mili varechači,
rada by som sa vas spytala na vela veci ohladom baranieho masa. kedže naše drahé ovečky už splnili svoju ulohu kosačiek musia svoju put tento tyžden ukončiť. a kedže sme to este nerobili z baraniny chcela by som vediet ake maso je na co dobre, z čoho robit klobasky, či nestvrdnu a tak...dakujem
Ked som vyrastala robili sme cisto bravcove klobasy, ale mali sme kamosa polovnika a tak sme miesali aj s divinou, taktiez s baraninou. Pamatam si iba to, ze klobasy boli vyborne, ale sa muselo dodrzat 2/3 brav. masa a 1/3 toho ineho zlozenia, pretoze tieto masa su velmi chude.
varecha.pravda.sk/recepty/baranie-maso-v-spenatovo-smotan...
varecha.pravda.sk/recepty/baranie-maso-v-kokosovej-omacke...
janazjarku : velmi pekne napisana, pobavila som sa aj inspirovala :) dakujem