka a polievačka, chlapi sa s tým museli zmieriť, v pondelok sa ide do prírody. Všetkým príjemné sviatky! :-)
sovka62
My prvý raz po dlhých rokoch budeme na Veľkú Noc doma. V sobotu sa pôjdeme okúpať do Podhájskej a inak budeme len lenošiť. Vypekať neplánujem, nikoho nečakáme (iba ak by nám príliš tiekli slinky na niečo sladké, ale to by bol nejakú jednoduchý zákuštek).
kata50
Požehnané veľkonočné sviatky, plné milostí a radosti. Užite si ich v kruhu najbližších v pohode a pokoji. Praje Katarína. :-))
remcula
Já se letos poprvé v životě nechala pozvat k dceři, ale to neznamená, že nebudu péct, vařit, smažit..:-))) Určitě to dělám moc ráda, takže upeču beránků, kolik bude třeba a mazanců taky. přeji Vám všem krásné a klidné velikonoční svátky a ženské, nedejte se!! :-))
kuchticka
Ja mam napeceno - hotovo, padla!!! Upiekla som z lineckeho cesta vykrajovane vajicka, pozlepovala malinovou marmeladou, ozdobila a mam zabalene. Tiez caka v mraznicke mortadela a dnes som upiekla bochanky. Ideme k dcere, bude tam rodinna "seslost".
Prajem vsetkym v REDAKCII a varechacom veselu velku noc, hodne jarneho slniecka, pohody s rodinou a tuzeny oddych.
alexdidi
Tiež prajem všetkým varecháčom krásne veľkonočné sviatky....ja sa už chystám vypekať, variť i maľovať vajíčka... pretože moji štyria vnuci (2 - 13 rokov) sa už nevedia dočkať olievačky, takže ich budem očakávať....
evas13
Prajem tak tiež pekné Veľkonočné sviatky, v pohode a zdraví. Tí čo chcú vypekať, nech sa im podarí všetko, tí čo chcú oddychovať nech spokojne oddychujú.
My sa chytáme k sestre do Levoče. Krstná dcéra má v pondelok aj na narodeniny.
jatanika
tiež sa pripájam k prianiu krásnych veľkonočných sviatkov... každý nech si tieto sviatočné a voľné dni užije podľa svojich predstáv v čo najväčšej pohode...
frezia68
Pohodové sviatky v plnom zdraví všetkým a každému podľa vlastných predstáv :-)))
vladkaku
... my sa tešíme, že pôjdeme do hôr (má byť úplne super počasie do pondelka), takže žiadne vypekanie, prejedanie, večer opekačky, gulášik a pohodička s priateľmi, pekné sviatky v kruhu dobrých ľudí želám aj Vám :-)
cica2
ďakujeme:)... a tiež všetkým prajem príjemné prežitie veľkonočných sviatkov, veľa zdravia a pohody:)))
anka68
Príjemné sviatky v kruhu svojich blízkych želám, ďakujem za inšpirácie na sviatočné vypekanie